Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    103
O beşiği bende gördüm ama sanki 1yaşina kadar anca kullanir gibi geliyor bana şu an guncel fiyati 6bin tl kisa sureli kullanim için ben gereksz buluyorum o parayi vermeyi.çok kucuk en azindan 2yaşa kadar kullanabilse
1 yaşa kadar üst kademe sonrasında ikinci kademeyi kullanabilirsiniz ama max 1 buçuk yaşa kadar tabi sonrasında sığmayabilir benim bebeğim uzun bir bebek olmasına rağmen bir buçuk yaşa kadar sığacak kuvvetle muhtemel

@ikizlerinannes
Acil serklaj için sevketti tekrar, açılman var dedi bakalım bunu da atlatacaz
Geçmiş olsun inş.Allahin izniyle serklaj ile zamanında gelecek bebeğin inş
Geçmiş olsun,internette herşeyin en kotu ihtimali çıkıyor insanın daha çok canı sıkılıyor .İnş plesenta yukarı çıkar

Kızlar önceki hamileliğimde 7. ayında hafif kanama ile acil doğum bölümüne gittim ebe baktı aciklman var 1 cm dedi,doğuma kadar istirahat verdiler .Acaba diyorum bunda da öyle olur mu.Ailemden farkli sehirdeyim okullar tatil olursa gideceğim .Belki dedim oraya gitmeme de müsaade etmez diye doktora önceki durumu belirtmedim.

Simdi önceki hamileliklerde sıkıntısı olan arkadaşlar aynı şeyi yaşayabiliyor . Bende bu durumu yasarmiyim

Dediğin şeyin ne olduğunu bilmiyorum canım ama geçmiş olsun. Yemek konusunda serum dışında başka bir şey önermedi mi ya sanki bana böyle zorlama gibi geldi bir an. Ama bebeklerin iyi olmasına sevindim
Yemek yemiyorum diye eğer yemezsen mecburen serumla besleneceksin dedi. Beni doktorum ilaca karşı biri ama bu durum ciddi. Korkuttu beni yemek yiyeyim diye. Benim normalde de aç kalmamam lazım malesef bu aralar günde bir defa yiyorum oda iki lokma sonra tıkanıyorum. Eğer aç kalırsam bebek beslenmez depomda da bişey kalmadı. Keton senin yemek yiyip yemediğini gösterir bende değerime göre iki gündür ağzıma hiç bişey atmamış görünüyorum

Guzel dusunulmuş otamatik sallanmasi cok avantajli bi özellik ama keşke biraz daha buyuk olsaydi super olurdu.

Guzel dusunulmuş otamatik sallanmasi cok avantajli bi özellik ama keşke biraz daha buyuk olsaydi super olurdu.
Evett belki başka markalarda daha genişleri vardır ama araştırırsınız oda yapmayacaksınız uzun süre kullanılacak bişey daha çok iş görür

Ahhh ahhh bendede fetal temiz gelsede iyice rahatlasamm , bilmemmi tüp bebek süreçlerini 7 ci transferimde pozitifi gördüm, hiç olmayacak hissi boğazında düğümlerim hıçkırıklarla ağlatışlarım her seferinde yıkılıp yere çakılışlarım .. kesinlikle usg de görünce allahım bu ne güzel birşey diyorsun birde hissede bilirsek mesela ah Ahh ne büyük nimet olan üstü birşey

Herkese teşekkür ederim tek tek yazamadım. Eşim gelsin kadındi doğum hastasnesi aciline gidicem. Ben isterim ki hemen bu akşam yapsınlar. Bilmiyorum daha konuşamadım. Gerçekten uzak zaten hastane. Benim sevk kağıtlarım var yapar diye düşünüyorum sizce? Perinatolji bölümü olan hastaneye gidiyorum zaten

Aşkım sen yurt dışındamısın ? Sevk kapıtları felan diyorsun burada herşey sevk kâğıtlarıyla felan dönüyorda merak ettim

Anladım canım tabii yatak odasına yatak yanına rahat sığması sana da alan kalması çok önemli. Ben sallanan hiçbir şey almayı düşünmüyorum eve sallama taraftarı değilim. O yüzden sabit hareket ettirilmeyen bi model tercih edebilirim. 2 yaşına kadar kullanılan park yataklar var sanırım oyun parkı olarakta kullanılıyor sonrasında, şimdi çok yatak vs araştırma yapmadığım için bilgili değilim yanlışta ifade ediyor olabilirim ama belirttiğim tarzda bir model arıyorum

Aşkım sen yurt dışındamısın ? Sevk kapıtları felan diyorsun burada herşey sevk kâğıtlarıyla felan dönüyorda merak ettim
Yavrum Ankara’da
canım yumurta salatası falan yapsan böyle mideni bulandırmayacak tarzda yesen mesela? İşte patates haşla biraz tuzlu falan ye kendine getirir ne bileyim aç aç olmaz lor peynirli milföy yap at fırına olur yarım saate. Böyle tiksindirmez söylediğim şeyler bence

Midem bulanmıyor yavru gayet iyiyim sadece iştahım yok yemek yemek istemiyorum oda değerlerim düşükmüş ondan acıktığımı hissetmiyorum

Yok canım estagfirullah bakalım zorlayıp yicem sıfır açlık hisseyle ortada dolanıyorum
Bana ama yemen lazım zorla kendini ye gibi cümle kurulmasını hiç sevmem ama şu dönemde maalesef sana bu cümleleri kurmak zorunda hissettim kendimi hem bebeklerin hem senin için lütfen zorla kendini. Sen biliyorsun ayrıca kendini iştahını ne açarsa gözüne ne güzel geliyorsa ye canım. Aç susuz kalmasın vücudun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…