Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    54
Çok geçmiş olsun, nasıl oldunuz acaba umarım çok daha iyisinizdir
Maalesef yalnızdım eşim gorevdeydi doktora da gidemedim gurbetteyiz kendimce terledim baya sonra duş aldım çorba yaptım parol içtim bir tanede bugün biraz daha iyiyim sanki düne gore çok teşekkür ederim 🌹

Çok ama çok geçmiş olsun. Eşine söylesen bi hastaneye gitsen kadın doğum acile. Eşin yardımcı olsun bi duşa gir ateşini düşürün muhakkak
Eşim de gorevdeydi kendi kendime bişeyler yapmaya çalıştım bugün biraz gözüm açıldı çok şükür 🤲🤲 çok teşekkür ederim 🌹

Doğum sonrasında kilo verememekten korkuyorum
Ben 20 kilo aldım doğumdan bir ay sonra 25 kilo almıştım totelde 20 sini verdim. Evde spor yaptım zoom üzerinden hoca eşliğinde. Emzirmek de kilo verdiriyor inşallah veririz kafanıza takmayın. Ama bebeğin sağlığı için de çok kilo almasak iyi.

Kizlar selamlar, belki örnek olabilecek olur diye sormak istedim, 10.haftada fetal dna yaptırdık sonuçlar çok şükür temiz çıktı, sma testi yapıldı temiz çıktı ama bir de 16.haftada afp istedi doktor, araştırdığımda 4lu tarama testi içinde yer alıyormuş, bildiğim kadarıyla fetal dna yapıldıktan sonra başka test yapılmıyor detaylı ultrason yapılıyordu doktora da sordum bı sıkıntı mı var diye yok genel kontrol dedi ama içime bı şüphe düştü 😕 gebelik evham hormonları iş başında 😅bu durumu yaşayan varsa bilgi verirse çok sevinirim 🙏
Fetal dna yapıldığın da tarama testleri yapılmıyor ama belki doktorun uygun görmüştür. Sen kıbrıstaydın hangi doktora gidiyorsun magusada mısın

Merhaba çok iyiyim teşekkür ederim her şey yolunda arada girip okuyorum ama 20 aylık kızımla her şey çok zor 😂 ve bunlar iyi günlerim 😂
Kordonu bacak aradındaydı bebeğimin yüksek ihtimal erkek dedi doktor ama Salı tekrar gideceğim o zaman yazarım 🌸 sizler nasılsınız her şey yolunda mı?
Ben de iyiyim canım her şey yolunda henüz öğrenmedim ben de cinsiyeti fetal fna sonucumu bekliyorum 🥹🥹 sağlıkla gelsin de bebeğin canım inşallah gönlüne göre olur 😍😍😍

Sizin karaciğer enzimlerinizde bir yükseklik var mı ? Rutinde istenmez 3lü taramanın içinde var bu test spina bfida gibi hastalıklarda bu değer yüksekliği fikir veriyor detaylı ultrasonu erken stiyorlar bazen amniyondan sıvı istiyorlar falan ama rutinde ilk defa isteyen gördüm
Yok sadece yıllar once böbrek iltihabi problemi yasamistim, şimdi de sağ böbrekte büyüme var biraz bu hafta urolojiye yönlendirdi, kontrollü gidelim diye bir de yaş 36, galiba ileri yaş annelerden de isteniyomus diğer forumlardan okuduğum kadarıyla😕

Fetal dna yapıldığın da tarama testleri yapılmıyor ama belki doktorun uygun görmüştür. Sen kıbrıstaydın hangi doktora gidiyorsun magusada mısın
Yok girnedeyim, bende böbrek büyümesi var az urolojiye de yönlendirdi bu hafta takipli gidelim diye bı de yaş 36, diğer forumlardan okuduğum kadarıyla ileri yaş annelerden de isteyen olmuş, heralde ondan titizlendi diye yormaya çalışıyorum😅

Yok sadece yıllar once böbrek iltihabi problemi yasamistim, şimdi de sağ böbrekte büyüme var biraz bu hafta urolojiye yönlendirdi, kontrollü gidelim diye bir de yaş 36, galiba ileri yaş annelerden de isteniyomus diğer forumlardan okuduğum kadarıyla😕
O zaman olabilir canım. Allah şifa versin

Kızlar ya 14 haftalik oldum hala midem bulanıyor çok yoruldum ve sıkıldım artık, benimle aynı durumda olan var mı

Ya kızlar kafam çok karıştı doktor net erkek demedi ama erkeğe daha yakın bebeğim, bu renkli görüntüsüne göre bacak arası kız görünümünde ama 2D ultrasona göre erkek gibi, 2D ultrasonda bu kadar net görünen erkek organı bu 3D de daha net görünmeliymis normalde ama bizimki tam tersi renklisinde kız gibi, deneyimi tecrübesi olanlar yorum yapabilir mi rica etsem ilk bebeğim sağlıklı olsun da insan çokkk merak ediyor hele ki ben 😁 14+2 bu arada
Bence erkek

Kızlar bana geçen doktor kan ilacı ve decavit verdi vitamin bide d vitamini
Daha önce ki kontroldede magnezyum başlatmıştı şimdi hepsi gün içinde agır gelmezmi bu şekilde kullanan varmı

Aslında ileri yaşlarda pek anlamlı değil ama bilemedim doktorunuz pimpiriklidir belki iyi düşünün iyi olsun💕

Yok girnedeyim, bende böbrek büyümesi var az urolojiye de yönlendirdi bu hafta takipli gidelim diye bı de yaş 36, diğer forumlardan okuduğum kadarıyla ileri yaş annelerden de isteyen olmuş, heralde ondan titizlendi diye yormaya çalışıyorum😅
Bu arada diğer bebeğim için de bu forumdaydım Kıbrıs’taki bir arkadaş için de o testten istemişlerdi belki de orada öyledir.

Back
X