• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
Merhaba kızlar 🌸🌸bende aranızda yerimi alayım yaşım 36 ilk çocuğum (daha önce çook kez kimyasal geçirdim)bugün doktor kontrolüm vardı kesemizi gördük çok şükür 4+2 haftalık hamileyim
Sat: 30 kasım
Bek. doğ. Trh : 6 eylül dedi doktorum
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Evet randevu al 2 hafta sonraya falan her şeyin belli olur ben öyle yapacağım
Bende aynı fikirdeyim☺️ yarın kan testi vereceğim aile hekiminde. Ondan sonra jinekoloğa randevu alıcam 2 hafta sonraya ilk muayene için (yeri varsa tabi🥹) kese ve bebişi görmek isterim ilkinden

Bende aynı fikirdeyim☺️ yarın kan testi vereceğim aile hekiminde. Ondan sonra jinekoloğa randevu alıcam 2 hafta sonraya ilk muayene için (yeri varsa tabi🥹) kese ve bebişi görmek isterim ilkinden
Mantıklı, ben de birkaç jinekoloğa mail attım bekliyorum yurtdışındayım umarım birisi kabul eder 🙏
Kan testi sonucunu yazarsınız merak ettim 😍

Mantıklı, ben de birkaç jinekoloğa mail attım bekliyorum yurtdışındayım umarım birisi kabul eder 🙏
Kan testi sonucunu yazarsınız merak ettim 😍
Bende yurtdışındayım, yer bulmak çok zor dediğiniz gibi😬 Yarın arayacağım bende jinekologları umarım istediğimiz doktorda yer vardır☺️ Haber veririm tabi, sen verdinmi kan?

Merhaba kızlar 🌸🌸bende aranızda yerimi alayım yaşım 36 ilk çocuğum (daha önce çook kez kimyasal geçirdim)bugün doktor kontrolüm vardı kesemizi gördük çok şükür 4+2 haftalık hamileyim
Sat: 30 kasım
Bek. doğ. Trh : 6 eylül dedi doktorum
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım hepimiz inşallah
İlk beta değeriniz kaçtı acaba aynı sizinle sat tarihimiz

Bende yurtdışındayım, yer bulmak çok zor dediğiniz gibi😬 Yarın arayacağım bende jinekologları umarım istediğimiz doktorda yer vardır☺️ Haber veririm tabi, sen verdinmi kan?
Hayır 🤦‍♀️ ben bu bölgeye yeni taşındığım için Hausarzt’ımda yok o yüzden mecbur doktor bulmaya çalışacağım ama bir sıkıntım yok bence her şey şu an yolundadır stres yapmıyorum 😍🫶🫶 test pozitif çıktı ya tadını çıkarıyorum 🙂

Hayır 🤦‍♀️ ben bu bölgeye yeni taşındığım için Hausarzt’ımda yok o yüzden mecbur doktor bulmaya çalışacağım ama bir sıkıntım yok bence her şey şu an yolundadır stres yapmıyorum 😍🫶🫶 test pozitif çıktı ya tadını çıkarıyorum 🙂
Ahsoo anladım, inşaallah iyi bir doktor bulursun. Aynen bende öyle pozitifliğin tadını çıkartıyorum kötü düşünmüyorum. (Eşime bile söylemedim henüz😆)

Söylememek için zor tutuyorum😂 Kan testi vermeden söylemek istemedim. Ve süpriz yapmak istiyorum ama ne yapacağıma karar veremiyorum birtürlü🥹 Beklemiyor çünki😆
Sen nasıl söyledin?
Yaa çok tatlısın 😍 Ben de sürpriz yapacaktım video çekecektim vs ancak o gün kavga ediyorduk :d söyledim ve de her gün bana mutlaka sorduğu merak ettiği için çokta bekletmek içimden gelmiyordu. Bir an önce o da sevinsin rahatlasın istiyordum kavgayı da uzatmamış oldum yoksa günlerce küsmem gerekecekti 😂

Back
X