Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    69
Bayram sabahı bı kalktım burnum dolu aha bayramlık oldum dedim valla benimde aklıma gelmedi bugün biri sinüzit olabilir demese aklıma gelmez baktım sinüzit belirtileri aynı ben doğum Dr. Tuzlu su yap dedi geçti 10 gün geçti hala iyileşme yok hayatımda ilk defa yaşiyorum tarifi yok başimi eğemiyorum zonkluyo hamilelikte yeni ilk günden beri zaten hastalıklar geçmedi şansıma antibiyotik adı neydi bende klomoks mu ne var hamilelikte içmiştim 2 tane geçti bıraktım

Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
Benim doktorum 14. Haftada baslaticam dedi bende 12 haftayı bitirince folik asidi biraktim

Benim doktor sormadigim surece hiç bir bilgi vermiyor doktor sakin guler yuzlu ama tek memnun olmadigim durum bu ben birsey sormadigimda hic şoyle yap boyle yap demiyor.
Devlet Hastanesi'ne gidiyorum.Benim Dr genelde bilgi veriyor memnunum .Bazi konuları da ben soruyorum.
Bizim hastane de doktor kontrolüne girmeden nst odasında hem kiloya hem tansiyona bakıyorlar kağıda yazıyorlar onu doktora veriyorum.
Canlar bide sizde aspirin kullanan veya başlayan varmı
Bana da başlattı bu hafta.Dr ne için başlattığı söylemişti ama unuttumE nabız tahlil sonuclarima bir değer var pihtilasmayla alakalı ,o biraz sınırın uzerinde cikmis ondan dolayı galiba.

Banada aynısından yazdı sabah akşam bir hafta kullandım birde burun yıkama evet tahmin edebiliyorum o ağrıyı çok geçmiş olsun

Bu arada kizlar hiç kilo almayan varmi benim gibi 20.haftalardami almaya başlycm acaba bu hafta bitince 15. Haftaya giriyorum hiç tik yok
Ben hatta kilo verdim gören herkes aa sen zayıflamışsın diyor karnım sivri ve 5-6 aylık gibi ama yüzüm vücudum küçüldü bulantı yaşamadım bu arada ben hiç bazıları bulantı yaşadığı için kilo veriyormuş sadece çok sağlıklı beslendim zaten yürüyen bir insanım her yere yürürüm. Bir de bende aşırı bir su içme hali var bir ara haberlere bir teyze çıkmıştı ya damacana ile su içip ohh diyordu onun gibiyim aynı günde 4 litreyi geçiyor sanırım geceleri 2 saate bir susuzluktan ölecek şekilde uyanıyorum gece uykum kalmadı hiç. tuvalet ve mutfak arasında geçiyor. Şekerden ve tatlıdan çok tiksindim ekmek de yiyemiyorum mideme oturuyor. Hepsi birleşince kilo verdim istemeden sanırım tamamen beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben

Devlet hastanesi hiç birşey söylemiyor
Ben devlet hastanesine gidiyorum bana öğün tavsiyesi bile yapıyor doktorum. Hatta daha bugün sağlık ocağından aradılar gebe eğitimi varmış ona gittim emzirme önlüğü verdiler baya güzel bir eğitim verdiler çok memnun kaldım her devlet hastanesi farklı sanırım ben anne bebek dostu ünvanı olan bir devlet hastanesine gidiyorum

Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
Ben gebe kalmadan önce Ocean Polysitol kullandım demir ilacıyla birlikte. Hamile testi pozitif gelince bıraktırdı doktor en başından beri multivitamin kullanıyorum içinde 400 mg Folik asit var regenesis max adı. hamileliğin sonuna dek kullanmaya devam edicem hatta doğumdan sonra bir süre daha kullanacağım. 12.haftadan itibaren de dvit kullanıyorum. İkili tarama yaparken kan ve idrar tahlili de istemişti doktorum demirim eksik görülmediği için başlatmadılar 3 lü tarama zamanı yeniden değerlendirecek.

Evet bende şey demek istedim kız gibi görüp erkekken organını sonra gösterirse diye teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş 13. Haftada söyledi doktor ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…