Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    72
Ya hiç sorma kuşum 1 hafta içinde çıkar demişlerdi tam 1 hafta oldu perşembe günü ben de iletişime geçtim bu sefer 10-12 gün dediler 😞 bekliyoruz öyle sinir olduk söyledikleri günde gelmediği erteledikleri için
Ya varya ben de tam 14 gün bekledim. 11+3 te vermiştim kanı halbuki. 14 gün sonunda yetersiz fetal fraksiyon diye sonuç geldi ve tekrar vermek zorunda kaldım. Ywtersiz fraksiyon olduğu için birden fazla kez çalışmışlar o yüzden gecikmiş dediklerine göre. Firmadan gelen kadını tersledim biraz o sinirle. Ben aramasam arkasını hiç haber vereceğiniz yok diye. Bu sefer hemen istiyorum sonucu dedim. Ben özel ilgilenicem bir haftaya çıkar dedi bakalım perşembe verdim ne zamana çıkacak.

Ya varya ben de tam 14 gün bekledim. 11+3 te vermiştim kanı halbuki. 14 gün sonunda yetersiz fetal fraksiyon diye sonuç geldi ve tekrar vermek zorunda kaldım. Ywtersiz fraksiyon olduğu için birden fazla kez çalışmışlar o yüzden gecikmiş dediklerine göre. Firmadan gelen kadını tersledim biraz o sinirle. Ben aramasam arkasını hiç haber vereceğiniz yok diye. Bu sefer hemen istiyorum sonucu dedim. Ben özel ilgilenicem bir haftaya çıkar dedi bakalım perşembe verdim ne zamana çıkacak.
Öf ciddi misin sen? Eeeeee bu ne sorumsuzluk gerçekten madem yeterli değil ne diye haber vermiyorlar? En azından haber verseler hızlı şekilde tekrar aksiyon alırdın. İşte sevmiyorum böyle şeyleri, geriliyorum. Benim bugün tam 10 gün oldu daha ortada hiçbir sonuç yok sadece bekliyorum. İlk baş 1 hafta dediler sonra o 1 hafta oldu sana 10-12 gün. Salıya kadar bekleyeceğim mecburen umarım gelir. Bir an önce sağlıklı olduğunu görüp içimin rahat etmesini istiyorum, cinsiyeti tabii ki merak ediyorum. Sonrasında kontrolüm olacak 3 hafta oldu artık görmek istiyorum bir sürü şey ya 😔

Ben 20 kilo aldım doğumdan bir ay sonra 25 kilo almıştım totelde 20 sini verdim. Evde spor yaptım zoom üzerinden hoca eşliğinde. Emzirmek de kilo verdiriyor inşallah veririz kafanıza takmayın. Ama bebeğin sağlığı için de çok kilo almasak iyi.
Ne kadar sürede verdin kiloyu acaba 😌

Öf ciddi misin sen? Eeeeee bu ne sorumsuzluk gerçekten madem yeterli değil ne diye haber vermiyorlar? En azından haber verseler hızlı şekilde tekrar aksiyon alırdın. İşte sevmiyorum böyle şeyleri, geriliyorum. Benim bugün tam 10 gün oldu daha ortada hiçbir sonuç yok sadece bekliyorum. İlk baş 1 hafta dediler sonra o 1 hafta oldu sana 10-12 gün. Salıya kadar bekleyeceğim mecburen umarım gelir. Bir an önce sağlıklı olduğunu görüp içimin rahat etmesini istiyorum, cinsiyeti tabii ki merak ediyorum. Sonrasında kontrolüm olacak 3 hafta oldu artık görmek istiyorum bir sürü şey ya 😔
Para iadesi alabilsem onu yapıp başka firma ile anlaşacaktım o sinirle. Biz burada stresli stresli bekliyoruz insanlar ne kadar umursamaz. Kendi doktoruma da kızdım. Benim doktor normalde garanticidir böyle her şey garanti olsun ister siz dedim nasıl böyle firmayla çalışıyorsunuz? Yani neyse dedim sonuç iyi çıksın da geç olsun güç olmasın dedim ne diyebilirim ki artık sinirlenip kendimi de strese sokmak istemedim. Ben de seninle aynıyım. Normalde iki haftada bir giderim hala gidemedim kontrole. Sonuçlar iyi çıksa da bi an önce şöyle bi ohh çeksek

Ya kızlar kafam çok karıştı doktor net erkek demedi ama erkeğe daha yakın bebeğim, bu renkli görüntüsüne göre bacak arası kız görünümünde ama 2D ultrasona göre erkek gibi, 2D ultrasonda bu kadar net görünen erkek organı bu 3D de daha net görünmeliymis normalde ama bizimki tam tersi renklisinde kız gibi, deneyimi tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi rica etsem ilk bebeğim sağlıklı olsun da insan çokkk merak ediyor hele ki ben 😁 14+2 bu arada
Sağlıkla gelsin bence kesin erkek 🤭

Merhaba iyi akşamlar ekim anneleri 🌸 bugün 12 haftalık olduk ve kontrolüm vardı. Cinsiyeti 16 haftalıkken öğreneceğiz doktorumuz yanıltmak istemediği için birşey söylemedi. Cinsiyeti hakkında sizin tahmininiz var mı? 🩷💙
Eki Görüntüle 3575983
Kız bence benimkiyle çok benziyor🤭 doktor %90 kız demişti bana ama net değil

Kızlar bebek erkek olduğundan mıdır nedir bacağımın üstünü kıl bastı vallahi 13. Haftam artık lazere gideceğim baş edemiyorum jiletle 2 kere alayım dedim batık bastı berbat oldu bütün cildim ya çok sinirlerim bozuk

Kızlar bebek erkek olduğundan mıdır nedir bacağımın üstünü kıl bastı vallahi 13. Haftam artık lazere gideceğim baş edemiyorum jiletle 2 kere alayım dedim batık bastı berbat oldu bütün cildim ya çok sinirlerim bozuk
Birde derler ya erkek bebek anneyi guzellistirir 🥲 ben oğluma hamileyken resmen her yerimi kıl basmıştı hatta doktora sormuştum bebekle alakası yok hormonsal demişti yüzümdeki sivilceler fln aynaya bakasim gelmiyordu 🙈 ben agdaya döndüm o batıklar insanı zaten deli ediyor

Birde derler ya erkek bebek anneyi guzellistirir 🥲 ben oğluma hamileyken resmen her yerimi kıl basmıştı hatta doktora sormuştum bebekle alakası yok hormonsal demişti yüzümdeki sivilceler fln aynaya bakasim gelmiyordu 🙈 ben agdaya döndüm o batıklar insanı zaten deli ediyor
Ağdaya dönsem nolacak ağda beni daha kötü yaptı bir kere kolumu aldım mahvoldu halbuki lumea ile pırıl pırıl olmuştu valla devlet hastanesindeki doktorum 12. Haftadan sonra olur demişti artık onu baz alıp gidicem zaten zor bir süreç üstelik pcosluyum psikolojim yerle bir oldu

Valla bana yüzükle bıçak makası yaptılar erkek çıktı, tuzu yaptılar kız çıktı 😂 Allah izin verirse haftaya öğrencem bakalım
Ayyy tez vakitte öğren inşallah çok merak ediliyormuş gerçekten. Bu sene erkek senesiymişşşşş net yani 😂

Back
X