Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
İlk gebeliğimde de 15 Temmuz görünüyordu doğumum ama 6sında doğurdum😂 39.haftada o yüzden ağustosta geleceğini düşünüyorum yine

Kızlar bende sanki akıntım var gibi bir his var ama baktığımda hiçbirşey yok🫢 Sizdede varmı?

Merhabalar , 29 yaşındayım. 3.bebeğim olacak 😍
Tahmini doğum tarihi: 05.09.2025

Merhaba kızlar :) son adet tarihim 25 Kasım 2 gün önce beta hcg değerim 380 ile hamileliğimi öğrendim

Merhaba ☀️ benim de sat 25 Kasım Perşembe günü 2688 ile öğrendim. Bugün de kan verdim 7binlerde
Geç döllenme galiba.Değerim neden öyle çıktı acemiyim bilemiyorum ultrasonda da hiçbişey gözükmedi
Önümüzdeki çarşamba kadın doğuma gidicem vajinal muayene olucam

Geç döllenme galiba.Değerim neden öyle çıktı acemiyim bilemiyorum ultrasonda da hiçbişey gözükmedi
Önümüzdeki çarşamba kadın doğuma gidicem vajinal muayene olucam
Sizin geç döllenme olmuş galiba. Ben de acemiyim. Hiç bilmiyorum. Biz keseyi gördük.

Sat a göre 4+5 oluyorum ama kese bişey yok. Siz karındanmı bakıldı yoksa vajinal ultasondamı çıktı
Benim de erken yumurtlama olduğu için sanırım görünüyor. 26 aralıkta kan verdim 2688 çıktı doktor alttan baktı keseyi gördük. Bugün de kanı tekrarladım 7 binlerde. Sata göre benim de aynı 4+5

Benim de erken yumurtlama olduğu için sanırım görünüyor. 26 aralıkta kan verdim 2688 çıktı doktor alttan baktı keseyi gördük. Bugün de kanı tekrarladım 7 binlerde. Sata göre benim de aynı 4+5
Zamanla görücez inşallah 🙏
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Herkese iyi aksamlar BAT 28 kasim
2 3 gun sonra kan tahlili vermek istiyorum Allahin izniyle hamileyimdir insallah🤗🤗🤗

X