Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
Kızlar Almanya’da 4 haftada bir kontroller oluyor birde gebelikte influenza aşısı yaptılar. Bugün 12+4 de bebişimdeki 3 günlük gerilik kapanmış tam gününde şimdi, büyümüş şükür. Fetal DNA sonucunu da 14. Haftada öğrenecekmişiz. Sabırla beklemeye devam , birde işten izne çıkardılar fiziksel çalıştığım için.

Ben bebek hemşiresiyim yani emzirme danışmanlığıda yapıyorum. Emzirmek için göğüs ucuna ihtiyacın yok bebek göğüs etrafındaki kahverengi kısmı ağzının içine alacak elektrikli bi süt sağma makinesi muhakkak herkes almalı mastite karşı. Sende makineyle sağıp yumuşatıp o şekilde daha rahat tutturabilirsin iyi bi hastanede doğurursan onlarda yardımcı olacaktır

Riskli degilim cok sukur kuzum sknti olmz Allahin izniyle

Benim de içimden kız geçti hayırlısı sağlıklısı olsun insallah

Sizdemi özelde takiplisiniz
Evet canım Kıbrıs’ta zaten devlet hastanesine ölsen gidemezsin bakmıyorlar sadece hastane var. Benim doktorum hamilelikten öncede benle ilgileniyordu ve onun sayesinde erkenden tüp bebeğe başladık. Çok memnunum boş testleri bile yaptırmaz. Doktor gerçekten büyük şans hamile için

Kesinlikle hayirlisi 20.haftaya kdr gideyim bklm olmzsa degistiririm npiyim

Kızlar benim vajinam tam alta doğru tahriş olmuş çok rahatsız ediyor otururken, tuvaletten sonra silerken vs. Doktoruma gitmek istemiyorum kendisi tüp bebek merkezinde, henüz başka doktor da belirlemedim. Fetal dna sonucu çıkınca gel demişti o yüzden. Yarın gece bugün yara çıktı diye acile gitsem bakarlar mı? En azından bi krem falan verirler belki ya çok huzursuz etti beni acısı

Tam bacak arasına doğrumu. Vajina ile bacak arasında bi şişlik gibi içten
Öyleyse eğer o rahatsızlık bir adı var

Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
Ben 12.haftada folik asiti bıraktım d vitaminine başladım. Şu an 13.haftadayım. Hepsine birden başlamak istemedim o yüzden araya birkaç gün koyup demire de başlayacağım sonrasında yine birkaç gün koyup omega 3 başlayacağım. Doktorum o şekilde söyledi

Aynısı bende de oluyor ya zaten unutkan ve dikkatsiz bi insanım şu aralar arşu alaya çıktı olan zekamı da bebeğe veriyorum galiba flfleld İnş sen de sorunsuz güzel bir gebelik geçirirsn Sen benden önce öğrenirsin o zaman, randevudan önce çikolata ye kıpır kıpır olsun göstersin Orası öyle ama çok merak da ediyorum ya sonuçta kızın mı olacak oğlun mu çok büyük bişey yani

Ben 13. Haftadayım yarın gidicem doktora ama buranın biraz değişik sistemleri, tahmin eder mi etmez mi bilmiyorum
Kaçıncı gebeliğin listede baktım bulamadım seni. Göbeğin benim göbeğimle aynı erkek bebek gibi duruyor hayırlısı olsun cnm.

Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
13. Haftada bıraktım 16 haftalık oldu bende simdiye dek bişey kullanmadım bugün randevum var sorucam.

Benim eski doktorum gebeliğimin başından beri herhangi kan ve idrar tahlili istemedi . Yani ilk 3 ay allaha emanet bi hamilelik geçirmişim . Yeni doktorum çok şaşırdı ve hemen kan ve idrar istedi. Demirim, d vitaminim , B12 im normal değerlerin bayağı altında çıktı . Hemen ilaç başladık. Özele gidiyorum canım bu arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…