Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    11
Yaa masallah ne guzel Allah kabul.etsin canim kac haftalik oldunuz siz

Bende cuma ikili taramaya gidecegim oruclu mu gittiniz.

Hoşbuldum bu arada cinsiyet doktor net değil diğer ay bakalım dedi dün ama erkek gibi şuanlık dedi 16 haftada anca öğrencez bakalım

Bende cuma ikili taramaya gidecegim oruclu mu gittiniz.
Hayır benim doktorum sert mizaçlı biri oruç olduğumu öğrenir kızar bide bebek kötü çıkar diye korkumdan tutmadım ama oruç bozacak bir müdahale olmuyor sonuçta.Bebeğin sağlığı iyiyse ve kendimizi iyi hissediyorsak bence tutabiliriz diye düşünüyorum tabi kendi fikrimce

Benim kızımda 12+3 de göstermişti. Tecrübeli bi doktor bulmak gerek

İnşaallah dediğin gibi verebilirim, bu emzirme konusundanda korkuyorum baya araştırmadım henüz nasıl oluyor vs..

Hadi kızlar hepbirlikte pilatese başlayalım, ne dersiniz?
hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım haftaya 12haftalık oluyor ramazan da geçsin bitimine başlıyım dedim inşallahhhh, yalnız grup dersine gidiyordum gebelikte özel ders oluyor sadece, bakalım inşallah çok yüksek fiyat olmazsa gideceğim

Ben tutuyorum ama doktoruma sormadim.
Baska oruc tutan var mi kizlar
Merhaba ben tutuyorum bir sıkıntımız yok çok şükür üstelik birde 1,5 yaş bebeğim var emziriyorum .. beslenmeme çok dikkat ediyorum bol sıvı iyi gidiyor şimdilik
Mart doğumlu mu ilk bebeği 3 kişi mi olduk 1 yaş bebeleri olan biri daha vardı o normal doğumdu biz Sezeryan sanırım
Benimde 1,5 yaş kızım var emziriyor musunuz merak ediyorum ilk Kızımda doktoru emzirebilirsin sıkıntı yok demişti bunda hiç sormadım kendim emzirmeye devam ettim

Bilmiyrmki kuzum yaptiranlar ultrasonlada baktirmişlar.
Ultrasonla bakıp ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlar o an yorum yapıyor zaten sonra kan veriyorsun bir hafta sonra çıkar dedi doktorum kan sonucu için herkesin aynıdır herhalde
Valla biraz baktı ultrasonda suyu boyu her şeyi iyi dedi haftasi da iyi deyip ikili için kan ver dedi sonuçlar çıkınca da bakalım dedi. Belki sonuçtan sonra daha detaylı bakar.

Dökülmüyor maalesef kremler sürdüm ama kuruyunca yine kabuklanıyor :/
Ayaklar için o kabuklaşma Nasırlar için yumuşatan yarım çorap gibi şeyler var ben aldım silikondu benimki krem sürüp giyiyordu. Akşam sabah pamuk gibi oluyordu benim ayaklarım daha çok nasırlıdır tabanlarım özellikle bir bak istersen

Sizin sonuç daha çıkmadı dimi cinsiyeti doktorlar bilgi gidince hemen söylüyorlar mı yoksa muayene gidince falan mı söylüyorlar acaba

Bizimde daha yürümüyor hiç yürümeye niyeti yok gibi kelimesi var anne bilinçli diyor baba dersek diyor mama meme falan diyor bazı sesleri taklit ediyor çiş falan gibi öyle parmak işareti ilk öğrendiğinde 10 aylıktı kapıları falan gösteriyordu yiyecekleri sonra bıraktı şimdi kitapta falan gösteriyor genelde parmak işareti nasıl olması gerekiyor onu çok bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…