Kanama alanı olduğu için ikili test yapmadı sonuç hatalı gelebilir bir ay sonra dörtlü yapalım dedi. Büyük ihtimal tekrarı olmaz azalmaya başlamış ama tekrarı olursa da panik yapma. Ağır kaldırma uzun süre ayakta kalma dedi
Merhaba,
Ben kullanıyorum. şirkete hamilelik bildirimi yaptıktan sonra bir belge imzalattılar bana hamilelik çalışma şartları diye, orada yazıyordu ama sözlü söylemediler. Ben talep ettim, yani biraz yüzler düşük şekilde onayladılar. Yasal hak olduğundan bir şey diyemediler. Ama bazı günler kalıyorum, bazı günler çıkıyorum.. iş durumuma göre ayarlıyorum.
Evet evet belli oluyor aslında ama belki söylemek istemiyorlar tam belli olmasını istiyorlar yanılmamak adına. Özel hastanedemi muayene oluyorsunuz? Benim özelde 12 haftada öğrenmiştim ama devlete rutin kontrollere gittiğimde 25. Haftaya kadar doktora sorduğumda göstermiyor diyodu
evet özelde muayene oluyorum doktora söylediğimde bana güldü daha çok erken dedi bir sonraki ziyaretim bayramdan sonra olacak ben anca 18. haftada falan öğrenmiş oluyorum .....
geçmiş olsun genelde parol öneriyorlar. benim de bu ara çok baş ağrım var. farmasinin at kestanesi kremini kullanıyorum birazcık masajla sürünce geçiriyor. varsa deneyebilirsiniz
geçmiş olsun genelde parol öneriyorlar. benim de bu ara çok baş ağrım var. farmasinin at kestanesi kremini kullanıyorum birazcık masajla sürünce geçiriyor. varsa deneyebilirsiniz
Ben kesinlikle öneririm ilaç kullanmak yerine güzel bir alternatif. normal zamanlarda da kullanabilirsiniz benim kayınvalidem dişi ağrıyınca bile sürüyor
Ben kesinlikle öneririm ilaç kullanmak yerine güzel bir alternatif. normal zamanlarda da kullanabilirsiniz benim kayınvalidem dişi ağrıyınca bile sürüyor
Nasılsınız kızlar?aşırı uykum var hep koltukta uyuyup kalıyorum ve bunu uyumayı sevmeyen birisi yazıyorilkte annemler diyordu bu nasıl bir gebelik biraz uyu dinlen ama ben asla hiç uykum olmazdı şimdi ayakta uyuyorumBakıyorum sıcak yerlerde kalıyorsunuz bizde burda genelde çok sıcaklar olmaz umarım bu yazıda böyle olur yoksa dışarıya çıkmam
Merhaba kizlar oğluma memeyi biraktrdim ilk zamanlar zor olsa da artik tamamen bıraktı mecburdum 15 ay emdi buna da şükür böyle bi süreçten geçtim 13 martta bebesi görmeye gidicem 12 haftalik olcaz nubu görürsem tahminde buluncam oğlumda görmüştüm doktor demeden kesin erkek demiştim bakalim yoksa devlette bu haftalarda tahminde bile bulunacaklarını zannetmiyorum
Nasılsınız kızlar?aşırı uykum var hep koltukta uyuyup kalıyorum ve bunu uyumayı sevmeyen birisi yazıyorilkte annemler diyordu bu nasıl bir gebelik biraz uyu dinlen ama ben asla hiç uykum olmazdı şimdi ayakta uyuyorumBakıyorum sıcak yerlerde kalıyorsunuz bizde burda genelde çok sıcaklar olmaz umarım bu yazıda böyle olur yoksa dışarıya çıkmam
benim uykularım dalgalı. bazen işten geliyorum yemek yedim mi koltukta sızıyorum, bazen de 11 filan oluyor. ki benim için 11 geç
onun dışında cinsiyeti merak ediyorum. büüütün işaretler kız diyor. dudağımda uçuk çıktı. kendimi de çirkin hissediyorum sabah bulantıları filan , sağlıklı olsun tabi de hep erkek hissediyorum yaaaa
Aynıyız sadece işin tarafı saat akşam 10 sonra uykum olmuyor benim diziye bakıyorum belkide dinleniyorum hep kendime diyorum uyusana yarın peşiman olucan