Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
Canım sana prilam’ın dozunu arttırdığında bile fayda etmedi mi hiç? Kıyamam ya.
Ben ilaç kullanmıyorum ki genel olarak ilaç kullanmayı sevmiyorum. o yüzden ilacı aldım ama hiç kullanmadım

listede yoksan ekleyelim mi ?
sat
beklenen doğum tarihi

Kizin da hareketlenmeleri ilk hangi hafta hissettin? Erkeklerde erken oluyor diyorlar. Ben eşimle geçen gece hissettik gibi ama tabii ki emin değiliz. Annelik hali ilk kız olsun istiyor insan ama sağlıkla hangisi olursa olsun
Ben 18. Haftada falan hissetmeye başladım net olarak öncesinde böyle karıncalanma gibiydi sanırım bebek hareketleri ikinci hamilelikte daha çabuk hissediliyomuş ilk hamilelikte daha geç oluyor diye biliyorum.

Ben ilaç kullanmıyorum ki genel olarak ilaç kullanmayı sevmiyorum. o yüzden ilacı aldım ama hiç kullanmadım
Canım o kadar zorlanıyosun niye kullanmıyosun prilamın hiçbi zararı yokmuş ki. Kullananlar inanılmaz rahatladı hem yorumlardan okuyorum. Dene bence yazık ya sana

Canım o kadar zorlanıyosun niye kullanmıyosun prilamın hiçbi zararı yokmuş ki. Kullananlar inanılmaz rahatladı hem yorumlardan okuyorum. Dene bence yazık ya sana
çok haklsıın ama işte
1-2 hafta daha dayanırım

Kızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
inşallah geçer gider canım , allah sakınsın

Kızlar dün gece kanamam başladı.bugun doktorum baktı kalp atışı var ama kanama alanı var deyip yatırdı hastaneye.tedaviye başladı.dua edin nolur mübarek ramazan ayında kimin duasi tutar bilinmez
Canim benim Rabbim ramazan ayinin hurmetine bebegini korusun bende dusuk yasadim biliyorum.okuyorum sana inşallah kalbini ferah tut aglama aglayinca rahim kasiliyor istemsizce surekli ya kuddüs zikrini çek

Rabbim şifalar versin ikinize de. Sağ salim dönün inşallah evinize

Yaaa bende bu defa karışık durumlar belirtiler çok farklı ilkte ilk haftalar çok ufak bulantım vardı şimdi ama ufakta diğil ve hala bitmemiş
Her gebelik aynı değil canım ama tek bildiğim bişey varki kadın vucudu muhteşem bişey

Çok geçmiş olsun çok şükür bebeğin iyiymiş Hastanede güvende olursun sağlıkla atlatın sende bebeğinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…