Çok geçmiş olsun aman dikkatKızlar bugün tost makinesinden elektrik çarptı beni, elimi çarptı ama yoğun değildi. Doktoruma sordum sorun olmayacağını söyledi ama aklınızda bulunsun elektrik kaçağı olan şeylere dikkat edin
3 erkek çocukla olmuşmuyum sence11-13 te kız dedi iki farklı doktor
Hürrem Sultan olacagiiiiiiizzzzzz
Evet bence de bu çok doğru. Önce hepsinin içinden aklından erkek çocuk hayali geçiyor ama kızlarına acayip bi düşkün oluyorlarBenim eşim de sağlıklı olsun diyip duruyodu yazık adamı o kadar çok sıkıştırdım ki hadi hadi birine daha yakınsındır diye sonunda tamam erkek olsun isterim diye itiraf etmiştiAman bu erkekler de erkek çocuk istiyip istiyip sonra baba kız aşk yaşıyorlar
Ay dün tam böyleydim sürekli eşimi, fetal dna firmasını, doktorumu sıkıştırdım durdumBen de bu gece rüya gördüm rüya olduğunu anlayınca aşırı hüzünlendimRüyamda fetal fna sonucu çıkıyor. Bildirim geliyor hem mail hem whatsapptan ben de koşarak salona eşimin yanına gidiyorum aşkım kalk geldi sonuçlar diye. Bir uyandım kiiiiiiii rüyaymış Meraktan ölcem artık ya
Ne zaman vermiştiniz kanıBu raporu açamıyor muyuz ya,
Dün verdim bugün çıkmış ama şöyle bir şey var kızımın geçen sene ikili test raporunu da açamıyorum, sanırım sadece doktorlar açabiliyor, öyle sorayım dedim. Bu kadar da hızlı çıkmaz bence zatenNe zaman vermiştiniz kanı
Evet devlet olmasına rağmen çok hızlı çıkmış bende bayramdan önce verdim devlette henüz çıkmadıEDün verdim bugün çıkmış ama şöyle bir şey var kızımın geçen sene ikili test raporunu da açamıyorum, sanırım sadece doktorlar açabiliyor, öyle sorayım dedim. Bu kadar da hızlı çıkmaz bence zaten
Bu doktorlara da güvenilmiyor . Emin değilseniz insanları umutlandırmayın11-13 te kız dedi iki farklı doktor
Bilmiyorum ki şehir hastanesinde verdim, onlar da 15 gün içinde çıkar dedi neyse 15 gün sonra gidicem değerlerde bir sorun yok bence bildiğim kadarıyla. Sence?Evet devlet olmasına rağmen çok hızlı çıkmış bende bayramdan önce verdim devlette henüz çıkmadı
Çok sevindim valla çünkü nioli yağı her şeyimChatgbt neye dayanarak kullanma diyo aa bak sen şu yapay zekaya.Bari bi doktorunuza danışın falan diyeymiş. Bana da bugün doktor nioli yağı önerdi.Hatta önermedi baya reçeteye yazıp verdi.Ama tabi bende enfeksiyon çıktı.O yüzden yanlış yönlendirmek istememekle beraber rahatlatıyorsa kullanabilirsiniz gibi geldi bana
Bence de yok canım içini ferah tutBilmiyorum ki şehir hastanesinde verdim, onlar da 15 gün içinde çıkar dedi neyse 15 gün sonra gidicem değerlerde bir sorun yok bence bildiğim kadarıyla. Sence?
AyyyBennhemde siyah siyah normalde tüylerim siyah da değil. Bebeğim erkek
Evet yani direk kız dedi hatta hu kadar erken belli eder mi demiştim görünüyor üç çizgi dediBu doktorlara da güvenilmiyor . Emin değilseniz insanları umutlandırmayınşaka bi yana sağlıklı olsunlar da kızı erkeği fark etmez
Benim doktorum da enfeksiyonu görünce direkt nioli yağı kullan dediÇok sevindim valla çünkü nioli yağı her şeyimhakkında araştırma yok ve bebeğe ulaşabilir dedi o yüzden kullanma dedi
Bir şey söylicem aslında hiç alakası yok biliyorum farkındayım da nioli yağı kullandığım gün doğum yaptım, ama eminim ki onunla alakası yok aniden açılma yaşadım çünkü ve ağrısız açılmıştı . Şimdi kullanmaya ödüm kopuyor. Beynim kabul etmiyor herhalde, enfeksiyon kapmaktan da korkuyorum hadi beni bi rahatlatınBenim doktorum da enfeksiyonu görünce direkt nioli yağı kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?