- 1 Kasım 2013
- 3.064
- 2.550
- 333
Ben diğer türlü de içiyorum ama bunu da denedim test edem diye. Çok rahat cuk gidiyoBu yöntemi biliyorum ama yapmaya cesaret edemiyorum. Siz denediniz mi
Ben hep o aparatla muayene olurum gebeliğin başlarında kanamada vs içiniz rahat olsun bişeydik olmaz. Bacak karın falan ölçüyorlar ondan küçük çıkabiliyor bebiş. Ama içinizi rahat tutup iyi bi perinetalog bakın muhakkak.Kızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
Anladim canimAşkım serkelaj rahime dikiş atılması demek . Galiba arkadaşın rahim ağzı kısalığı olmuş onun için erken doğum riskini ortadan kaldırmak amaçlı rahim ağzına dikiş atılıyor..
CAnim inşallah bebegini kucağina alirsin Cok gecmis olsunSerklaj rahim ağzı uzunluğun gebeliğini sürdüremeyeceğin kadar kısalırsa atılacak olan bir dikiş. Canım teşekkür ederim. Ben ondan bundan korkmuyorum. Enfeksiyon, o, bu bebeğimi düşünüyorum
Emin değilim ama bebeğin baş ,karın bacak uzunluğu gibi değerlere bakmıştır.Benim oglumda diğer ölçüleri normal ciksada karın ölçüsü geriden geliyordu.Bir sıkıntı cikmadiKızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
Kızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
Amin inşallah hepimizCAnim inşallah bebegini kucağina alirsin Cok gecmis olsun
Bakalım üçte randevum. Haber veririrm
Sağlıkla gelsin inşallahBebeğime kesin kız dedi dr bu kezhep büyük ihtimalle diye konuşuyordu. Lioo patron ekler misin canım? Tek tabanca devam ediyor bir de yavrum
Daha omce erken dogum geçmişin var mı. Dikkatli olman lazım. Yorma kendini. Banada 14. Haftada kontrolde. Bebegin kesesinin yarısı rahimden kopmuş dedi. Bu hafta kontrole gidicem bu sefer ne der korkuyorum. Yani nasipleri varsa yaşayacaklar. Hayırlısı olsun her ne olursadaSınırda dedi aniden açılabilir kanaman başlayabilir, suyun gelebilir gibi şeyler söyledi. Ama devlet hastaneleri tam 2cm altına düşünce yaptığı için ben de çok riske atmamak adına üçte kendi doktorla randevu aldım. Ne çektiğimi o biliyo doğumumu da o yaptırdı. Onunla konuşup yol göstermesini isticem
Var canım 26da doğdu kuzum. Tabii ki öyle senin için de çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler verir sana.Daha omce erken dogum geçmişin var mı. Dikkatli olman lazım. Yorma kendini. Banada 14. Haftada kontrolde. Bebegin kesesinin yarısı rahimden kopmuş dedi. Bu hafta kontrole gidicem bu sefer ne der korkuyorum. Yani nasipleri varsa yaşayacaklar. Hayırlısı olsun her ne olursada
Her seferinde öyle olacak diye bişey yok. İnşallah güzel olur her şey.Var canım 26da doğdu kuzum. Tabii ki öyle senin için de çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler verir sana.
Tek tabanca ne demekBebeğime kesin kız dedi dr bu kezhep büyük ihtimalle diye konuşuyordu. Lioo patron ekler misin canım? Tek tabanca devam ediyor bir de yavrum
Down sendromu değil plesenta yetersiz kalır çocuk beslenemez diye endişe ettimay aşkım niye gerdin kendini bu kadar sakın gerilme o testler asla gercek degil sadece ihtimal hesaplıyo ki o ihtimalin bile yüzde 70 dogrulugu
Canım spekulumdan korkma bebeğin için bir zararı yok.Sadece takıldığı an rahatsızlık veren bir alet olarak bak geç canını sıkma hiçE-nabızda böyle görünüyor değerler. 14+2 duyduğuma da eminim ama o yazmıyor. Bi de hastaneden aradılar biraz önce vajinal sürüntü yanlış kaba alınmış tekrar vermeniz gerekiyor diyeyine mi spekulum kullanılacak
hiç korkma, bi de o degerler sadece sayısal degerler degil senin yaşın kilon hepsi hesaplananrak MoM degerleri elde ediliyorDown sendromu değil plesenta yetersiz kalır çocuk beslenemez diye endişe ettim
İnşallah bakalım hayırlısıHer seferinde öyle olacak diye bişey yok. İnşallah güzel olur her şey.
İkizdi artık değil ya ondan dedimTek tabanca ne demek
Ne güzel bir kızımız daha geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?