Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
Bende o durumdayım canım eşimle aynı yatakta uyumak bile zulüm kokuyor bana
Özür dileyerek söylüyorum bugünde tükürüğümü yutamıyorum elimde peçeteyle dolaştım bütün gün

Ben daha kontörle gitmedim haftaya gideceğim. Kanama olmadığı için acile de gitmedim bilemiyorum hiç :/ doktorun ne diyor
Kanama alanı olduğu için ikili test yapmadı sonuç hatalı gelebilir bir ay sonra dörtlü yapalım dedi. Büyük ihtimal tekrarı olmaz azalmaya başlamış ama tekrarı olursa da panik yapma. Ağır kaldırma uzun süre ayakta kalma dedi

Ayyy inşallah yapar yaa. İlk çocuk heyecandan öleceğim en azından bir yorum yapar belki
İlk çocuk heyecanı çok oluyor benimde sağlık sorunum var ikinci çocuğum olacak Allah'ın izniyle bidaha çocuk yapamam gönül istiyor bir de kız evlat duygusunu yaşayayım

Özür dileyerek söylüyorum bugünde tükürüğümü yutamıyorum elimde peçeteyle dolaştım bütün gün
Allah yar ve yardımcımız olsun canım benim zor geçiyor burun kanaması,geniz akıntısı ve balgam,kusma,aşırı koku hassasiyeti tansiyon düşüklüğü yataktan sadece oğlumla ilgilenmek için çıkıyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı o zaman herşeyi unuturuz

kızlar merhaba. çalışanlar için soruyorum. yönetmelikte gebe ve emziren kadınlar günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz ibaresi geçiyor. Bu hakkını kullanan var mı?
Merhaba,
Ben kullanıyorum. şirkete hamilelik bildirimi yaptıktan sonra bir belge imzalattılar bana hamilelik çalışma şartları diye, orada yazıyordu ama sözlü söylemediler. Ben talep ettim, yani biraz yüzler düşük şekilde onayladılar. Yasal hak olduğundan bir şey diyemediler. Ama bazı günler kalıyorum, bazı günler çıkıyorum.. iş durumuma göre ayarlıyorum.

Amin amin yeterki sağlıklı olsunlar kucağımıza aldığımız günleri görelim herşeye değer

aa inanamıyorumm benim geçen gün 12+6 da muayene olmama rağmen doktor daha 15 gün var görmemize dedi anlayan anlıyor demek ki
Evet evet belli oluyor aslında ama belki söylemek istemiyorlar tam belli olmasını istiyorlar yanılmamak adına. Özel hastanedemi muayene oluyorsunuz? Benim özelde 12 haftada öğrenmiştim ama devlete rutin kontrollere gittiğimde 25. Haftaya kadar doktora sorduğumda göstermiyor diyodu

Sizde mi iğne kullanıyorsunuz hangi iğne ve kaç doz acaba bende kullanıyorum

Merhabalar hoşgeldiniz 10 yaşımda oğlunuz mu var ? Benimde öle erkek mi istiyor benim oğlum gibi cinsiyeti öğrenmeye korkuyorum
hoşbulduk teşekkürler oğlumun henüz durumdan haberi yok hatta kimsenin durumdan haberi yok ama öğrenseydi kesin erkek olsun derdi benim bünye ikinci erkeğe hazır mı onu bilenmiyorum

Kaçıncı haftan canim Allah sagliklisini Nasib etsin inşallah kalbine göre versin. Benimde 2. Evliliğim ikimizinde kızı var

Bende tutuyorum çok şükür zaten gün içinde iştahım çok az sahurda fazla yiyorum akşam da suyu çok içmeye çalışıyorum canim sende akşam çok ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…