- 25 Haziran 2020
- 3.558
- 12.272
- 158
- 27
Geçmiş olsun canım gittin mi doktoraEvet canım önlem almak istiyorum. Şansa öğrendim yani. Bu da iyi bir şey akşamdan bu yana toparladım azıcık mantıklı düşünebiliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım gittin mi doktoraEvet canım önlem almak istiyorum. Şansa öğrendim yani. Bu da iyi bir şey akşamdan bu yana toparladım azıcık mantıklı düşünebiliyorum![]()
Geniz akıntısı benim her iki hamileliğimde de 2. Ayda başladı Doğumdan belli bir süre sonra gitti. Denemediğimiz şey kalmadı önceki hamileliğimde . Alerji ilacı, burun spreyi, fizyolojik serum, denize gittim daldım, tuzlu su çektim. Yok gitmiyor bunda da olunca doktorla hormonlara bağladık. Paket paket peçete bitirdim her gittiğim yere peçete ile gittim çoğu insan tiksinerek bakıyor ama çaresizimÇok teşekkür ederim
evi havalandırıyorum zaten uyanır uyanmaz yaptığım ilk şey cam açmak sonra mutfak balkonunu açıyorum ordan tüm ev mis gibi havalanıyor.
İnce giyiniyorum evde büyük bir ihtimal üşütme onun dışında yediğime içtiğime aşırı dikkat eden biriyim zatenumarım hemen atlatırım
![]()
20.haftada yapiliyormuş canim bnde başvurcamİstanbulda yaşayan anneler, İbb yenidoğan paketi başvurusunu ne zaman yapıcaksınızz
Valla ne garip ya ben bile öyle dursam başım ağrır bi zaman sonra bebekler çok ilginçKız yok korkma hahahah benim ki bi baş aşağı dönüyor bi öbür tarafta yakalıyorum takılıyor içerde![]()
Aynen tam anlamıyla balık gibilerkız o kaç kere dönmüştür o görüntünün üstüneee korkma akvaryumda balık gibiler
52.8 ile gebe kaldım en son 56.2 idi kilom 3- 3.5 kilo almışım şimdilik ama doğuma kadar 65 kiloyu görürüm galibabu arada sorması ayıp kaç kilo aldınız ve bu süreci kaç kilo ile bitirmeyi hedefliyorsunuz![]()
ne zaman nasıl yapilacak, korkma kuzum allah büyük bebegin iyi sen iyisin önemli olan buAcil serklaj için sevketti tekrar, açılman var dedi bakalım bunu da atlatacaz
Canını sıkma arkadaşım ben de geçen hafta kanamayla gittim ya benim plasenta tam oturmuş rahim ağzına. Oğlumda da seninkini yaşadım 20 Li haftalarda çıkmıştı yukarıya. Çok dikkat edeceksin hareketlerine ağır kaldırmak ilişki falan yok. Aynı haftalarda verelim birbirimize güzel haberler inşallahHanımlar iyi günler doktordan geliyorum rahin uzunluğu vs aklımda ne varsa sordum rahim uzunluğu Allah’a şükürler olsun iyi ama plasenta akreata durumu varmış yani bebeğin eşi rahim ağzına yakın. Bu durumu yaşayan var mı doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi 22 mayısa detaylı ultrason randevusu aldım bide detaylı ultrasonda bakılacak. İnternette ne olduğu ile ilgili araştırma yaptım biraz canım sıkıldı
Ben düşünüyordum ne alsam diye çok iyi oldu bunu yazman teşekkür ederim canımSizin gruba yazacakken eylül analarına yazmışım kısslar dün beşik önerisi soran olmuştu ona istinaden tecrübemi paylaşmak istedimm belki beğenen olur bende ilk kez anne olacağımdan geçen sene epey araştırdım elele 3 in 1 otomatik park beşik anne yanı da oluyor. Ekim annelerinden geçen sene ben ve bir arkadaş daha aldık. İnanılmaz güzel bebeğim yedi aylık nerdeyse hala kullanıyoruz rahatlıkla maşallah diyim. Hem nispeten uygun hemde işiniz varken bebişi iyi oyalıyor blutut ile istediğiniz müzikte çalabiliyor:) 45 dakikaya kadar da durmadan istediğin seviyede sallıyor ayaklarda sallmaya hiç ihtiyaç duymadıkara ara tükeniyor ben doğuma yirmi gün varken alabildim anca geldi alcak olanlar hemen alabilir şuan var birde benim gibi yatak odası küçük olan veya çok yer kaplamasın sonrasında kaldırırken diyen varsa kaçırmasın Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak - Elelebaby
Onlar küçük balık canım oğlumu küçük balığım diye seviyorum resmen akvaryum içindelerValla ne garip ya ben bile öyle dursam başım ağrır bi zaman sonra bebekler çok ilginç![]()
Çok geçmiş olsun canımHanımlar iyi günler doktordan geliyorum rahin uzunluğu vs aklımda ne varsa sordum rahim uzunluğu Allah’a şükürler olsun iyi ama plasenta akreata durumu varmış yani bebeğin eşi rahim ağzına yakın. Bu durumu yaşayan var mı doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi 22 mayısa detaylı ultrason randevusu aldım bide detaylı ultrasonda bakılacak. İnternette ne olduğu ile ilgili araştırma yaptım biraz canım sıkıldı
Çok geçmiş olsun,inşallah her şey yolunda gidicekAcil serklaj için sevketti tekrar, açılman var dedi bakalım bunu da atlatacaz
Buu akşam dedi yarın tatil ama yaparlar mı bilmiyorum dedi bakalım üç gün içinde halletmemiz gerekiyorne zaman nasıl yapilacak, korkma kuzum allah büyük bebegin iyi sen iyisin önemli olan bu
Çok teşekkür ederim canım benimikiizannesii hem senin hem de bebeğin için sağlıkla hayırlısıyla atlatıcağın bir gebelik diliyorum. Güzel geçecek inşallah
![]()
İnşallah bakalımÇok geçmiş olsun,inşallah her şey yolunda gidicek
yaparlar acil de yapıyo anladıgım kadarıyla cok basit bi işlem acılı agrılı riskli de degilBuu akşam dedi yarın tatil ama yaparlar mı bilmiyorum dedi bakalım üç gün içinde halletmemiz gerekiyor
Evet canım acilden girsem tatil farkeder mi ya da akşam oldu derler mi bilmiyorumyaparlar acil de yapıyo anladıgım kadarıyla cok basit bi işlem acılı agrılı riskli de degil