Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
Ben 12 haftanın ortasındayım daha da arttı prilam kullanıyorum hala 5. Haftamdan beri😥
Ben de çok hap kullanmiyim diyorum ama her gece 1 prilam içiyorum. Doktor 2 veya 3 tane içebilirsiniz dedi. Siz kaç tane içiyorsunuz günde

Bundan bende almak istiyorum ama yedek başlık satan yeri bulamadım. Online yedek başlık bulabileceğim bildiğiniz bir sitesi var mı
içeriisinde 2 adet maske bir adet boru başlık var, yedek başlık ankara saglık sokak a bakmak lazım ordaki medikallerde belki vardır ama neden yedek başlık baktınız

günaydın teyzelerim ben 16. haftaya girdim bugün 140 gram oldumm maşallahınızı alırım kankilerimin haberlerini bekliyorummm:KK200::KK200::KK200:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-04-14 at 09.02.17.webp
    WhatsApp Image 2025-04-14 at 09.02.17.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 67
Para iadesi alabilsem onu yapıp başka firma ile anlaşacaktım o sinirle. Biz burada stresli stresli bekliyoruz insanlar ne kadar umursamaz. Kendi doktoruma da kızdım. Benim doktor normalde garanticidir böyle her şey garanti olsun ister siz dedim nasıl böyle firmayla çalışıyorsunuz? Yani neyse dedim sonuç iyi çıksın da geç olsun güç olmasın dedim ne diyebilirim ki artık sinirlenip kendimi de strese sokmak istemedim. Ben de seninle aynıyım. Normalde iki haftada bir giderim hala gidemedim kontrole. Sonuçlar iyi çıksa da bi an önce şöyle bi ohh çeksek
Ben de eskisehir üniversite hastanesinde yaptırdım sonuçlar 3-4 haftada çıkar dediler, 1 hafta oldu meraktan çatlıyorum. Bu testi çok önemsiyorum çünkü net olarak bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenip rahat bir hamilelik gecirebilecegiz. Yaptiramayan insanlar da var o yüzden endişelenmeyin, kötü yaşam sartlarindaki kişilerin bile sağlıklı bebeği oluyor bir şey olmaz temiz sonuç gelir insallah

Kızlar fetal dna sonucum çıktı 🥹🥹🥹🥹 bebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun 😍😍😍😍 gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor 😍🥹
Maşallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallah 🙏

estagfurullah ama şöyle düşünün bir acildeki oksijen maskesi steril dahi edilmeden belki günde 100 hastaya takılıyor, yani korkulcak bi parca degil
Hemşireyim ben :) o yapılanda hiç doğru değil. Maske steril etmek diye bir şey yok zaten direkt çöp. Çarpmaz bulaşıdan ölenler oluyor. Biz maskeyi her zaman değiştiririz bu dediğinizi kim yapıyorsa büyük vebal😪 Allah hepimizi çoluğumuzu çocuğumuzu korusun bu tarz yaklaşımı olanlardan

Hemşireyim ben :) o yapılanda hiç doğru değil. Maske steril etmek diye bir şey yok zaten direkt çöp. Çarpmaz bulaşıdan ölenler oluyor. Biz maskeyi her zaman değiştiririz bu dediğinizi kim yapıyorsa büyük vebal😪 Allah hepimizi çoluğumuzu çocuğumuzu korusun bu tarz yaklaşımı olanlardan
aminnn tabii ki öyle ama public bi kullanım yapmayacaksınız sonuçta. ben de kontaminasyonlar hakkında çalıştım üniversitede hatta calısırken bütün evi kontamine ettik öyle cabuk oluyor ki, ama dedigim gibi personal use oldugu için atıyorum 2 kardeş için kaynatılarak yıkanarak alkolle steril edilerek kullanılabilir

3 haftaya uzun demişsin benim ayda bir ben napayım 😂 Normalde cinsiyeti şu an artık belli olur ama ay sonunu bekliyorum mesela 🥲
Benim bugün tam 3 hafta oldu doktorum haftaya pazartesi gel dedi 1 ay sonra oğluşu görcez krizdeyim hahah çok fenaymış ayda 1 görmek ya 😂

Back
X