Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    56
günaydın teyzelerim ben 16. haftaya girdim bugün 140 gram oldumm maşallahınızı alırım kankilerimin haberlerini bekliyorummm:KK200::KK200::KK200:
Yaaaaaa maşallah bu güzelliğe 🧿🥹 16. haftada böyle mi gözüküyormuş bu minnoş bebeler. Ne kadar tuhaf ya yok mercimek yok haşhaş vs diye diye nasıl oluyorlar gerçekten mucize 🥹🥹🥹🧿 duygulandım

Yaaaaaa maşallah bu güzelliğe 🧿🥹 16. haftada böyle mi gözüküyormuş bu minnoş bebeler. Ne kadar tuhaf ya yok mercimek yok haşhaş vs diye diye nasıl oluyorlar gerçekten mucize 🥹🥹🥹🧿 duygulandım
evet heryerleri belli gerçekten sabahtan beri bakıp bakıp inanamıyorum içimde olduğuna hepimiz mucizeler doğuruyoruz resmen

evet çok şükür iyiyizzz ilk kez bu kadar stressiz bi muayene geçirdim nipt testinden sonra, darısı hepimizin başına gerçekten çok güzel hisler :KK200::KK200:
Çok sevindimm hepimiz inşallah güzel haberler alalım 🙏🏻🥰 hangi vitaminleri kullanıyorsunuz acaba 🌸

Ben de çok hap kullanmiyim diyorum ama her gece 1 prilam içiyorum. Doktor 2 veya 3 tane içebilirsiniz dedi. Siz kaç tane içiyorsunuz günde
Benim 4 tane içtiğim gün oldu dün mesela 4 tane içtim gece 2 tane sabah 1 akşamuzeri 1 anca bı nebze rahatlıyor midem sürekli kasılıyor yoksa afedersiniz ogurmekten canım acıyor

Back
X