Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
Çok teşekkür ederim hemen alıp deneyeceğim

Ben 82 ile bitirdim önceki doğumu ama 5 ay sonra tekrar 58-59 olmuştum . Ama artık fit hamile olmak istiyorum ancak biliyorum benim vücudum çok alıyor sonra birden hepsi gitsede o tartı psikolojisi iyi değil

Kızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Nasıl oldun? Benim de kanamam oldu bir ara ilaç kullanıyorum geçti. Senin de geçer inşallah

cinsiyet sormaya korkuyorum 10 yaşındaki oğlum sağolsun ufak çaplı dünyayı dar ettiği için ... benimde 12 martta 2li test sonucum çıkıcak belki korkmazsam o zaman sorarım
Merhabalar hoşgeldiniz 10 yaşımda oğlunuz mu var ? Benimde öle erkek mi istiyor benim oğlum gibi cinsiyeti öğrenmeye korkuyorum

Ben ilaç kullanmıyorum ki genel olarak ilaç kullanmayı sevmiyorum. o yüzden ilacı aldım ama hiç kullanmadım
aşırı kusma nedeniyle karaciğer değerlerim bozulmuştu, ilaç kullanma tedirginliğimi görünce doktor su içememenin ve elektrolit dengelerimin bozulmasının bebek için daha tehlikeli olacağını söyledi. İsterseniz doktorunuzla tekrar görüşün.

Kizlar merhaba hepinize. Birkaç gündür girmedim neler olmuş öyle. Rahatsızlık geçiren herkese çok geçmiş olsun diliyorum inşallah sağ salim evlerinize donersiniz bebeklerinize hicbirsey olmaz. Oruç tutuyorum her iftar saatinde de kadınlar kulübünde ki arkadaşlarım diyerek hepimiz ve bebislerimiz için dua ediyorum 13 Mart randevum var 12 haftalik olmuş olacağım inşallah bende de cinsiyet gösterir. Bir süredir sürekli birilerinden hurafe duymaktan bir hâl oldum.

Hamile kadın çok öfkeli ve sinirli olursa kızgın diye kız çocuğuna hamile demekmiş.

Cinsiyet zamanı ultrasona girmeden önce çikolata yiyip meyve suyu icip girersek çocuk cinsiyet gösterirmis.
Anne giderek guzellesirse oğlan cirkinlesirse kıza hamile demekmiş vs vs gibi bir sürü şey siz duydunuz mu böyle şeyler ?

Bir de karnına hindistan cevizi yağı ve badem yağı sür catlamazsin diyorlar. Kullanan oldu mu aranizda ?

Allah razı olsun dualarınız için . Ben ekşiyse kız , tatlıysa erkek. Göbek yuvarlaksa kız sivriyse erkekAnne çirkinleştiyse kız , güzelleştiyse erkek Neler duymadı bu kulak

Kızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Allah şifa versin ikinize de. Geçen hafta ben de yattım iki gece sonrasında kanamam durdu. İçini ferah tutmaya çalış lütfen

Nasıl oldun? Benim de kanamam oldu bir ara ilaç kullanıyorum geçti. Senin de geçer inşallah
Senin kanama alanın da kayboldu mu tamamen canım. Benim de senden sonra kanamam olmuştu. Bugün gittim halâ kanama alanım var çok şükür kanamam hiç yok. Merak ediyorum tamamen ne zaman kaybolur

Valla bak eşimin kokusunu bile yabancılamıştım o derece Nasıl bişeyse bende anlamadım ama genel olarak ilk gebeliğimde ne yaşıyorsam şuan aynı gidiyor
Bende o durumdayım canım eşimle aynı yatakta uyumak bile zulüm kokuyor bana

Senin kanama alanın da kayboldu mu tamamen canım. Benim de senden sonra kanamam olmuştu. Bugün gittim halâ kanama alanım var çok şükür kanamam hiç yok. Merak ediyorum tamamen ne zaman kaybolur
Ben daha kontörle gitmedim haftaya gideceğim. Kanama olmadığı için acile de gitmedim bilemiyorum hiç :/ doktorun ne diyor

Rabb'im dualarını kabul etsin Benim de 11 Mart Randevum bende 12 haftalık olacam o gün acaba cinsiyet tahmini yapar mı diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…