Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Geniz akıntısı benim her iki hamileliğimde de 2. Ayda başladı Doğumdan belli bir süre sonra gitti. Denemediğimiz şey kalmadı önceki hamileliğimde . Alerji ilacı, burun spreyi, fizyolojik serum, denize gittim daldım, tuzlu su çektim. Yok gitmiyor bunda da olunca doktorla hormonlara bağladık. Paket paket peçete bitirdim her gittiğim yere peçete ile gittim çoğu insan tiksinerek bakıyor ama çaresizim

Hanımlar iyi günler doktordan geliyorum rahin uzunluğu vs aklımda ne varsa sordum rahim uzunluğu Allah’a şükürler olsun iyi ama plasenta akreata durumu varmış yani bebeğin eşi rahim ağzına yakın. Bu durumu yaşayan var mı doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi 22 mayısa detaylı ultrason randevusu aldım bide detaylı ultrasonda bakılacak. İnternette ne olduğu ile ilgili araştırma yaptım biraz canım sıkıldı

Canını sıkma arkadaşım ben de geçen hafta kanamayla gittim ya benim plasenta tam oturmuş rahim ağzına. Oğlumda da seninkini yaşadım 20 Li haftalarda çıkmıştı yukarıya. Çok dikkat edeceksin hareketlerine ağır kaldırmak ilişki falan yok. Aynı haftalarda verelim birbirimize güzel haberler inşallah

Ben düşünüyordum ne alsam diye çok iyi oldu bunu yazman teşekkür ederim canım yatak odası yapacağım bebeğe evde boş odam var oraya büyüyen beşik koyacağım yanıma odaya da bu tarz bi beşik düşünüyorum. Kaç aya kadar kullanılıyor bu beşik?

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…