Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
Sizde mi iğne kullanıyorsunuz hangi iğne ve kaç doz acaba bende kullanıyorum
Canım ben oğlumda 4binlik kullanmıştım şimdi 6binlik verdi günde bir tane vuruyorum enox benimki

Geçmiş olsun her şey gönlünüzce olur inşallah kendinizi zorlayacak herhangi bir iş yaptınız mı

Oğlum haziran ayında ve İzmir'de doğmuştu buharlaşmamak adına mecbur açıyorduk klimayı bebeğe direkt olarak çarpmayacak şekilde
benimde kızım eylül'de doğmuştu, izmir. mecbur açıyorsun
ama o yaz hamilelik canıma tak ettirmişti. yine aynı olacak

herkese günaydın
baş ağrısıyla uyandım ya
parol içsem bi şey olmaz dimi ?

merhaba, cumartesi çalışıyor musunuz peki? haftada 5 gün çalışınca 37,5 saat yapıyor 45 saat tamamlanmıyor bu problem oldu mu?

evet özelde muayene oluyorum doktora söylediğimde bana güldü daha çok erken dedi bir sonraki ziyaretim bayramdan sonra olacak ben anca 18. haftada falan öğrenmiş oluyorum .....

geçmiş olsun genelde parol öneriyorlar. benim de bu ara çok baş ağrım var. farmasinin at kestanesi kremini kullanıyorum birazcık masajla sürünce geçiriyor. varsa deneyebilirsiniz
evet bende parol u öyle biliyorum.
krem yok ya , ilk defa duydum

Nasılsınız kızlar?aşırı uykum var hep koltukta uyuyup kalıyorum ve bunu uyumayı sevmeyen birisi yazıyorilkte annemler diyordu bu nasıl bir gebelik biraz uyu dinlen ama ben asla hiç uykum olmazdı şimdi ayakta uyuyorumBakıyorum sıcak yerlerde kalıyorsunuz bizde burda genelde çok sıcaklar olmaz umarım bu yazıda böyle olur yoksa dışarıya çıkmam

Merhaba kizlar oğluma memeyi biraktrdim ilk zamanlar zor olsa da artik tamamen bıraktı mecburdum 15 ay emdi buna da şükür böyle bi süreçten geçtim 13 martta bebesi görmeye gidicem 12 haftalik olcaz nubu görürsem tahminde buluncam oğlumda görmüştüm doktor demeden kesin erkek demiştim bakalim yoksa devlette bu haftalarda tahminde bile bulunacaklarını zannetmiyorum

Bende gece 2 3 bulurdum uyumak için şimdi 11 i zor görüyorum bayılıyorum resmen eşim çocuklara baksa 8 gibi uyucam da işte direnmeyle anca 11

benim uykularım dalgalı. bazen işten geliyorum yemek yedim mi koltukta sızıyorum, bazen de 11 filan oluyor. ki benim için 11 geç
onun dışında cinsiyeti merak ediyorum. büüütün işaretler kız diyor. dudağımda uçuk çıktı. kendimi de çirkin hissediyorum sabah bulantıları filan , sağlıklı olsun tabi de hep erkek hissediyorum yaaaa

Bende gece 2 3 bulurdum uyumak için şimdi 11 i zor görüyorum bayılıyorum resmen eşim çocuklara baksa 8 gibi uyucam da işte direnmeyle anca 11
Aynıyız sadece işin tarafı saat akşam 10 sonra uykum olmuyor benim diziye bakıyorum belkide dinleniyorum hep kendime diyorum uyusana yarın peşiman olucan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…