Diyetisyenim daimi olarak ikinci öğünlerine kefir eklemişti çok iyi geliyordu ama bi müddet sonra kefirden midem bulanmaya başlayınca activa ve kuru kayısı olarak değiştirdi Bana iyi geliyor inş sizede yararı olur
merhabalar geçte aranıza bende katıldım çok şükür
yaş 37
tahmini doğum tarihi 15 eylül
2. çocuğuma uzun uğraşlar sonucunda rabbim müsade etti ve bende artık sizleyim
Var tabi bilmiyorum neden öyle yaklaştı sonra ben başka doktora gittim bana dedi risk hep var ama dikişlerin iyileşmesi 1 ay sürüyor zaten ve bakarak iyimi kötümü kimse söyleyemez dedi bu yalnış senin gibi bir sürü kadınlar var dedi işte o zaman içim rahatladı
Risk hepimiz için var tabiki ama zaten doktor bakıyor herangi bir sıkıntı olsa bilgilendirirler sen hiç korkma inşallah bir sıkıntı olmayacak Allahında izniyle Ben daha çok aman bişey olacakmı derdindeyim hiç oraları düşünemiyorum bile
merhabalar geçte aranıza bende katıldım çok şükür
yaş 37
tahmini doğum tarihi 15 eylül
2. çocuğuma uzun uğraşlar sonucunda rabbim müsade etti ve bende artık sizleyim
Risk hepimiz için var tabiki ama zaten doktor bakıyor herangi bir sıkıntı olsa bilgilendirirler sen hiç korkma inşallah bir sıkıntı olmayacak Allahında izniyle Ben daha çok aman bişey olacakmı derdindeyim hiç oraları düşünemiyorum bile
Sağlıkla alcaz kucağımıza inşallah ilki gibi bu da zaman geçecek hemen senin ilk oğlun nasıl yürümeye falan başladı mı benim 1 yaşa girecek yürümeye hiç niyeti yok bende hiç alıştırma yapamıyorum yoruluyorum hemen tutunca belim ağrıyor falan çok şükür gerçi bu gebelikte çok ağrı çekmiyorum sanırım vücut yeni çıktı gebelikten zaten kaslar yumuşak herhalde ilkinde ben çok ağrı çektim bu zamanlar geceleri falan uyuyamıyordum
Bende oyle maalesef hosaf ictim iyi geldi oneririm canim sanada bende 11 haftaligim ama dedigin gibi sanki 5 aylik bebek siskinlik oldu. doktoruma soyledim ilac onermedi maalesef bitkisel kullan dedi
Hosaf hiç ise yaramadı bende, doktora geldim kontrole bakalım ne dicek. Probiyotik sorucam kullanılır mı diye o belki ise yarar. Sağlıkla alalım kucağımıza insallah
kuru kayısı denedin mi ?
hamile olmasak yeşil çay derdim ama hamileyken içilmez.
erik hoşafı denediniz mi? bide şey sabahları aç karnı zeytinyağı içmekte yumuşaatıo r
Kayisi hosafi denedim pek ise yaramadı, ekmeği tamamen. Şimdi doktordan çıktım, gebelikte normal dedi, kefir içmeyi tavsiye etti. Probiyotik kullanabilirsin dedi. Biraz daha geçsin magnezyum vericem dedi. 12+5 olarak ölçüldü miniğim. İkili tarama testi için kan verdim. Bayramdan önce değerlendiririz dedi benden şimdilik bu kadar. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum. Hepimiz sağlıkla bebelerimize kavuşalım insallah
Merhaba şimdi gördüm ,ben anadolu yakasındayım. Şimdi baktım anabayisi Şişli’de, Şevin Hanım çok yardımcı oldu. Kısa sürede ulaştı.Darısı sizlerle olsun. Cinsiyette sorulmuş o bilgi doktora gidiyor , biz daha öğrenmedik
Doktoruma sormadım iki gün tuttum dünde ikili tarama testi için gittim her şeyi çok güzel dedi bugün de devam ediyorum tutmaya sıkıntı yaşarsam bozarım diye düşünüyorum ama tutmak istiyorum yada ara vererek tutmayı düşünüyorum.Sıkıntı yaşayan oldu mu
Doktoruma sormadım iki gün tuttum dünde ikili tarama testi için gittim her şeyi çok güzel dedi bugün de devam ediyorum tutmaya sıkıntı yaşarsam bozarım diye düşünüyorum ama tutmak istiyorum yada ara vererek tutmayı düşünüyorum.Sıkıntı yaşayan oldu mu
Sağlıkla alcaz kucağımıza inşallah ilki gibi bu da zaman geçecek hemen senin ilk oğlun nasıl yürümeye falan başladı mı benim 1 yaşa girecek yürümeye hiç niyeti yok bende hiç alıştırma yapamıyorum yoruluyorum hemen tutunca belim ağrıyor falan çok şükür gerçi bu gebelikte çok ağrı çekmiyorum sanırım vücut yeni çıktı gebelikten zaten kaslar yumuşak herhalde ilkinde ben çok ağrı çektim bu zamanlar geceleri falan uyuyamıyordum
Amin canım tabi gecicekYok biz daha yürümüyoruz dediğin gibi elinden tutup yürütüyorum sonra belim ağrıyor ben yürümesine takmadım kelimesi hiç yok bir tek nene diyor o kadar sizde durumlar nasıl?parmak işaresi varmı?
kızlar yaaa cinsiyet yok mu cinsiyet
azıcık cinsiyet öğrenelim yaaaa :)
benim 15 mart ta kontrolüm var. 13 haftalık olucaz. bakalım gösterirse öğreniriz diye tahmin ediyorum.
kızım 12 haftalıkken göstermemişti ama doktorum büyük ihtimal kız demişti.
bakalım bunda ne olacak
kızlar yaaa cinsiyet yok mu cinsiyet
azıcık cinsiyet öğrenelim yaaaa :)
benim 15 mart ta kontrolüm var. 13 haftalık olucaz. bakalım gösterirse öğreniriz diye tahmin ediyorum.
kızım 12 haftalıkken göstermemişti ama doktorum büyük ihtimal kız demişti.
bakalım bunda ne olacak
cinsiyet sormaya korkuyorum 10 yaşındaki oğlum sağolsun ufak çaplı dünyayı dar ettiği için ... benimde 12 martta 2li test sonucum çıkıcak belki korkmazsam o zaman sorarım