- 8 Mayıs 2023
- 523
- 448
- 23
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum canım ama geçmiş olsun. Yemek konusunda serum dışında başka bir şey önermedi mi ya sanki bana böyle zorlama gibi geldi bir an. Ama bebeklerin iyi olmasına sevindimKızlar idrar testi verdim enfeksiyon yok ama malesef keton değerim pozitif hemde çok yüksek. Ne yesem hemen tıkanıyorum ve 7 kilo vermişim doktorum değerime göre 2 gündür hiç bişey yememiş görünüyorsun dedi. Yemek yemezsen serumla besleyecez seni dedi. Bebeklerde gayet iyiler 6 gün önde gidiyor biri diğeri de 2 güm önde gidiyor bulantımda yok ama yiyesim yoktu korkudan yerim bol bol. Cinsiyette bir kız bir erkek gibi dedi ama 2-3 hafta daha bekleyelim tam emin olalım dedi
Haber ver canımİyi olmaya çalışıyorum bakalım bugün de gidicem doktora
Nazarmı değiyor anlamadım ya. Geçmiş olsun canım inşallah düzelir değerlerinKızlar idrar testi verdim enfeksiyon yok ama malesef keton değerim pozitif hemde çok yüksek. Ne yesem hemen tıkanıyorum ve 7 kilo vermişim doktorum değerime göre 2 gündür hiç bişey yememiş görünüyorsun dedi. Yemek yemezsen serumla besleyecez seni dedi. Bebeklerde gayet iyiler 6 gün önde gidiyor biri diğeri de 2 güm önde gidiyor bulantımda yok ama yiyesim yoktu korkudan yerim bol bol. Cinsiyette bir kız bir erkek gibi dedi ama 2-3 hafta daha bekleyelim tam emin olalım dedi
Canım o diğer ölen bebek görünmüyor değilmi artık ultrasonda. Senin durum bana çok ilginç gelmişti ilkk duyduğumda. Allah 1 ini aldı ama sana dünyanın en iyi arkadaşı olucak olan kız nasip ettiİkizdi artık değil ya ondan dedim![]()
Olsun bu sağlıklı olsun da.İkizdi artık değil ya ondan dedim![]()
Görünüyor canım ama küçülmüş bayağı. Her gitmemde 8-9 haftalık görünüyordu bu kez 6 haftalık boyutuna gelmiş. İnşallah diğer yavrum sağ Salim devam etsin. Çok sağol teyzesiCanım o diğer ölen bebek görünmüyor değilmi artık ultrasonda. Senin durum bana çok ilginç gelmişti ilkk duyduğumda. Allah 1 ini aldı ama sana dünyanın en iyi arkadaşı olucak olan kız nasip etti![]()
Amin canımGörünüyor canım ama küçülmüş bayağı. Her gitmemde 8-9 haftalık görünüyordu bu kez 6 haftalık boyutuna gelmiş. İnşallah diğer yavrum sağ Salim devam etsin. Çok sağol teyzesihepimiz sağ Salim alalım kucağımıza inşallah
![]()
Geçen hafta karın ağrısıyla acile gittim bana da spekulum takılarak bakıldı. Spekulumun hiçbir zararı olmaz merak etme canım benimKızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
kız o kaç kere dönmüştür o görüntünün üstüneee korkma akvaryumda balık gibilerKızlar benim bebisin duruşu niye böyle anormal bisey olur mu acaba Allahim yarabbim![]()
Kız yok korkma hahahah benim ki bi baş aşağı dönüyor bi öbür tarafta yakalıyorum takılıyor içerdeKızlar benim bebisin duruşu niye böyle anormal bisey olur mu acaba Allahim yarabbim![]()
ben de merak ettimCanım ne yaptın gittin mi doktora?ikiizannesii
Allah hepimize sağlık sıhhat versin şu hamileliği hepimiz önce sağlıkla sonra mutlulukla geçirelimben de merak ettim
Bekliyorum canım doktordayım da sıra var azcıkınCanım ne yaptın gittin mi doktora?ikiizannesii
İnşallah vercem bekliyorum şu anHaber ver canım
Tamam bize de haber ver dualarım seninleBekliyorum canım doktordayım da sıra var azcıkın