Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Bu yöntemi biliyorum ama yapmaya cesaret edemiyorum. Siz denediniz mi
Ben diğer türlü de içiyorum ama bunu da denedim test edem diye. Çok rahat cuk gidiyo
Ben hep o aparatla muayene olurum gebeliğin başlarında kanamada vs içiniz rahat olsun bişeydik olmaz. Bacak karın falan ölçüyorlar ondan küçük çıkabiliyor bebiş. Ama içinizi rahat tutup iyi bi perinetalog bakın muhakkak.

Emin değilim ama bebeğin baş ,karın bacak uzunluğu gibi değerlere bakmıştır.Benim oglumda diğer ölçüleri normal ciksada karın ölçüsü geriden geliyordu.Bir sıkıntı cikmadi

E-nabızda böyle görünüyor değerler. 14+2 duyduğuma da eminim ama o yazmıyor. Bi de hastaneden aradılar biraz önce vajinal sürüntü yanlış kaba alınmış tekrar vermeniz gerekiyor diye yine mi spekulum kullanılacak

Eklentiler

• IMG_20250422_114556.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 24
Daha omce erken dogum geçmişin var mı. Dikkatli olman lazım. Yorma kendini. Banada 14. Haftada kontrolde. Bebegin kesesinin yarısı rahimden kopmuş dedi. Bu hafta kontrole gidicem bu sefer ne der korkuyorum. Yani nasipleri varsa yaşayacaklar. Hayırlısı olsun her ne olursada

Var canım 26da doğdu kuzum. Tabii ki öyle senin için de çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler verir sana.

Bebeğime kesin kız dedi dr bu kez hep büyük ihtimalle diye konuşuyordu. Lioo patron ekler misin canım? Tek tabanca devam ediyor bir de yavrum
Tek tabanca ne demek
Ne güzel bir kızımız daha geliyor

Kızlar idrar testi verdim enfeksiyon yok ama malesef keton değerim pozitif hemde çok yüksek. Ne yesem hemen tıkanıyorum ve 7 kilo vermişim doktorum değerime göre 2 gündür hiç bişey yememiş görünüyorsun dedi. Yemek yemezsen serumla besleyecez seni dedi. Bebeklerde gayet iyiler 6 gün önde gidiyor biri diğeri de 2 güm önde gidiyor bulantımda yok ama yiyesim yoktu korkudan yerim bol bol. Cinsiyette bir kız bir erkek gibi dedi ama 2-3 hafta daha bekleyelim tam emin olalım dedi

Canım spekulumdan korkma bebeğin için bir zararı yok.Sadece takıldığı an rahatsızlık veren bir alet olarak bak geç canını sıkma hiç Bu arada yanlış kaba almak da neyse almışsınız işte kardeşim bakıverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…