- 11 Şubat 2012
- 122
- 100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıntılamadan cevap yazdım üstteBen de Ağustos mu takip etsem kararsızım. Benim de sat 26 Kasım
Benim de sat 25 Kasım 31 Ağustos 1 Eylül dedi doktor. Ağustosa gidelim o zamanİlk gebeliğimde de 15 Temmuz görünüyordu doğumum ama 6sında doğurdum 39.haftada o yüzden ağustosta geleceğini düşünüyorum yine
Benim de öyle.. gece regl ağrısı da oldu nedense. Korktum ana regl başlamadıKızlar bende sanki akıntım var gibi bir his var ama baktığımda hiçbirşey yok Sizdede varmı?
Sat 2 AralıkMerhaba sat ne zaman sizin. Benim beta da 2688 çıktı 4 gün gecikmeyle
Merhaba benim de sat 25 Kasım Perşembe günü 2688 ile öğrendim. Bugün de kan verdim 7binlerdeMerhaba kızlar :) son adet tarihim 25 Kasım 2 gün önce beta hcg değerim 380 ile hamileliğimi öğrendim
Azönce bendede vardı 5 dk sonra geçti. Okuduğuma göre normalmiş Pazartesi kan vermeye gideceğim. Sen gittinmi kan vermeye?Benim de öyle.. gece regl ağrısı da oldu nedense. Korktum ana regl başlamadı
Geç döllenme galiba.Değerim neden öyle çıktı acemiyim bilemiyorum ultrasonda da hiçbişey gözükmediMerhaba benim de sat 25 Kasım Perşembe günü 2688 ile öğrendim. Bugün de kan verdim 7binlerde
Sizin geç döllenme olmuş galiba. Ben de acemiyim. Hiç bilmiyorum. Biz keseyi gördük.Geç döllenme galiba.Değerim neden öyle çıktı acemiyim bilemiyorum ultrasonda da hiçbişey gözükmedi
Önümüzdeki çarşamba kadın doğuma gidicem vajinal muayene olucam
Sat a göre 4+5 oluyorum ama kese bişey yok. Siz karındanmı bakıldı yoksa vajinal ultasondamı çıktıSizin geç döllenme olmuş galiba. Ben de acemiyim. Hiç bilmiyorum. Biz keseyi gördük.
Benim de erken yumurtlama olduğu için sanırım görünüyor. 26 aralıkta kan verdim 2688 çıktı doktor alttan baktı keseyi gördük. Bugün de kanı tekrarladım 7 binlerde. Sata göre benim de aynı 4+5Sat a göre 4+5 oluyorum ama kese bişey yok. Siz karındanmı bakıldı yoksa vajinal ultasondamı çıktı
Zamanla görücez inşallahBenim de erken yumurtlama olduğu için sanırım görünüyor. 26 aralıkta kan verdim 2688 çıktı doktor alttan baktı keseyi gördük. Bugün de kanı tekrarladım 7 binlerde. Sata göre benim de aynı 4+5
Amin inşallah. Kanı tekrarlamadınız mı sizZamanla görücez inşallah
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İlk kan verdiğimde 133 çıktıAmin inşallah. Kanı tekrarlamadınız mı siz
Çok güzel yükselmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun.İlk kan verdiğimde 133 çıktı
Bir gün sonra 380 olmuştu
Haftaya çarşamba dahada yükselir keseyi görürüz dedi ama bakalım hayırlısı
İdrar testi yaptınız mıHerkese iyi aksamlar BAT 28 kasim
2 3 gun sonra kan tahlili vermek istiyorum Allahin izniyle hamileyimdir insallah