- 18 Kasım 2019
- 5.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.998
- 173
1 yaşa kadar üst kademe sonrasında ikinci kademeyi kullanabilirsiniz ama max 1 buçuk yaşa kadar tabi sonrasında sığmayabilir benim bebeğim uzun bir bebek olmasına rağmen bir buçuk yaşa kadar sığacak kuvvetle muhtemelO beşiği bende gördüm ama sanki 1yaşina kadar anca kullanir gibi geliyor bana şu an guncel fiyati 6bin tl kisa sureli kullanim için ben gereksz buluyorum o parayi vermeyi.çok kucuk en azindan 2yaşa kadar kullanabilse
Rabbim yardımcın olsun canm ne zaman yapacaklar serklajıAcil serklaj için sevketti tekrar, açılman var dedi bakalım bunu da atlatacaz
Geçmiş olsun inş.Allahin izniyle serklaj ile zamanında gelecek bebeğin inşAcil serklaj için sevketti tekrar, açılman var dedi bakalım bunu da atlatacaz
Geçmiş olsun,internette herşeyin en kotu ihtimali çıkıyor insanın daha çok canı sıkılıyor .İnş plesenta yukarı çıkarHanımlar iyi günler doktordan geliyorum rahin uzunluğu vs aklımda ne varsa sordum rahim uzunluğu Allah’a şükürler olsun iyi ama plasenta akreata durumu varmış yani bebeğin eşi rahim ağzına yakın. Bu durumu yaşayan var mı doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi 22 mayısa detaylı ultrason randevusu aldım bide detaylı ultrasonda bakılacak. İnternette ne olduğu ile ilgili araştırma yaptım biraz canım sıkıldı
Yemek yemiyorum diye eğer yemezsen mecburen serumla besleneceksin dedi. Beni doktorum ilaca karşı biri ama bu durum ciddi. Korkuttu beni yemek yiyeyim diye. Benim normalde de aç kalmamam lazım malesef bu aralar günde bir defa yiyorum oda iki lokma sonra tıkanıyorum. Eğer aç kalırsam bebek beslenmez depomda da bişey kalmadı. Keton senin yemek yiyip yemediğini gösterir bende değerime göre iki gündür ağzıma hiç bişey atmamış görünüyorumDediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum canım ama geçmiş olsun. Yemek konusunda serum dışında başka bir şey önermedi mi ya sanki bana böyle zorlama gibi geldi bir an. Ama bebeklerin iyi olmasına sevindim
Hiç beklemeden git canm acilden nöbetçi doktor yapıyormu bilmiyorum ama perinatoloji uzmanı yapıyorEvet canım acilden girsem tatil farkeder mi ya da akşam oldu derler mi bilmiyorum
Valla değiyor olabilir ilk ay bulantı olmasına rağmen yiyordumNazarmı değiyor anlamadım ya. Geçmiş olsun canım inşallah düzelir değerlerin
Canım inş hersey yolunda gider serklaj ini yaparlar sonucta acil demiş doktor tatil falan sorun olmaz yaniAcil serklaj için sevketti tekrar, açılman var dedi bakalım bunu da atlatacaz
Guzel dusunulmuş otamatik sallanmasi cok avantajli bi özellik ama keşke biraz daha buyuk olsaydi super olurdu.1 yaşa kadar üst kademe sonrasında ikinci kademeyi kullanabilirsiniz ama max 1 buçuk yaşa kadar tabi sonrasında sığmayabilir benim bebeğim uzun bir bebek olmasına rağmen bir buçuk yaşa kadar sığacak kuvvetle muhtemel
Evett belki başka markalarda daha genişleri vardır ama araştırırsınız oda yapmayacaksınız uzun süre kullanılacak bişey daha çok iş görürGuzel dusunulmuş otamatik sallanmasi cok avantajli bi özellik ama keşke biraz daha buyuk olsaydi super olurdu.
Ahhh ahhh bendede fetal temiz gelsede iyice rahatlasamm , bilmemmi tüp bebek süreçlerinieli kulağında senin de cinsiyeti öğrenmenin:)) herşeye rağmen, tüm zorluklarına ilaçlarına tedirginliklerine korkularına rağmen, çok güzel bir süreçmiş bu. Daha önceki boş gebeliğim ve düşüğümle yaşadığım korkular, 36-37 yaşında olmamın verdiği telaş, tüp bebek sürecim…. Hepsi o ultrason görüntüsünde silinip gidiyor…
Haber et kuzu çok geçmiş olsun ne zaman serklaj olacak hemen bugün mü ?Acil serklaj için sevketti tekrar, açılman var dedi bakalım bunu da atlatacaz
Aşkım sen yurt dışındamısın ? Sevk kapıtları felan diyorsun burada herşey sevk kâğıtlarıyla felan dönüyorda merak ettimHerkese teşekkür ederim tek tek yazamadım. Eşim gelsin kadındi doğum hastasnesi aciline gidicem. Ben isterim ki hemen bu akşam yapsınlar. Bilmiyorum daha konuşamadım. Gerçekten uzak zaten hastane. Benim sevk kağıtlarım var yapar diye düşünüyorum sizce? Perinatolji bölümü olan hastaneye gidiyorum zaten
Anladım canım tabii yatak odasına yatak yanına rahat sığması sana da alan kalması çok önemli. Ben sallanan hiçbir şey almayı düşünmüyorum eve sallama taraftarı değilim. O yüzden sabit hareket ettirilmeyen bi model tercih edebilirim. 2 yaşına kadar kullanılan park yataklar var sanırım oyun parkı olarakta kullanılıyor sonrasında, şimdi çok yatak vs araştırma yapmadığım için bilgili değilim yanlışta ifade ediyor olabilirim ama belirttiğim tarzda bir model arıyorumBen kullanmadım ama yine elele den iki arkadaşım aldılar biri daha doğurmadı ağustosta biri kullanıyor şuan elele bonte sanırım adı biraz daha uzunda okadar aklımda kalmış onlar benim yatak odama sığmaz diye pek incelemedim
Yavrum Ankara’daAşkım sen yurt dışındamısın ? Sevk kapıtları felan diyorsun burada herşey sevk kâğıtlarıyla felan dönüyorda merak ettim
canım yumurta salatası falan yapsan böyle mideni bulandırmayacak tarzda yesen mesela? İşte patates haşla biraz tuzlu falan ye kendine getirir ne bileyim aç aç olmaz lor peynirli milföy yap at fırına olur yarım saate. Böyle tiksindirmez söylediğim şeyler benceYemek yemiyorum diye eğer yemezsen mecburen serumla besleneceksin dedi. Beni doktorum ilaca karşı biri ama bu durum ciddi. Korkuttu beni yemek yiyeyim diye. Benim normalde de aç kalmamam lazım malesef bu aralar günde bir defa yiyorum oda iki lokma sonra tıkanıyorum. Eğer aç kalırsam bebek beslenmez depomda da bişey kalmadı. Keton senin yemek yiyip yemediğini gösterir bende değerime göre iki gündür ağzıma hiç bişey atmamış görünüyorum
Midem bulanmıyor yavru gayet iyiyim sadece iştahım yok yemek yemek istemiyorum oda değerlerim düşükmüş ondan acıktığımı hissetmiyorumYavrum Ankara’da
canım yumurta salatası falan yapsan böyle mideni bulandırmayacak tarzda yesen mesela? İşte patates haşla biraz tuzlu falan ye kendine getirir ne bileyim aç aç olmaz lor peynirli milföy yap at fırına olur yarım saate. Böyle tiksindirmez söylediğim şeyler bence
Hııı pardon canım ben farklı anlamışımMidem bulanmıyor yavru gayet iyiyim sadece iştahım yok yemek yemek istemiyorum oda değerlerim düşükmüş ondan acıktığımı hissetmiyorum
Yok canım estagfirullahHııı pardon canım ben farklı anlamışım
Bana ama yemen lazım zorla kendini ye gibi cümle kurulmasını hiç sevmem ama şu dönemde maalesef sana bu cümleleri kurmak zorunda hissettim kendimiYok canım estagfirullahbakalım zorlayıp yicem sıfır açlık hisseyle ortada dolanıyorum
Yok canım ankaradayımAşkım sen yurt dışındamısın ? Sevk kapıtları felan diyorsun burada herşey sevk kâğıtlarıyla felan dönüyorda merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?