ilk hamileliğimi 56-69 ile bitirmiştimBen de hissediyorum, içimde baloncuklar gibi hareketler oluyor eminim bebeğim olduğunaahh ben de 62yle hamile kaldım bu sefer inşallah çok fazla kilo almayız
ben tutmayı denemedim bile, gün içinde çok fazla bulantım oluyor atıştırarark bastırıyorumBen tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Baska oruc tutan var mi kizlar
Amin canımEvet canım çok şükür sağlıkla kolaylıkla devam edelim inşallahSen nasılsın 2. Bebiş geliyor maşallah
Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahAmin canımBenimde süpriz bebek beklemediğimiz anda geldi çok şükür şimdi iğne fitille devam
Amin canım.Tabi yeterki sağlıkla kucağımıza vaktinde alak.Sende sezeryanmıydı ilk?Maşallah canım sağlıkla gelsin inşallahbende iğne ilaç kullanıyorum yeterki sağlıklı olsunlar
İnşallah canım evet sezeryan canımAmin canım.Tabi yeterki sağlıkla kucağımıza vaktinde alak.Sende sezeryanmıydı ilk?
Anladım kuzum sezeryan olanları görünce mutlu oluyorum yoksa doktorum başta korkuttu beni hatta aldıra bilirsiniz dedi dikişlerin açıla bilir amaliyat zor gece bilirİnşallah canım evet sezeryan canım
Bende çok şiddetli kabızlık yaşıyordum hatta defalarca lekelenme görüp acile gittim zorlanmadan dolayı. Şimdi çok rahatım şükür kuru erik tüket sabah aç karına 3 tane ben akşamları da yiyorum prebiyotik yoğurt veya kayısılı activia tüket çok rahat edeceksin inan.herkese selamlar, 12. Haftayı bitirdik çok şükür ama bu hafta ben pek iyi değilim. Şiddetli kabizlik yaşıyorum, karnım kocaman 5 aylık hamile gibi. Ama hiç bisey yiyemiyorum bu şişkinlikten su bile… karnım patlayacak gibi. Böyle sorunlar yaşayan var mı ? Kabizlik için ne yapabilirim bir fikir lütfen
Aa ciddimisin biliyorsun ben daha kayra 9 aylıkken hamile kalmıştım doktorum dikişlerime baktı gayet güzel dedi ve hiç riskten falan bahsetmedi daha erken hamile kalanlar var Allahın izniyle bişey olmaz doktorun korkutmuş seniAnladım kuzum sezeryan olanları görünce mutlu oluyorum yoksa doktorum başta korkuttu beni hatta aldıra bilirsiniz dedi dikişlerin açıla bilir amaliyat zor gece bilir
kuru kayısı denedin mi ?herkese selamlar, 12. Haftayı bitirdik çok şükür ama bu hafta ben pek iyi değilim. Şiddetli kabizlik yaşıyorum, karnım kocaman 5 aylık hamile gibi. Ama hiç bisey yiyemiyorum bu şişkinlikten su bile… karnım patlayacak gibi. Böyle sorunlar yaşayan var mı ? Kabizlik için ne yapabilirim bir fikir lütfen
ekledim canım :) son adet tarihine ne yazalım ?Tmd2020 canım benide ekleyebilirmisin
Yaş 29
2.çocuk
Kalp atışı 7+1
Tahmini doğum tarihi 25 eylül yazalım şimdilik
Teşekkür ederim canımekledim canım :) son adet tarihine ne yazalım ?
50 kiloyla hamile kaldım. Geçen hafta tartıldığımda 52ydim. Bence bu hafta 1 kilo daha aldım diye düşünüyorum 13. haftada birden büyüyor bebek karnım 1 haftada çıktı, yarın 14. haftama gireceğim. Dün akşam ilk defa hafif bir dürtü hissettim, bağırsakmı bebekmi bilemedim ama çok garip oldumbende ilkinde hissetmiştim şimdi ayırt edemiyorum
normalde şuan sadece yaylanıyor, ellerini kollarını hareket ettiriroyr diye biliyorum
ileride zaten dışarıdan bile farkediliyor
ilk gebelikte kilo sorunu yoksa daha çabuk hissediliyormuş
ben kızımda 56 kg ile hamile kalmıştım. karnım dümdüzdü ahh ahhh şimdi oldum 62
Şuan bi şey yapmıyorum :) henüz çok iştahım açılmadı. son haftalar kilo alınıyor diyorlar. bence yaza denk geleceği için zaten çok istesek de yiyemeyiz.50 kiloyla hamile kaldım. Geçen hafta tartıldığımda 52ydim. Bence bu hafta 1 kilo daha aldım diye düşünüyorum 13. haftada birden büyüyor bebek karnım 1 haftada çıktı, yarın 14. haftama gireceğim. Dün akşam ilk defa hafif bir dürtü hissettim, bağırsakmı bebekmi bilemedim ama çok garip oldum
Kilo almamak için ne yapıyorsunuz? Korkmaya başladım doğumdan sonra veremem diye.
yaaa maşallahTeşekkür ederim canımBenim adet tarihim belli değil kürtaj olmuştum hiç adet olmadım doktorum tahmini 21 ocak diyelim dedi
Amin canım benim inşallah daim olsun inşallahyaaa maşallah
bende düşük yapmıştım üzerine 1 regl geçti çok şükür hamile kaldım.
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Olsun gün vardır aralarındaAslında benim oğlan şubat sezeryan olduğu için öyle oldu
İnşaallah dediğin gibi verebilirim, bu emzirme konusundanda korkuyorum baya araştırmadım henüz nasıl oluyor vs..Şuan bi şey yapmıyorum :) henüz çok iştahım açılmadı. son haftalar kilo alınıyor diyorlar. bence yaza denk geleceği için zaten çok istesek de yiyemeyiz.
verirsin ya zaten zayıf kalmışsın
ben 69 dan emzirmeydi, ödem atmaydı filan derken 58 e kadar düşmüştüm
sadece ekmek, makarna, pilavı abartmamaya çalışıyorum. bide fast food tan uzak durmaya çalışıyorum hem sağlıklı değiller
ben yokumİnşaallah dediğin gibi verebilirim, bu emzirme konusundanda korkuyorum baya araştırmadım henüz nasıl oluyor vs..
Hadi kızlar hepbirlikte pilatese başlayalım, ne dersiniz?
Var tabi bilmiyorum neden öyle yaklaştı sonra ben başka doktora gittim bana dedi risk hep var ama dikişlerin iyileşmesi 1 ay sürüyor zaten ve bakarak iyimi kötümü kimse söyleyemez dedi bu yalnış senin gibi bir sürü kadınlar var dedi işte o zaman içim rahatladıAa ciddimisin biliyorsun ben daha kayra 9 aylıkken hamile kalmıştım doktorum dikişlerime baktı gayet güzel dedi ve hiç riskten falan bahsetmedi daha erken hamile kalanlar var Allahın izniyle bişey olmaz doktorun korkutmuş seni
Evet clexane kullanıyorum ve fitilOlsun gün vardır aralarındasizde kan sulandırıcı mı oluyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?