Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
alla alla oda zordur inanırım. allah kolaylık versin valla zor. doğurunca rahatlıcaz ama

alla alla oda zordur inanırım. allah kolaylık versin valla zor. doğurunca rahatlıcaz ama
Valla bak eşimin kokusunu bile yabancılamıştım o derece Nasıl bişeyse bende anlamadım ama genel olarak ilk gebeliğimde ne yaşıyorsam şuan aynı gidiyor

Niqu senin cinsiyet bellimi büyümüş bıdık maşallah

Ay kızlar bakıyorum size bir umut, çünkü yakında bulantı tiksinti bitsin umuyorum
Hoş bir çok arkadaşa göre daha rahatım da ben 12-13 ten sonra biter diye düşünmüştüm. oğlumda ne zaman rahatladım hiç hatırlamıyorum.

ben kızımda tam 13 haftalık olduğumda bitmişti. yine öyle olur inşallah

Biliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydim

Niqu senin cinsiyet bellimi büyümüş bıdık maşallah
Büyümüş evet çok şükür yani kıza benziyor dedi doktor şaşırdım ilkte rüyamda erkek görmüştüm öylede oldu şimdide erkek gördüm ondanama kesin tabi asla demedi bende kıza odakladım kendimi artık öyle deyince

Biliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydim
Hatırlıyorum canım korkmuştun o zamanlar şükür geride kaldı o günler

Ayyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallah Bende kız hissediyorum rüyamda pembiş bir hırka görmüştüm öğrenmeden önce Önceliğim herzaman sağlıklı olması tabi

Ayyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallah Bende kız hissediyorum rüyamda pembiş bir hırka görmüştüm öğrenmeden önce Önceliğim herzaman sağlıklı olması tabi
Amin canımhepimizin ki ne olursa olsun sağlıkla gelsinler cinsiyet hiç önemli diğil hayırlı evlat olsunlar utandırmasınlar bizibakalım rüyamız gerçek olucakmı

Amin canımhepimizin ki ne olursa olsun sağlıkla gelsinler cinsiyet hiç önemli diğil hayırlı evlat olsunlar utandırmasınlar bizibakalım rüyamız gerçek olucakmı
Amin amin inşallah canım tabiki en önemlisi o Ben ilkinde hep kız gördüm kendimi biraz alıştırmıştım öğrenmeye yakın erkek gördüm öylede oldu hayırlısı bakalım

Amin amin inşallah canım tabiki en önemlisi o Ben ilkinde hep kız gördüm kendimi biraz alıştırmıştım öğrenmeye yakın erkek gördüm öylede oldu hayırlısı bakalım
Yaaa bende bu defa karışık durumlar belirtiler çok farklı ilkte ilk haftalar çok ufak bulantım vardı şimdi ama ufakta diğil ve hala bitmemiş

Benimde ilk hamilelikte epey öğrenemedik taa 16. Haftada öğrendik beklemek çok zor oluyo gerçkten erkekler daha çabuk belli ediyo kendini sanırım
Kizin da hareketlenmeleri ilk hangi hafta hissettin? Erkeklerde erken oluyor diyorlar. Ben eşimle geçen gece hissettik gibi ama tabii ki emin değiliz. Annelik hali ilk kız olsun istiyor insan ama sağlıkla hangisi olursa olsun

Merhaba kızlar 12+5 günlük bebişim SAT 15 aralıktı fakat bebitom bi hafta önden gidiyo gelişimi bugün ikili taramamız vardı cinsiyette tahmin etti aslında ama çok emin deği kız olabilir dedi sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…