Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim kadar çok ilaç alan var mı bu kadarı normal mi ne zaman azalcak

Progestan fıtil üç defa
Progestan dex iğne iki defa
Estroferm üç defa
Prednol 1 tane
Coraspin 1 defa
Oxsapar iğne 1 defa
Transfere 5 gün kala
Prednol
Monodoks kullandım
Yine o günden beri
Estrofem günde 3
Progestan fitil günde 2xsabah akşam
Progestan dex göbekten günde 1
Progestan 50 mg kalçadan
Folidays

Bugün transferin 6. Günü sabah ilk idrarla yaptığım teste bakarmısınız 10 dakika içinde çektim resmi

Eklentiler

• IMG_2006.webp
    IMG_2006.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 38
Hayirlisi olsun insallah keseyi de gorursunuz peki kanamaniz devam ediyor mu
Benim de sabah uyandigimda kahverengi kanamam vardi şu anda peceteye sildikce cok acik renkte geliyor o sebeple sordum
hala bende devam ediyor sabahları kahverengi oluyor gün içinde olmuyor İnşallah hayırlısı bakalım sizinde pozitif mi

Kızlar bugün transferimin dördüncü günü ve dört gündür evdeyim. Dışarı çıkıp yürümek istiyorum binada asansör yok. 4. kattayız. İnip çıkmak sıkıntı olur mu acaba

Kızlar bugün transferimin dördüncü günü ve dört gündür evdeyim. Dışarı çıkıp yürümek istiyorum binada asansör yok. 4. kattayız. İnip çıkmak sıkıntı olur mu acaba
Sevgili Elif benimde ilk deneyimim olduğu için çok tedirgindim ilk dört gün sadece yattım ara ara kalkıp evin içinde on dk yürüdüm ,ama doktorum kendime dikkat ederek rutinime devam edebilcgimi söyledi ,sonra zaten yatmaktan bikiyosun ben ise de başladım yemek yapıyorum temizlik yapmıyorum nolur nolmz diye ama camasr vs katliyorum,esktra dikkat etmeye çalışıyorum yani benden kaynaklı bı problem olmasın istiyorum ,kendini en iyi sen tanırsın o yüzden kendini yormadan yürüyüş yapmayı çok tavsiye ediyorlar

Sevgili Elif benimde ilk deneyimim olduğu için çok tedirgindim ilk dört gün sadece yattım ara ara kalkıp evin içinde on dk yürüdüm ,ama doktorum kendime dikkat ederek rutinime devam edebilcgimi söyledi ,sonra zaten yatmaktan bikiyosun ben ise de başladım yemek yapıyorum temizlik yapmıyorum nolur nolmz diye ama camasr vs katliyorum,esktra dikkat etmeye çalışıyorum yani benden kaynaklı bı problem olmasın istiyorum ,kendini en iyi sen tanırsın o yüzden kendini yormadan yürüyüş yapmayı çok tavsiye ediyorlar
Canım teşekkür ederim. Benim de ilk deneyimim bu yüzden neye ne kadar dikkat etmem gerektiği konusunda kararsız kalıyorum evin içinde hafif yürüyüşler yapıyorum🌸

Merhaba canım 15 Nisan'da transfer oldum dört saat snra eve gldgmde camasirimda kibrit kutusunun yarısı kadar kahve leke gördüm,ikinci duş aldım iki saat snra camasrimda yine leke gördüm çok korktum hemşireyi aradım çok normal dedi minik minik lekelerden korkma dedi transfer esnasnda kılcal danar hassasiyeti olabilir ondandır dedi ,o yüzden ben bunu tecrübe ettim paylaşmak istedim sncm pozitif smdi kese günü bekliyorum
Benim 8. Günümde olmuştu canım kahverengi leke böle çamur gibi akıntı. Ben doktoru aradım o zaman normal demişti ilaçları değişmişti

Kısslar günaydın, biz kesemizide yolk sac ikisinide gördük çok şükür 😍🥹 ama bebişi daha görmedik, haftaya inşallah, 5+3 tam adet tarihiyle uyumlu çıktı ultrasonda , darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah 🙏♥️
Canımm çok sevindim Allah yardım etsin sağlıkla ilerlesin. Bişey soracağım doktor mu tam tarihi söyledi senin ilk adeti söyledin nasıl hesaplandı acaba

Canımm çok sevindim Allah yardım etsin sağlıkla ilerlesin. Bişey soracağım doktor mu tam tarihi söyledi senin ilk adeti söyledin nasıl hesaplandı acaba
Amin inşallah canım 🤩
ben ultrasondan önce adet tarihimi söyledim 18 mart, 5+3 denk geliyordu. Dr eğer ultrasonda farklı çıkarsa düzeltiriz genelde âdet tarihi baz alınıyor dedi. Ultrasondada tam 5+3 çıktı

Arkadaşım buna gerek yok. Ben transferin ilk günü bile yatmadım hareket halindeydim. Allah’a şükür pozitif. Yatmanıza sürekli dinlenmenize gerek yok. Kan akışı lazım sadece çok ağır şeyler kaldırmayın yani kasıklarınızı karnınızı sıkmayın yeter. Öyle kolayca düşecek olsa ohoo hiçbir bebek tutunamaz. Canım rahat ol yürüyüş yap kan dolaşımı için ferah tut içini. Allahın işi bu o çocuğun doğması gerekiyorsa olacak zaten sen sakin ol🌸🌸

Merhaba Sevgili Sepide,nasılsın ? Umarım herşey yolunda gidiyordur?
Mayıs ilk haftaya kese randevumu aldım ama hemşire diş gebelik ya da boş kese olmazsa buna gebelik diyebiliriz dedi şimdi korku başladı yüzde kaç ihtiml olur bu bilgin var mı birde bu on gün boynca beta olcmene gerek yok dediler

Mayıs ilk haftaya kese randevumu aldım ama hemşire diş gebelik ya da boş kese olmazsa buna gebelik diyebiliriz dedi şimdi korku başladı yüzde kaç ihtiml olur bu bilgin var mı birde bu on gün boynca beta olcmene gerek yok dediler
Selam canım ilk ve 2. Betan kaçtı ona göre biraz ihtimaller belli oluyor

Merhaba çok teşekkür ederim 🤩 çok şükür şu an her şey yolunda görünüyor 🥰 darısı sizin başınıza inşallah ♥️
Beta artışınız 2 kere verdiyseniz düzenli arttıysa, ağrınız, kanamanız yoksa dış gebelik ihtimali eleniyor zaten, benim dr öyle demişt, ben 2.kan sonucumdan sonra hiç kan vermedim, 1 hafta sonra direk keseye gittim oda bu gün, keseye gittiğinizde yolk sac görünürse boş gebelik ihtimalide kalkıyor ortadan, biliyorum çok zor bir bekleyiş süresi ama stres olmayın hiç kötü giden bir şey olsa mutlaka kendini belli ediyor 😍

Gidicem canım doktor çağırdı çünkü benim hesaplamama göre de 5+3 filan ama bakalim biz görebilecek miyiz inşallah görürüz sen de görürsün endişe etme geç görenler varmış hem belki.kalp atışını da duyarsın o zaman çifte bayram olur🥰🥰
İnşallah cnm görürüz bebişlerimizi ben bir hafta daha beklıycem cnm eşim bir iş için başka bir şehir e gıttı gelsin birlikte gidicez onsuz gitmek istemiyorum çünkü ❤

Selam kızlar kızlar biliyorsunuz benim de transferim oldu maalesef ki negatif oldu 2 gündür hüznumu yaşadım atlattım şimdi kendimi daha iyi hissettiğim için sizlere yazma gereği duydum biliyorsunuz Kıbrıs british tüp bebek merkezinde yaptırmıştım ve buradan çok kişi bana yazdı nasıl memnun musun diye onlara da söyledim hani sözel olarak memnunum ama henüz bir rahat yok olduğunda yazarım diye şu an yazma gereği duyuyorum onların Google hesabına da yazdım her yerde de yazacağım british tüp Bebek Merkezi olayı sadece ticarete dökmüş bir kurum her yerde %50 şans var bunu biliyoruz zaten ama hiçbir açıklama yapamayıp bunu bir daha denerseniz %70 şansınız var deyip de hiç tanımadıkları hasta gibi sıfırdan ücret istemeleri hiçbir şekilde hatayı kendinde kabul etmeyip hata tamamen siz dediğim ama bende de eşimde de en ufak sizin de şu rahatsızlığınız var da diyemedikleri halde yumurtanız kalitesi basit kelimelerle çözüm sunmadan tek istedikleri sıfırdan para verin bir sonraki denemenizde %70 ihtimal deyip Umut verip paraya odaklanmaları buranın tamamen ticari bir yer olduğunu gösteriyor ben yandım siz yanmayın

Canım benim sana sımsıkı sarılıyorum 🫂 çok üzüldüm 💐 Allah’ım kalbîne yüreğine ferahlık versin inşallah 💔😔 yaşadıkların seni ekstra üzdü gerçekten yazıktır günahtır insanlar bir umut yola çıkıyor birde böyle para göz yere denk gelince işin daha da zor oluyor İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olsun Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲🥺 dilerim bundan sonra işinin Ehl-i merhametli vicdanlı doktorlara denk gelirsin inşallah önce Allahtan sonra doktorların eliyle şifa bulursun canım benim 🤲😢

Back
X