Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Kızlar benim bebisin duruşu niye böyle anormal bisey olur mu acaba Allahim yarabbim 😄

Eklentiler

• 1000023130.webp
    1000023130.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar idrar testi verdim enfeksiyon yok ama malesef keton değerim pozitif hemde çok yüksek. Ne yesem hemen tıkanıyorum ve 7 kilo vermişim doktorum değerime göre 2 gündür hiç bişey yememiş görünüyorsun dedi. Yemek yemezsen serumla besleyecez seni dedi. Bebeklerde gayet iyiler 6 gün önde gidiyor biri diğeri de 2 güm önde gidiyor bulantımda yok ama yiyesim yoktu korkudan yerim bol bol. Cinsiyette bir kız bir erkek gibi dedi ama 2-3 hafta daha bekleyelim tam emin olalım dedi
Dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum canım ama geçmiş olsun. Yemek konusunda serum dışında başka bir şey önermedi mi ya sanki bana böyle zorlama gibi geldi bir an. Ama bebeklerin iyi olmasına sevindim 🎀

Kızlar alt karnımda ara ara kramplar yaşıyorum 2 gündür, benimde aynı durumda olan var mı aranızda acaba

Kızlar idrar testi verdim enfeksiyon yok ama malesef keton değerim pozitif hemde çok yüksek. Ne yesem hemen tıkanıyorum ve 7 kilo vermişim doktorum değerime göre 2 gündür hiç bişey yememiş görünüyorsun dedi. Yemek yemezsen serumla besleyecez seni dedi. Bebeklerde gayet iyiler 6 gün önde gidiyor biri diğeri de 2 güm önde gidiyor bulantımda yok ama yiyesim yoktu korkudan yerim bol bol. Cinsiyette bir kız bir erkek gibi dedi ama 2-3 hafta daha bekleyelim tam emin olalım dedi
Nazarmı değiyor anlamadım ya. Geçmiş olsun canım inşallah düzelir değerlerin

İstanbulda yaşayan anneler, İbb yenidoğan paketi başvurusunu ne zaman yapıcaksınızz

Canım o diğer ölen bebek görünmüyor değilmi artık ultrasonda. Senin durum bana çok ilginç gelmişti ilkk duyduğumda. Allah 1 ini aldı ama sana dünyanın en iyi arkadaşı olucak olan kız nasip etti ❤️🙏🏻
Görünüyor canım ama küçülmüş bayağı. Her gitmemde 8-9 haftalık görünüyordu bu kez 6 haftalık boyutuna gelmiş. İnşallah diğer yavrum sağ Salim devam etsin. Çok sağol teyzesi 🥰 hepimiz sağ Salim alalım kucağımıza inşallah 🙏

Görünüyor canım ama küçülmüş bayağı. Her gitmemde 8-9 haftalık görünüyordu bu kez 6 haftalık boyutuna gelmiş. İnşallah diğer yavrum sağ Salim devam etsin. Çok sağol teyzesi 🥰 hepimiz sağ Salim alalım kucağımıza inşallah 🙏
Amin canım❤️🙏🏻

Kızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi 😔 18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
Geçen hafta karın ağrısıyla acile gittim bana da spekulum takılarak bakıldı. Spekulumun hiçbir zararı olmaz merak etme canım benim

Sizin gruba yazacakken eylül analarına yazmışım kısslar dün beşik önerisi soran olmuştu ona istinaden tecrübemi paylaşmak istedimm belki beğenen olur bende ilk kez anne olacağımdan geçen sene epey araştırdım elele 3 in 1 otomatik park beşik anne yanı da oluyor. Ekim annelerinden geçen sene ben ve bir arkadaş daha aldık. İnanılmaz güzel bebeğim yedi aylık nerdeyse hala kullanıyoruz rahatlıkla maşallah diyim. Hem nispeten uygun hemde işiniz varken bebişi iyi oyalıyor blutut ile istediğiniz müzikte çalabiliyor:) 45 dakikaya kadar da durmadan istediğin seviyede sallıyor ayaklarda sallmaya hiç ihtiyaç duymadık 😂ara ara tükeniyor ben doğuma yirmi gün varken alabildim anca geldi alcak olanlar hemen alabilir şuan var birde benim gibi yatak odası küçük olan veya çok yer kaplamasın sonrasında kaldırırken diyen varsa kaçırmasın Elele Nova 3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Anne Yanı Beşik Park Yatak - Elelebaby

Back
X