Evet canım su çok önemli ben bide emziriyorum öncesinde 4 lt ye kadar içerdim şimdi çok zorlanıyorum ama mecburuz benim bulantıdan ziyade tiksinmem var inanırmısın evimden bile tiksiniyorum kokulara çok fazla hasasiyetim var oğlumda da olmuştu 3. 4. Ayda geçmişti Allah yardımcımız olsun yine şükür
Ay kızlar bakıyorum size bir umut, çünkü yakında bulantı tiksinti bitsin umuyorum
Hoş bir çok arkadaşa göre daha rahatım da ben 12-13 ten sonra biter diye düşünmüştüm. oğlumda ne zaman rahatladım hiç hatırlamıyorum.
Ay kızlar bakıyorum size bir umut, çünkü yakında bulantı tiksinti bitsin umuyorum
Hoş bir çok arkadaşa göre daha rahatım da ben 12-13 ten sonra biter diye düşünmüştüm. oğlumda ne zaman rahatladım hiç hatırlamıyorum.
Havuç suyunu bebeğin suyu azsa öneriyorlar diye biliyorum canım şişemi yanımda taşıyorum içeyim diye ilk aylarda su çok önemli bide benim tükürükte artış var onu bastırmak içinde içesim geliyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi kusunca karnım çok geriliyor korkuyorum
Biliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydim
Büyümüş evet çok şükür yani kıza benziyor dedi doktor şaşırdım ilkte rüyamda erkek görmüştüm öylede oldu şimdide erkek gördüm ondanama kesin tabi asla demedi bende kıza odakladım kendimi artık öyle deyince
Biliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydim
Büyümüş evet çok şükür yani kıza benziyor dedi doktor şaşırdım ilkte rüyamda erkek görmüştüm öylede oldu şimdide erkek gördüm ondanama kesin tabi asla demedi bende kıza odakladım kendimi artık öyle deyince
Ayyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallah Bende kız hissediyorum rüyamda pembiş bir hırka görmüştüm öğrenmeden önce Önceliğim herzaman sağlıklı olması tabi
Ayyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallah Bende kız hissediyorum rüyamda pembiş bir hırka görmüştüm öğrenmeden önce Önceliğim herzaman sağlıklı olması tabi
Amin canımhepimizin ki ne olursa olsun sağlıkla gelsinler cinsiyet hiç önemli diğil hayırlı evlat olsunlar utandırmasınlar bizibakalım rüyamız gerçek olucakmı
Amin canımhepimizin ki ne olursa olsun sağlıkla gelsinler cinsiyet hiç önemli diğil hayırlı evlat olsunlar utandırmasınlar bizibakalım rüyamız gerçek olucakmı
Amin amin inşallah canım tabiki en önemlisi o Ben ilkinde hep kız gördüm kendimi biraz alıştırmıştım öğrenmeye yakın erkek gördüm öylede oldu hayırlısı bakalım
Amin amin inşallah canım tabiki en önemlisi o Ben ilkinde hep kız gördüm kendimi biraz alıştırmıştım öğrenmeye yakın erkek gördüm öylede oldu hayırlısı bakalım
Kizin da hareketlenmeleri ilk hangi hafta hissettin? Erkeklerde erken oluyor diyorlar. Ben eşimle geçen gece hissettik gibi ama tabii ki emin değiliz. Annelik hali ilk kız olsun istiyor insan ama sağlıkla hangisi olursa olsun
Yaaa benim gönlüm de erkek den yana ama hayırlısı olsun inşallah rüyamda da kıvırcık saçlı yuvarlak yüzlü erkek çocuğu gördüm adı bile belliydi bakalım nasip
Merhaba kızlar 12+5 günlük bebişim SAT 15 aralıktı fakat bebitom bi hafta önden gidiyo gelişimi bugün ikili taramamız vardı cinsiyette tahmin etti aslında ama çok emin deği kız olabilir dedi sağlıkla gelsin bebişlerimiz