• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
Evet canım su çok önemli ben bide emziriyorum öncesinde 4 lt ye kadar içerdim şimdi çok zorlanıyorum ama mecburuz benim bulantıdan ziyade tiksinmem var inanırmısın evimden bile tiksiniyorum kokulara çok fazla hasasiyetim var oğlumda da olmuştu 3. 4. Ayda geçmişti Allah yardımcımız olsun yine şükür 🤲🥹
alla alla oda zordur inanırım. allah kolaylık versin valla zor. doğurunca rahatlıcaz ama :D

alla alla oda zordur inanırım. allah kolaylık versin valla zor. doğurunca rahatlıcaz ama :D
Valla bak eşimin kokusunu bile yabancılamıştım o derece 😁 Nasıl bişeyse bende anlamadım ama genel olarak ilk gebeliğimde ne yaşıyorsam şuan aynı gidiyor 🤷‍♀️

Niqu Niqu senin cinsiyet bellimi büyümüş bıdık maşallah 😍🧿

Ay kızlar bakıyorum size bir umut, çünkü yakında bulantı tiksinti bitsin umuyorum 🙏
Hoş bir çok arkadaşa göre daha rahatım da ben 12-13 ten sonra biter diye düşünmüştüm.🙈 oğlumda ne zaman rahatladım hiç hatırlamıyorum.

Ay kızlar bakıyorum size bir umut, çünkü yakında bulantı tiksinti bitsin umuyorum 🙏
Hoş bir çok arkadaşa göre daha rahatım da ben 12-13 ten sonra biter diye düşünmüştüm.🙈 oğlumda ne zaman rahatladım hiç hatırlamıyorum.
ben kızımda tam 13 haftalık olduğumda bitmişti. yine öyle olur inşallah

Havuç suyunu bebeğin suyu azsa öneriyorlar diye biliyorum canım şişemi yanımda taşıyorum içeyim diye ilk aylarda su çok önemli bide benim tükürükte artış var onu bastırmak içinde içesim geliyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi kusunca karnım çok geriliyor korkuyorum
Biliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydim

Niqu Niqu senin cinsiyet bellimi büyümüş bıdık maşallah 😍🧿
Büyümüş evet çok şükür yani kıza benziyor dedi doktor şaşırdım ilkte rüyamda erkek görmüştüm öylede oldu şimdide erkek gördüm ondan🤭ama kesin tabi asla demedi bende kıza odakladım kendimi artık öyle deyince😄

Biliyorum azsa öneriyorlar işte bende dedim hiç içemiyorum su madem havuç içeyim sahada kötü ettim sana helal olsun asla su içemiyorum su her zaman önemli ama yapamıyorum yani hep böyleydim
Hatırlıyorum canım korkmuştun o zamanlar şükür geride kaldı o günler 🙏

Büyümüş evet çok şükür yani kıza benziyor dedi doktor şaşırdım ilkte rüyamda erkek görmüştüm öylede oldu şimdide erkek gördüm ondan🤭ama kesin tabi asla demedi bende kıza odakladım kendimi artık öyle deyince😄
Ayyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallah 😍🌸 Bende kız hissediyorum rüyamda pembiş bir hırka görmüştüm öğrenmeden önce 🌸 Önceliğim herzaman sağlıklı olması tabi 🤲

Ayyy çok güzel sağlıkla gelsin inşallah 😍🌸 Bende kız hissediyorum rüyamda pembiş bir hırka görmüştüm öğrenmeden önce 🌸 Önceliğim herzaman sağlıklı olması tabi 🤲
Amin canım🤲🏻hepimizin ki ne olursa olsun sağlıkla gelsinler cinsiyet hiç önemli diğil hayırlı evlat olsunlar utandırmasınlar bizi🤲🏻bakalım rüyamız gerçek olucakmı😍

Amin canım🤲🏻hepimizin ki ne olursa olsun sağlıkla gelsinler cinsiyet hiç önemli diğil hayırlı evlat olsunlar utandırmasınlar bizi🤲🏻bakalım rüyamız gerçek olucakmı😍
Amin amin inşallah canım tabiki en önemlisi o 🙏 Ben ilkinde hep kız gördüm kendimi biraz alıştırmıştım öğrenmeye yakın erkek gördüm öylede oldu hayırlısı bakalım 😍

Amin amin inşallah canım tabiki en önemlisi o 🙏 Ben ilkinde hep kız gördüm kendimi biraz alıştırmıştım öğrenmeye yakın erkek gördüm öylede oldu hayırlısı bakalım 😍
Yaaa bende bu defa karışık durumlar belirtiler çok farklı ilkte ilk haftalar çok ufak bulantım vardı şimdi ama ufakta diğil ve hala bitmemiş

Benimde ilk hamilelikte epey öğrenemedik taa 16. Haftada öğrendik beklemek çok zor oluyo gerçkten erkekler daha çabuk belli ediyo kendini sanırım
Kizin da hareketlenmeleri ilk hangi hafta hissettin? Erkeklerde erken oluyor diyorlar. Ben eşimle geçen gece hissettik gibi ama tabii ki emin değiliz. Annelik hali ilk kız olsun istiyor insan ama sağlıkla hangisi olursa olsun🙏

Merhaba kızlar 12+5 günlük bebişim SAT 15 aralıktı fakat bebitom bi hafta önden gidiyo gelişimi bugün ikili taramamız vardı cinsiyette tahmin etti aslında ama çok emin deği kız olabilir dedi sağlıkla gelsin bebişlerimiz

ultrasonu bu cinsiyet tahmin eden var mı

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-03-05 at 13.26.10.webp
    WhatsApp Image 2025-03-05 at 13.26.10.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 28
Back