- 31 Ekim 2023
- 131
- 148
- 23
Evet canim bendim soluma yatamayan eskisine gore bi tik yan yatabiliyorum ama yinede tam rahat edemiyorum ortaya gtti sanki bebiş bi tik oyle hissediyorumeylulesma canım sendin sanırım yanlış hatırlamıyorsam soluna yatamayan, ağrı olan. Eğer sensen hala aynı mı durum yoksa geçti mi?
Pazartesi muayenem var konuşacağım doktorumla ama sanırım ben bu tetanoz zımbırtısını yaptırmayacağımKızlar aşı zamanı geliyor sizler aşı yaptıracak mısınız ne düşünüyorsunuz.
Teşekkür ederim canım çok sağolAyyy çok şükür canım çok bekletti seni nazlı prens. gözün aydın senin için çok sevindim
Evet canım kızda anlattı aynı durumu yaşayan insanlar varmış Laborant durumu olabiliyor diye açıkladı bu ne sizinle ne bebeğin sağlığıyla alakalı tamamen kana geç karışmasıyla alakalı diyor . Kimi 10 haftada karışırken kimisi 15/16 larda karışır dedi . Bizim tercihimiz o yüzden hep 13 dolmuş olmasıdır dedi ben 12+5 de vermiştim . İçin biraz rahatladı haftaya perşembe tekrar istenildi bendede . En geç Salı günü çıkar sonucunuz dedi . Kilo çok olunca olan bir durum genelde ama yinede herkeste işleyiş farklı sizde böyle olmuş diyor . Birde benim kanım sıvıdır belki bununlada alakalıdır .. neyse artık sağlıkla gelsindeBeeenn!! 11+4 te de ben vermiştim iki hafta sonra yetersiz fraksiyon diye sonuç geldi. 14te tekrar verdim geçen hafta. Bugün yarın çıkar diye bekliyorum. Olabiliyor öyle ya. Bazısı direkt 10. Hafta içinde çıkıyor bazısı da bizim bebeler gibi tembel ilerliyor dna tespit edilemiyor. Stres yapma canım bi daha kan ver bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallah
Benim sonuçlarım çok kötüydü idrar kültürü de istendi ama kültür sonucu çıkmadan direk Molcef 400 mg antibiyotik başlamıştık, kültürde de bakteri üremesi görülmüştü zaten sonra. 10 gün antibiyotik kullandım son gün tekrar tahlil verdiğimde değerler normale dönmüştü, doktorum endişelenme ilaçla düzelir demişti. Sen de doktoruna sor canım, merak etme düzelir inşallahİdrar sonucum böyle çıkmış. Dünki gittiğim hastane hemen randvu alıp yakınında bir kadın doğumcuya göster demişti. Benim gittiğim doktorun yolu 2 saat sürdü metrolarla malum.
Sonuçlarım kötü gibi ya yaşayan varmı
Ben şeyden çok korkuyorum benim annem hamileydi ben evlenmeden 1 sene önce
Kız kardeşimi 6 aylık doğurdu
Gebelik tansiyonu, enfeksiyon vs vs yüzünden
Çok korkuyorum o yüzden
İdrsrdaki enfeksiyon ilaçla hemen düşüyor korkma idrarda protein kaçağı mevcut her halde bu ara yeni başladıgın mültivitamin vs varsa oda cok etkiliyor doktorun en doğru yorumu yapar zaten cnmİdrar sonucum böyle çıkmış. Dünki gittiğim hastane hemen randvu alıp yakınında bir kadın doğumcuya göster demişti. Benim gittiğim doktorun yolu 2 saat sürdü metrolarla malum.
Çok korkuyorum o yüzden
Ay aşkım geçmiş olsunGünaydın hamilelerben grip oldum sanırım bayağı yaygın. Duyduğum herkes grip. Dikkat edin
Bu gün gidicem inşallah teşekkür ederimBenim sonuçlarım çok kötüydü idrar kültürü de istendi ama kültür sonucu çıkmadan direk Molcef 400 mg antibiyotik başlamıştık, kültürde de bakteri üremesi görülmüştü zaten sonra. 10 gün antibiyotik kullandım son gün tekrar tahlil verdiğimde değerler normale dönmüştü, doktorum endişelenme ilaçla düzelir demişti. Sen de doktoruna sor canım, merak etme düzelir inşallah
Ventolin veriyim sanaAy aşkım geçmiş olsunÇok dikkat et kendine. Benim de astımım tuttu aşırı değil ama başladı, hep bu zamanlarda her sene başlıyor. Hapımı içemiyorum, ventolin de kullanmadım pazartesiye kadar bekliycem doktoruma sormak için…
Şehre göre değişiyor demek ki anlamadım bende eşimle gitmem gerekli birde oğlumu bırakacak birini bulmalıyım tuhafıma gitti yaniAmin canımBende öyle bişey yazmıyordu benim doktorlarım hep kızımı özellikle ultrason yanına alıp bebeği gösteriyorlar ona
21. Haftaya çağırdı beni doktorum
Git tabi ama çocuk durumunu bilmiyorum
Hamilelik nezlesi mi ne varya ondan mı oldun acaba? Başına da gelmeyen kalmamış hamilelikte kıyamam. Ilık şeyler iç, çorba falan c vitamini tüket inşallah geçer gider hemen. Hahah herkes üstüme ventolin atsınVentolin veriyim sanaalerjik var bende de baharda başlıyor sokağa falan çıkmıyorum. Teşekkür ederim. Dünden beri başım ağrıyordu zaten geçirdim ufak ufak ama adım attıkça beynim sallanıyor. Burnum akıyo. Genzimde bir yanma var anlatamam. Yahu vitaminli besleniyorum, kimseye sarılmam etmem, eşime bile. Nerden geldi buldu yine beni ya. İnfluenza olmuştum bir de 6. Haftada
Canım benim de çıktı daha da yüksekti sonuçlar ama benim zaten bobregim de genişleme oluyor o yüzden dedi doktorumİdrar sonucum böyle çıkmış. Dünki gittiğim hastane hemen randvu alıp yakınında bir kadın doğumcuya göster demişti. Benim gittiğim doktorun yolu 2 saat sürdü metrolarla malum.
Çok korkuyorum o yüzden
Aynen canım. Benim de solda batma var hatta batma değil de ağrı gibi. Dün doktora sordum olur normal diyo. Her şeye normal diyorlar yaEvet canim bendim soluma yatamayan eskisine gore bi tik yan yatabiliyorum ama yinede tam rahat edemiyorum ortaya gtti sanki bebiş bi tik oyle hissediyorumsenin hala solda batma varmi
Yok canım hiç endişelenme ben de doktor bana ilk söylediğinde ne oldu ki falan diye sesim titremeye başladı. Doktor anladı hemen bak sende de bebekte de bişey yok sadece dna geçmemiş sakın stres panik yapma olabilen bi durum bu çok normal diyerek durumu anlattı. Ama gel de bunu bizim minnoş anne kalbimize anlatEvet canım kızda anlattı aynı durumu yaşayan insanlar varmış Laborant durumu olabiliyor diye açıkladı bu ne sizinle ne bebeğin sağlığıyla alakalı tamamen kana geç karışmasıyla alakalı diyor . Kimi 10 haftada karışırken kimisi 15/16 larda karışır dedi . Bizim tercihimiz o yüzden hep 13 dolmuş olmasıdır dedi ben 12+5 de vermiştim . İçin biraz rahatladı haftaya perşembe tekrar istenildi bendede . En geç Salı günü çıkar sonucunuz dedi . Kilo çok olunca olan bir durum genelde ama yinede herkeste işleyiş farklı sizde böyle olmuş diyor . Birde benim kanım sıvıdır belki bununlada alakalıdır .. neyse artık sağlıkla gelsinde
Bana da haram oldu yastık koyuyorum bacağımın arasına, bacağımı yastığın üstüne atmazsam uyuyamıyorum. 3 ü geçiyordu uyuduğum bir de Antalya’da yaşıyorum yanmaya başladım geceleri cam kapı açacağım o kadar yangınlık geldiAynen canım. Benim de solda batma var hatta batma değil de ağrı gibi. Dün doktora sordum olur normal diyo. Her şeye normal diyorlar yazaten sırt üstü yok yüzüstü yok sola da yatamayınca gece boyu sağ taraf ta uyuşuyor nereye yatacak bu hamileler daha şimdiden uykular haram oldu bana
Dün bende aşırı aşırı stres oldum yaYok canım hiç endişelenme ben de doktor bana ilk söylediğinde ne oldu ki falan diye sesim titremeye başladı. Doktor anladı hemen bak sende de bebekte de bişey yok sadece dna geçmemiş sakın stres panik yapma olabilen bi durum bu çok normal diyerek durumu anlattı. Ama gel de bunu bizim minnoş anne kalbimize anlatbi şey mi var bi şey mi olacak niye böyle oldu diye diye kendi kendime stres yapıyorum sonra yapma yazık kendine diyorum, amaaaann
Valla neyse ne bilmiyorum. Geçsin de. Çok kötü her yerim dayak yemiş gibi sızlıyoHamilelik nezlesi mi ne varya ondan mı oldun acaba? Başına da gelmeyen kalmamış hamilelikte kıyamam. Ilık şeyler iç, çorba falan c vitamini tüket inşallah geçer gider hemen. Hahah herkes üstüme ventolin atsın
Bende de hiç öyle bir şey yazmıyordu canım. Hatta bekleme salonundaki erkekleri bile çıkarttılar. Çok kalabalık eşlet dışarı çıksın diyeŞehre göre değişiyor demek ki anlamadım bende eşimle gitmem gerekli birde oğlumu bırakacak birini bulmalıyım tuhafıma gitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?