• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Ah canım benim cok gecmis olsun. Ben yakalandım maalesef evden calısmama rağmen eşim taşıyıcı oldu. Cok kötü 1 hafta geçirdim. Antibiyotik, öksürük surubu ve parol kullanmak zorunda kaldım. Su an hala öksürüğüm var ama halsizliğim geçti cok sükür. Eris varyantı mı ney diyolar🥺dikkat et kendine cok. benim de ilk gün ateş 39.8 olmustu bebise aldıgımız ateş ölçer ilk bende kullanıldı🥲 c vitamini,ıhlamur ,bol su tüket ve bol bol terle
🌸atlaticm insallh en kisa surede bagisikligm cok gucludur ama bakalm bu hastalik bi degiskmis herkesi kirdi gecirdi insallah o boyuta gelmez kuzu

🌸atlaticm insallh en kisa surede bagisikligm cok gucludur ama bakalm bu hastalik bi degiskmis herkesi kirdi gecirdi insallah o boyuta gelmez kuzu
Çok geçmiş olsun canıım çok kötü salgın var aciller dolu bende geçen hafta biraz rahatsızdım bolca dinlendim tavuk suyu çorba ıhlamur vs baya toparladım şuan azıcık boğazımda gıcık gibi kaldı ama iyi hissediyorum sende bolca dinlen hemen atlatırsın inşallah 🙏🥰

Soylenenlere gore kndini korkutma canim 5 kere bulundum o ameliyathanelerde epiduralide test etrim spinalide genel anesteziyide lokalide kndini kasmaz ise korkulcak birsey yok ama.kndini kasar isen sakinlestrirler seni ameliyattir muhakkak sonrasinda bazi komplikasyonlar olur ama gecer kisa surede meraj etme
Amin canım ben biraz o ortamdan korkuyorum ama mecbur olup bitecek, kolay su gibi geçsin hepimizin 🤲

Kızlar ben bugün hiç rahat Bi gün geçirmedim ya sürekli Bi kasık ağrısı çektim hala da çekiyorum birde çok aşırı sıcak basıyor ev çok sıcak gibi geliyor bayılacağım nerdeyse bugün kontrol bivar bu ağrının sebebini çok merak ediyorum da ramazanlıkta da alttan ölçüm yapar mı acaba bilmiyorum genelde böyle olunca ya rahim ağzında kısalma oluyor ya enfeksiyon falan ama bakalım uyuyamıyorum da

Devlet bu kadar çocuk yapın çocuk yapın derken bir yandan da düşük olması için özellikle hamilelikte bunun üzerine mi düşecek?
Hamilelikte üzerine düşmesinin sebebi anne bebek sağlığına dikkat etmek icin bence

Bizimde tam 30 olduğumuz gün gittik ,40 cm boy ,1500 kilo dedi 🙈
Yok yok hem her bebegin gelisimi farkli dediğiniz gibi hem de daha büyüyecektir doğuma kadar atak olduğu bir dönem olacaktır hepsinin kendince 😊
Hayır düşük olsun diye değil hastaneler sorumluluk almamak için yapıyor olmalı diyorum çünkü benim bağışıklığım yok ise ben de o hastalığa karşı korunmasızım demektir neden hamile olmadan önce de beni aşılamıyor çünkü hastaneyle böyle bir kontağım olmadığından diye düşünüyorum hastane kendini sağlama alacak diye de vücuduma zerk esilmesini istemediğim bir sıvıdan bahsediyorum herkesin kendi tercihi zorunlu değil ben sadece kendi tercihimi ve sebebini açıkladım hükümet bebek öldürüyor demedim istediğiniz yerden tutup çekmişsiniz

Aynen katiliyorum hatta ben biraz hevesliyim o ortam beni korkutmuyor tam.tersi cok meraklandiriyor cok soylenenlere kulak vermiyorum bi arkadasim sezeryanin 4. Gunu bebeginin pusetini aldi saglik ocagina yurudu gozumle gorsum tasss gbiydi bi arkadasm 15 gun yatti bu birqz bunye ile alakali ben 3. Gun kalkarm burayada yazarm kizlar ben iyilestim die insallah 😉hepimiz oyle oluruz insallah
Helal olsun, öyle olması lazım biz güçlüyüz 💪

Kızlar orucun başından beri tutuyorum 28 haftalık hamileyim ilk defa bugün az önce gözlerim karardı bebekte hareketlendi baya bir yattım da biraz kendime geldim öyle, birler falan olmuş mudur
Bence kendini zorlama canım böyle bir durum olduğunda direk boz hocaları dinlersen onlar da farz değil hamilelikte borç olarak tutmazsan, çünkü bir başkasının (bebek) sağlığı senin orıcundan etkileniyor vebalin yok.

Back