Ayy beni bi kere tartti en son 3ay onceBen her gittiğimde doktorum tartıya çık der ilkalmasan sorun değilde yiyip yiyip verirsen bazı değerler düşük olabilirmiş ama tabi kötü şeyler değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy beni bi kere tartti en son 3ay onceBen her gittiğimde doktorum tartıya çık der ilkalmasan sorun değilde yiyip yiyip verirsen bazı değerler düşük olabilirmiş ama tabi kötü şeyler değil
Ben 13. Haftada kan ve vitamine başladım canım. Aynı zamanda vitaminle dönüşümlü olarak balık yağına başladım .Kizlar ben 15 haftaya yaklastm. 12. Haftadan beri foluk asitim bitti almadm bir daha. Baaka bir sey kulanmiyorm randevuma var. Sizler dvit ve kan ipacina basladnz mi. Folik asiti ne zamn biraktnz
Ben yerimde sayiyorum iyi biseydir umarim yedigim nereye gidiyor anlamadimAlmıştım verdim 68 ile hamile kalmıştım 73.5 kiloya çıktım birden. Diyetisyen eşliğinde 1 ayda tekrardan 68 kiloya döndüm. Tuvalete de ah bi çıkabilsem 67 kiloyumdur da ciddi kabızlığım var![]()
Benimki de öyleydi . Dün itibariyle doktorumu değiştirdim . Yeni doktorum kaç kuru yemiş yiyeceğimi bile açıkladı tek tek . D vitaminim ve demirim de düşükmüş . Yeni öğrendim . O yüzden doktor çok çok önemli canım .Benim doktor sormadigim surece hiç bir bilgi vermiyor doktor sakin guler yuzlu ama tek memnun olmadigim durum bu ben birsey sormadigimda hic şoyle yap boyle yap demiyor.
simdi gozum hep kiz kiyafetlerine kayiyorNasip canım biraz da toplum baskısı![]()
Ben 1.5litre bile zorla iciyorum maşallah su cok içtiginiz icin verdiniz demekkiBenhatta kilo verdim gören herkes aa sen zayıflamışsın diyor karnım sivri ve 5-6 aylık gibi ama yüzüm vücudum küçüldü
bulantı yaşamadım bu arada ben hiç bazıları bulantı yaşadığı için kilo veriyormuş
sadece çok sağlıklı beslendim zaten yürüyen bir insanım her yere yürürüm. Bir de bende aşırı bir su içme hali var bir ara haberlere bir teyze çıkmıştı ya damacana ile su içip ohh diyordu onun gibiyim aynı
günde 4 litreyi geçiyor sanırım geceleri 2 saate bir susuzluktan ölecek şekilde uyanıyorum gece uykum kalmadı hiç. tuvalet ve mutfak arasında geçiyor. Şekerden ve tatlıdan çok tiksindim ekmek de yiyemiyorum mideme oturuyor. Hepsi birleşince kilo verdim istemeden sanırım tamamen beslenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben
Sirf doğum konusunda iyi diye devam ediyorum yoksa Hiç iletişim konusunda iyi degil canim ben sormasam hiç bilgi vermiyorBenimki de öyleydi . Dün itibariyle doktorumu değiştirdim . Yeni doktorum kaç kuru yemiş yiyeceğimi bile açıkladı tek tek . D vitaminim ve demirim de düşükmüş . Yeni öğrendim . O yüzden doktor çok çok önemli canım .
Allah Allah benim doktorum önce tartar beni sonra hemşire gelir tansiyonumu Ölçer ondan sonra rutin kontrollere başlarızAyy beni bi kere tartti en son 3ay onceözele verdigim paraya acidim valla
Kusmam çok değildi ama iştahsızlık aşırı fazlaydı . Düzelir bu haftalarda diye umuyorumAyy çok vermişsin kusman çokmuydu benim yeni yeni azaldi bulantilarim simdide baş donmeleri başladi her hafta yeni bir guncelleme geliyor.
Düzelir canım yemediğinde kilo vermen çok normal zaten 2. Trimiserde başlıyor insanlar yemeye sonra arkası alınmıyor kilonunKusmam çok değildi ama iştahsızlık aşırı fazlaydı . Düzelir bu haftalarda diye umuyorum![]()
Ben oğlumda da 9 kilo almıştımDüzelir canım yemediğinde kilo vermen çok normal zaten 2. Trimiserde başlıyor insanlar yemeye sonra arkası alınmıyor kilonun![]()
Ben almadım daha aslında 1 kilo kadar almıştım ama nasıl olduysa geri verdimBu arada kizlar hiç kilo almayan varmi benim gibi 20.haftalardami almaya başlycm acaba bu hafta bitince 15. Haftaya giriyorum hiç tik yok![]()
Eğer riskli gebelikse bol bol su içmek önemli. Ben riskli kategoride olduğum için doktor en az 2.5 litre su iç dedi. Bulantı ve kusma olmaması için de sık sık birşeyler atıştır ağzın boş kalmasın dedi. Hani doyana kadar değil de hani mideye birşeyler girsin tansiyon düşmesin boş mide daha çok bulanıyor benim öyle.Normldede sevmezdim su içmeyi inşallah sorun olmaz gebelikte çok içmek gerekiyor diye biliyorum![]()
Hahah evet haklısın kesinlikle öyle ama nasip böyleymis ne yapalımsimdi gozum hep kiz kiyafetlerine kayiyorO kadar tatlilarki
Ben sabah aç karna bir tane alıyordum son bir kaç gündür iyiyim bende 12. HaftadayımKızlar ben kusma sorunu çok yaşamadım rahat geçirdim süreci bir iki kere midem bulanmıştı ama bugün fenayım. 12. Haftayla güncellemeler arttı bende. Bugün 2 defa çıkardım hala da midem bulanıyor
Prilam var ama hiç içmemiştim. Şu an midem bulanırken içeyim mi? Aç tok nasıl içilmesi lazım? Sabah akşam fark ediyor mu?
Evet doğumdan sonra kısa sürede eski halime döndüm bakalım bunda nasıl olacakNe güzel kız![]()