- 18 Aralık 2023
- 1.971
- 1.925
- 53
Yaaaaaa maşallah bu güzelliğegünaydın teyzelerim ben 16. haftaya girdim bugün 140 gram oldumm maşallahınızı alırım kankilerimin haberlerini bekliyorummm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa maşallah bu güzelliğegünaydın teyzelerim ben 16. haftaya girdim bugün 140 gram oldumm maşallahınızı alırım kankilerimin haberlerini bekliyorummm![]()
evet heryerleri belli gerçekten sabahtan beri bakıp bakıp inanamıyorum içimde olduğuna hepimiz mucizeler doğuruyoruz resmenYaaaaaa maşallah bu güzelliğe16. haftada böyle mi gözüküyormuş bu minnoş bebeler. Ne kadar tuhaf ya yok mercimek yok haşhaş vs diye diye nasıl oluyorlar gerçekten mucize
duygulandım
Ayy maşallah, çok net çıkmışgünaydın teyzelerim ben 16. haftaya girdim bugün 140 gram oldumm maşallahınızı alırım kankilerimin haberlerini bekliyorummm![]()
Aman allahim bu ne güzellik yarabbimmgünaydın teyzelerim ben 16. haftaya girdim bugün 140 gram oldumm maşallahınızı alırım kankilerimin haberlerini bekliyorummm![]()
evet çok şükür iyiyizzz ilk kez bu kadar stressiz bi muayene geçirdim nipt testinden sonra, darısı hepimizin başına gerçekten çok güzel hislerAyy maşallah, çok net çıkmışher şey yolundadır umarım
![]()
bi tane de sizde var teyzesiii insan içinde olduguna inanamasa da varlar :) sağlıkla doğsunlarrrAman allahim bu ne güzellik yarabbimm
Maşallah onaevet heryerleri belli gerçekten sabahtan beri bakıp bakıp inanamıyorum içimde olduğuna hepimiz mucizeler doğuruyoruz resmen
Çok sevindimm hepimiz inşallah güzel haberler alalımevet çok şükür iyiyizzz ilk kez bu kadar stressiz bi muayene geçirdim nipt testinden sonra, darısı hepimizin başına gerçekten çok güzel hisler![]()
ocean mummy multivitamin , ocean d3k2 kullanıyordum artık bugun itibariyle demire başladık bir de magnezyumaÇok sevindimm hepimiz inşallah güzel haberler alalımhangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba
![]()
Sağlıkla hayırla doğsun canımKızlar fetal dna sonucum çıktıbebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun
gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
![]()
Şifa olsunocean mummy multivitamin , ocean d3k2 kullanıyordum artık bugun itibariyle demire başladık bir de magnezyuma
hepimizee, siz neler alıyosunuzzzŞifa olsun![]()
Şuan vinalac kullanıyorum sadece doktorum 17. Haftada diğer vitaminlere başlarız dedi.hepimizee, siz neler alıyosunuzzz
Çok sevindimm, sağlıkla gelsinKızlar fetal dna sonucum çıktıbebeğim çok şükür sağlıklı binlerce kez şükürler olsun
gruba bir erkek daha ekleniyor, pipilim geliyor oğlum oluyor
![]()
Amin canım benim amin inşallah allahın izniyleSağlıkla hayırla doğsun canım![]()
Biz de çok sevindik amin inşallah çok teşekkür ederim canımÇok sevindimm, sağlıkla gelsin![]()
Evet Aksaray’da yaşıyorum
Benim 4 tane içtiğim gün oldu dün mesela 4 tane içtim gece 2 tane sabah 1 akşamuzeri 1 anca bı nebze rahatlıyor midem sürekli kasılıyor yoksa afedersiniz ogurmekten canım acıyorBen de çok hap kullanmiyim diyorum ama her gece 1 prilam içiyorum. Doktor 2 veya 3 tane içebilirsiniz dedi. Siz kaç tane içiyorsunuz günde