Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet test günüm pazartesi günü önden kan veremiyorum test günümü beklemek durumundayım maalesef 🫣
Ben dün normal bi kaset test yaptim sizden aldığım cesaret ile 😂 çok silik çıktı senin çizgin bana göre epey netti mesela değerim çok düşük mu çıkar onu da bilemedim bide 3 günlük olunca bugün de moralim niyeyse hiç yok keyfim kaçtı bi terslik olacak gibi geliyor 😑

Ben dün normal bi kaset test yaptim sizden aldığım cesaret ile 😂 çok silik çıktı senin çizgin bana göre epey netti mesela değerim çok düşük mu çıkar onu da bilemedim bide 3 günlük olunca bugün de moralim niyeyse hiç yok keyfim kaçtı bi terslik olacak gibi geliyor 😑

Canımsın sakın öyle düşünme kendini üzersin senin 3. Gün embriyosuydu bunu unutma ancak tutunmuş kana geçmiştir benim ki 5. Gün embriyosu olduğu için tutunma erken gerçekleşiyor onun için birde benim çift embriyoydu yani şu an bilemiyorum ikisi bile tutunmuş olabilir 🤔 kan sonuçlarını ve keseyi görmeden birşey diyemiyorum onun için gönlünü ferah tut ben 2.gün embriyosuyla hamile kaldığımda kan test günüm 14. Gündü transfer sonrası ve ben evde hiç test yapmadım doktorum pozitif dedi 15. Gün yaptım ve çok silikti emin ol onun için pozitif ol 🤲🥰 bak eski resmim 15. Gün olmasına rağmen nasıl silik ama ben hiç kötü düşünmedim zaten gün gün koyulaşmaya başlamıştı 😍

Eklentiler

• IMG_5182.webp
    IMG_5182.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 19
Sizin oranın sisteminden öyle demek ki canım inşallah hayırlı haberler alırız hep birlikte ama ben senin için kendimden çok daha umutluyum 🥰

Evet sistem böyle ne yazık ki tüp bebek olduğu için normal hamile kalsaydım kadın doktorumu arardım test yaptım pozitif çıktı beni hemen kan test ve ultrason için çağırırdı ama tüp bebek olduğu için onlar şu an bakmaz diyecek tüp bebek doktorunu bekle zaten oraya Allah kısmet ederse 7.yada 8.haftada geçeceğim o zaman onların himayesine giriyorum ve bütün test tahlillerimi yapıyorlar 🫣

Yaa bak sakın öyle düşünme üzülürüm canım ben o kadar olumsuzluk yaşadım ki şu an teste göre hamileyim ama kan sonuçlarını bebeği ultrasonda görmeyene kadar içim rahat etmeyecek çünkü pozitif olmakla da bitmiyor ben bunların hepsini tecrübe ettim Allahım kimseye yaşatmasın inşallah Amin 🤲🥹
Sen gönlünü ferah tut Rabbim seni sevindirecektir inşallah Allahım kucağını boş bırakmasın inşallah Amin 🤲❤️

Canımsın sakın öyle düşünme kendini üzersin senin 3. Gün embriyosuydu bunu unutma ancak tutunmuş kana geçmiştir benim ki 5. Gün embriyosu olduğu için tutunma erken gerçekleşiyor onun için birde benim çift embriyoydu yani şu an bilemiyorum ikisi bile tutunmuş olabilir 🤔 kan sonuçlarını ve keseyi görmeden birşey diyemiyorum onun için gönlünü ferah tut ben 2.gün embriyosuyla hamile kaldığımda kan test günüm 14. Gündü transfer sonrası ve ben evde hiç test yapmadım doktorum pozitif dedi 15. Gün yaptım ve çok silikti emin ol onun için pozitif ol 🤲🥰 bak eski resmim 15. Gün olmasına rağmen nasıl silik ama ben hiç kötü düşünmedim zaten gün gün koyulaşmaya başlamıştı 😍
hala saklıyor olman çok güzel 😍 ya bana da umut oluyorsun Allah razı olsun benim dün sabah yaptığım kaset testi bu şekilde çıktı tam gözüküyor mu bilmiyorum

Eklentiler

• 20250422_194309.webp
    20250422_194309.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 16
hala saklıyor olman çok güzel 😍 ya bana da umut oluyorsun Allah razı olsun benim dün sabah yaptığım kaset testi bu şekilde çıktı tam gözüküyor mu bilmiyorum

Evet canım bende görüyorum 🤲🧿maşallah dilerim sağlıcakla değerlerin katlanır sağlıcakla kucağına alırsın inşallah sakın umudunu kaybetme ne mucizeler oluyor canım benim Allahım yüzümüze baksın inşallah evet canım benim hepsinin fotosunu çekmiştim hepsi duruyor atamadım çubuklarda 🥹🤲🥰

Amin canım benim onlar benim mucizelerim onun için atmadım hala duruyor sadece rengi solmuş 🥀😁 amin Amin inşallah sende bu güzel duyguları yaşarsın inşallah 🤲❤️
Ben hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm bende de yeri çok başka aslında o testin ama inşallah bu kadar net olduğu günleri de görürüm 😍😍

7.hafta da tekrar mi yaptın test 😬🤣

Hayır hamile olduğumu bilmiyordum bu benim ilk ve son testimdi zaten sabahına doktorumu aradım evde test yaptım pozitif dedim hemen çağırdılar idrar aldılar önce sonra ultrasona direk girdim doktor dedi kese oluşmuş bebeğin burada 6+2 haftalık gebesin dedi haftaya bir daha gel kalp atımını dinleyelim öyle gelişmişti 😁
Bunlarda yaptığım testi kızımda yapmadım çünkü o kadar umudu kesmiştim ki test bile alıp yapmıyordum 🫣🤣 sadece 1 adet yaptım o da elimdeki e bebeği de görünce zaten artık test yapmadım 🤭

Hayır hamile olduğumu bilmiyordum bu benim ilk ve son testimdi zaten sabahına doktorumu aradım evde test yaptım pozitif dedim hemen çağırdılar idrar aldılar önce sonra ultrasona direk girdim doktor dedi kese oluşmuş bebeğin burada 6+2 haftalık gebesin dedi haftaya bir daha gel kalp atımını dinleyelim öyle gelişmişti 😁
Bunlarda yaptığım testi kızımda yapmadım çünkü o kadar umudu kesmiştim ki test bile alıp yapmıyordum 🫣🤣 sadece 1 adet yaptım o da elimdeki e bebeği de görünce zaten artık test yapmadım 🤭
Hay maşallah ne güzel denk gelmiş çok sevindim senin adına 🥰🥰

Ay pes peseyiz bakalim insallah yarın hepimiz keseyi görmüş oluruz🫠 kalp atışı için herhalde erken diyorlar ama 🙈
Aynen ya ben tam 5. Haftama girdiğim an doktor a gıttım daha kese görünmedi dedi şimdi ise korkuyorum yıne görünmezse diye 6.haftada değil de 7 hafta gıtmeyı düşünüyorum canım sen yarın gidicek misin benım 6 haftaya girmeme 2 gün kaldı 🍀

Back
X