Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Bu yöntemi biliyorum ama yapmaya cesaret edemiyorum. Siz denediniz mi 🥹
Ben diğer türlü de içiyorum ama bunu da denedim test edem diye. Çok rahat cuk gidiyo 😅
Kızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi 😔 18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
Ben hep o aparatla muayene olurum gebeliğin başlarında kanamada vs içiniz rahat olsun bişeydik olmaz. Bacak karın falan ölçüyorlar ondan küçük çıkabiliyor bebiş. Ama içinizi rahat tutup iyi bi perinetalog bakın muhakkak.

Kızlar devlet hastanesine gittim geçmeyen yeşil akıntım vardı . Kan ve idrar istendi bi de vajinal sürüntü testi istendi. Vajinal sürüntü için spekulum kullandı, canım baya acıdı bebeğe zararı olur mu çok korktum. Bi de bebeğe baktığımda 15+5 olması gerekiyordu ölçümleri tam anlamadım ama bi 14+2 ve bi de 15+2 dediğini duydum. Doktora sordum ne ölçümleri olduğunu söylemedi ortalama 15 hafta gibi duruyor dedi. Gelişimi gerilemiş mi 😔 18. hafta gibi perinatolojiye gitmen lazım dedi.
Emin değilim ama bebeğin baş ,karın bacak uzunluğu gibi değerlere bakmıştır.Benim oglumda diğer ölçüleri normal ciksada karın ölçüsü geriden geliyordu.Bir sıkıntı cikmadi

E-nabızda böyle görünüyor değerler. 14+2 duyduğuma da eminim ama o yazmıyor. Bi de hastaneden aradılar biraz önce vajinal sürüntü yanlış kaba alınmış tekrar vermeniz gerekiyor diye 😔 yine mi spekulum kullanılacak

Eklentiler

• IMG_20250422_114556.webp
    IMG_20250422_114556.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 24
Sınırda dedi aniden açılabilir kanaman başlayabilir, suyun gelebilir gibi şeyler söyledi. Ama devlet hastaneleri tam 2cm altına düşünce yaptığı için ben de çok riske atmamak adına üçte kendi doktorla randevu aldım. Ne çektiğimi o biliyo doğumumu da o yaptırdı. Onunla konuşup yol göstermesini isticem
Daha omce erken dogum geçmişin var mı. Dikkatli olman lazım. Yorma kendini. Banada 14. Haftada kontrolde. Bebegin kesesinin yarısı rahimden kopmuş dedi. Bu hafta kontrole gidicem bu sefer ne der korkuyorum. Yani nasipleri varsa yaşayacaklar. Hayırlısı olsun her ne olursada

Daha omce erken dogum geçmişin var mı. Dikkatli olman lazım. Yorma kendini. Banada 14. Haftada kontrolde. Bebegin kesesinin yarısı rahimden kopmuş dedi. Bu hafta kontrole gidicem bu sefer ne der korkuyorum. Yani nasipleri varsa yaşayacaklar. Hayırlısı olsun her ne olursada
Var canım 26da doğdu kuzum. Tabii ki öyle senin için de çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler verir sana.

Bebeğime kesin kız dedi dr bu kez🥰 hep büyük ihtimalle diye konuşuyordu. Lioo Lioo patron ekler misin canım? Tek tabanca devam ediyor bir de yavrum 💓
Tek tabanca ne demek 😁
Ne güzel bir kızımız daha geliyor 💖💖

Kızlar idrar testi verdim enfeksiyon yok ama malesef keton değerim pozitif hemde çok yüksek. Ne yesem hemen tıkanıyorum ve 7 kilo vermişim doktorum değerime göre 2 gündür hiç bişey yememiş görünüyorsun dedi. Yemek yemezsen serumla besleyecez seni dedi. Bebeklerde gayet iyiler 6 gün önde gidiyor biri diğeri de 2 güm önde gidiyor bulantımda yok ama yiyesim yoktu korkudan yerim bol bol. Cinsiyette bir kız bir erkek gibi dedi ama 2-3 hafta daha bekleyelim tam emin olalım dedi

E-nabızda böyle görünüyor değerler. 14+2 duyduğuma da eminim ama o yazmıyor. Bi de hastaneden aradılar biraz önce vajinal sürüntü yanlış kaba alınmış tekrar vermeniz gerekiyor diye 😔 yine mi spekulum kullanılacak
Canım spekulumdan korkma bebeğin için bir zararı yok.Sadece takıldığı an rahatsızlık veren bir alet olarak bak geç canını sıkma hiç🌸 Bu arada yanlış kaba almak da neyse almışsınız işte kardeşim bakıverin😒

Back
X