• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    12
günaydınnn herkese
kızlar ya ben akşam biraz kötü oldum istifra ettim ilk defa
sabah bi kalktım göz altlarımda çil gibi lekeler çıkmış
birden hamilelilk lekesi çıkar mı? yoksa akşam zorlandım da damarlarım filan zorlandı ondan mı oldu
sizin çıktı mı hamilelik lekeleleriniz ?
Günaydın ben günlük istifra ediyorum çok zorlandığım günlerde göz altlarımda kırmızı noktalar oluyor. Damarlar zorlandığı için dediler. Bir iki güne kayboluyor genelde. Öyle bir şeydir belki

Günaydın ben günlük istifra ediyorum çok zorlandığım günlerde göz altlarımda kırmızı noktalar oluyor. Damarlar zorlandığı için dediler. Bir iki güne kayboluyor genelde. Öyle bir şeydir belki
evet evet işte ondan , muhtemelen benimde dün akşam öyle oldu çünkü çok zorlandım.ilk defa böyle oldum

kızlar merhaba. çalışanlar için soruyorum. yönetmelikte gebe ve emziren kadınlar günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz ibaresi geçiyor. Bu hakkını kullanan var mı?

günaydınnn herkese
kızlar ya ben akşam biraz kötü oldum istifra ettim ilk defa
sabah bi kalktım göz altlarımda çil gibi lekeler çıkmış
birden hamilelilk lekesi çıkar mı? yoksa akşam zorlandım da damarlarım filan zorlandı ondan mı oldu
sizin çıktı mı hamilelik lekeleleriniz ?
Günaydın.Karnımda çıkmış lekeler oğlumdan sonra yüzümde lekeler oluşmuş aslında güneş kremini kışta bile sürerim

Günaydınlar bugun kontrole gittim 11 Haftalık tam. miniğim büyüyor artık bu heyecanımı sizinle paylaşmak istedim haftaya ikili tarama var cinsiyet için çook erken ama resme bakıp yorum yapabilecek var mı🙂

Eklentiler

• IMG_20250305_105324.webp
    IMG_20250305_105324.webp
    16 KB · Görüntüleme: 39
Teşekkür ederim yorum için sağlıklı olsun yeterki kızım var oğlumda olsa güzel olurdu bakalım ne olacak merak içindeyim🙂
Bende heyecandan yerinde duramiyorum ilk hamileliğim. Pazartesi doktora gittik ama göstermedi dedi kendini ikili için kan vermiştim sonucu çıksın yine gideceğim artık öğrenmek istiyoruz 😍😅

Kızlar benim gibi kan sulandırıcı iğne veya ilaç kulananlar bol su içmeyi ihmal etmeyin ilacın işe yaraması için ben çok bulantı yaşadığım için günde 2 litre zor içiyordum doktorumla konuştum bana böyle bir bilgi verdi sizinlede paylaşmak istedim zor olsada herşey bebişler için şifa olsun onlara inşallah 🤗

Hepinize selamlar ,
CRP 8.92 çıktı , idrar tahlilim temiz orada enfeksiyon yok ama vücutta bir yerde var ve nerede bilmiyoruz. Acaba CRP yüksekliği olan var mı? Bol su içiyorum hatta çoğu değerimde belli oluyor. Bir kere antibiyotik kullandım doktorumun izniyle . Doğal şekilde neler yapabilirim? (cuma hastaneye gideceğim) öncesinde bi fikirleşmek istedim.

evet evet işte ondan , muhtemelen benimde dün akşam öyle oldu çünkü çok zorlandım.ilk defa böyle oldum
Geçer bir iki güne benim çok sık oluyor ilk başlarda korkuyordum ama sonra alıştım. Oğluma hamileyken de çok olurdu.

Bende heyecandan yerinde duramiyorum ilk hamileliğim. Pazartesi doktora gittik ama göstermedi dedi kendini ikili için kan vermiştim sonucu çıksın yine gideceğim artık öğrenmek istiyoruz 😍😅
Benimde ilk hamilelikte epey öğrenemedik taa 16. Haftada öğrendik beklemek çok zor oluyo gerçkten erkekler daha çabuk belli ediyo kendini sanırım

Kızlar benim gibi kan sulandırıcı iğne veya ilaç kulananlar bol su içmeyi ihmal etmeyin ilacın işe yaraması için ben çok bulantı yaşadığım için günde 2 litre zor içiyordum doktorumla konuştum bana böyle bir bilgi verdi sizinlede paylaşmak istedim zor olsada herşey bebişler için şifa olsun onlara inşallah 🤗
Zaten su içmek çok önemli ama içemiyoruz ki :(
ben folik asiti bile içemiyorum , içim almıyor

Zaten su içmek çok önemli ama içemiyoruz ki :(
ben folik asiti bile içemiyorum , içim almıyor
Evet canım su çok önemli ben bide emziriyorum öncesinde 4 lt ye kadar içerdim şimdi çok zorlanıyorum ama mecburuz benim bulantıdan ziyade tiksinmem var inanırmısın evimden bile tiksiniyorum kokulara çok fazla hasasiyetim var oğlumda da olmuştu 3. 4. Ayda geçmişti Allah yardımcımız olsun yine şükür 🤲🥹

Normalde de su fazla içen birisi diğilim ama ilaç için ilk defa duyuyorum doktorum ilk gebeliktede demedi su iç sadece dedi bende içemediğim için korktum havuç suyu içtim evde ve detaylıya girerken suyum fazla dediler bana iyice korkuttu doktor beni bırak dedi havucu ve diyet yaptım son ayda normale dönmüştü şimdide içemiyorum havalarda sıcak diğil canım hiç istemiyor

Normalde de su fazla içen birisi diğilim ama ilaç için ilk defa duyuyorum doktorum ilk gebeliktede demedi su iç sadece dedi bende içemediğim için korktum havuç suyu içtim evde ve detaylıya girerken suyum fazla dediler bana iyice korkuttu doktor beni bırak dedi havucu ve diyet yaptım son ayda normale dönmüştü şimdide içemiyorum havalarda sıcak diğil canım hiç istemiyor
Havuç suyunu bebeğin suyu azsa öneriyorlar diye biliyorum canım şişemi yanımda taşıyorum içeyim diye ilk aylarda su çok önemli bide benim tükürükte artış var onu bastırmak içinde içesim geliyor kusmamak için zor tutuyorum kendimi kusunca karnım çok geriliyor korkuyorum

Back