Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    41
Malasef insan hersey düşünüyor bende bugün kontrole giderken çok korktum dün gece baya ağrım olmuştu bir daha olmaz inşallah canım bu arada benide ekleyebilirsin cinsiyetimiz kız
Evet ekledim canım. Güzel prenseslerimiz de çoğalıyor. Maşallah sağlıkla gelsinler hepsi

Hepimiz sağlıkla ve mutlulukla kucağımıza alalım inşallah

Kızlar iki gündür ishalim ya 3 kere falan çıkıyorum az az da yapsam yine de ishal halinde yapıyorum

Bugün bi arkadaşımla konuştum uzun süredir sancım vardı falan diye anlattım. Diyo ki adet dönemine denk gelen zamanlarda benim de olurdu. Adet sancısı gibi birkaç gün sürerdi dedi. Hakkaten benimki de tam adet dönemine denk geldi ve birkaç gün sürdü sancım. Korkmuştum hatta ama düşününce başkasında da oluyosa demek ki normal böyle şeyler dedim. İnsan ne de olsa geriliyor ama aslında rahat olmamız gerek keşke becerebilsek

Evet canım adet zamanı sanci bende yaşıyorum doktoruma sormustum adet döngüsü zamanı ağrım oluyor diye oda olur demişti

Günaydın, ben hastaneye geldim .Şimdi dahiliye randevum var ,şekerime bakılacak Diyetisyene kontrole gidecegim.Öğleden sonra 4 de kadın doğuma var.Duaniza talibim, şekerim falan çıkmasın, herşey yolunda gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…