- 3 Mayıs 2024
- 318
- 360
- 23
- 27
Canım benim o gün doğum yaptıysan en az 38 haftalık falansındır biz daha 4.ayı bitirmedik ne alakası var onunlaBir şey söylicem aslında hiç alakası yok biliyorum farkındayım da nioli yağı kullandığım gün doğum yaptım, ama eminim ki onunla alakası yok aniden açılma yaşadım çünkü ve ağrısız açılmıştı . Şimdi kullanmaya ödüm kopuyor. Beynim kabul etmiyor herhalde, enfeksiyon kapmaktan da korkuyorum hadi beni bi rahatlatın
Şimdi ben de tedirgin oldum. Senin doktorun yorum yapmış mıydı bu konudaBir şey söylicem aslında hiç alakası yok biliyorum farkındayım da nioli yağı kullandığım gün doğum yaptım, ama eminim ki onunla alakası yok aniden açılma yaşadım çünkü ve ağrısız açılmıştı . Şimdi kullanmaya ödüm kopuyor. Beynim kabul etmiyor herhalde, enfeksiyon kapmaktan da korkuyorum hadi beni bi rahatlatın
Evet canım ben şirkete bildirdiğimde öğle aram otomatik olarak 1 saatten 1.5 saate çıktı. Keşke bunun yerine yarım saat erken çıkabilsem ama olsun bu da bir şeydir.Günaydınlar. Çalışma durumlarınız nasıl bilmiyorum ama benim gibi bilmiyorsanız eğer yeni öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim. Ben özel sektörde çalışıyorum,kamu için de böyle midir bilmiyorum ama gebelerin günde 7 buçuk saatten fazla çalışmama hakları varmış. Günde 9 saat çalışan bir köle olarak bunu öğrenmek bana çok iyi geldi,umarım işine yarayan başkaları da olur :)
Yok onu demiyor bu zaten 2025’te doğuran herkese verilecek olan yardım. Arkadaş sigortalı çalışan kadınlar için olan başka bir yardımı sormuş bu yıllardır zaten ve 65k’ya kadar falan diye biliyorum.İlk doğum için tek sefer 5000₺ bi doğum yardımı vardı evet, ama başvuru mu yapılıyor nasıl oluyor detayını bilmiyorum doğum yaklaşınca araştırırız
Ben 26 haftalık doğum yaptım yağla falan alakası yok kullanmak istiyorum çünkü enfeksiyonla başım belaya giriyo, sizlerin doktorları benim doktorum kullan kullan diyo ya beynim kabul etmiyor sizlerden görüyorum içim rahatlıyorCanım benim o gün doğum yaptıysan en az 38 haftalık falansındır biz daha 4.ayı bitirmedik ne alakası var onunla
Alakası yok öyle şey olur mu dedi, hem kullanır kullanmaz toplam 1 saat içinde 10 cm açılma olur mu olmaz tabii kiŞimdi ben de tedirgin oldum. Senin doktorun yorum yapmış mıydı bu konuda
Offff inşallah canım ya inşallah çatlıycam artıkkkk sağlıklı güzel sonuçlar gelseydi içim rahatlayacak bir de cinsiyet tabiAy dün tam böyleydim sürekli eşimi, fetal dna firmasını, doktorumu sıkıştırdım durdum
İnşallah en kısa sürede gönlünüzce gelir sonuşlar
Aa neymiş o yardım 65kya kadar ilk kez duydum, bilen varsa beni de bilgilendirsinEvet canım ben şirkete bildirdiğimde öğle aram otomatik olarak 1 saatten 1.5 saate çıktı. Keşke bunun yerine yarım saat erken çıkabilsem ama olsun bu da bir şeydir.
Yok onu demiyor bu zaten 2025’te doğuran herkese verilecek olan yardım. Arkadaş sigortalı çalışan kadınlar için olan başka bir yardımı sormuş bu yıllardır zaten ve 65k’ya kadar falan diye biliyorum.
Yukarıda çalışma ile ilgili bir mesaj gördüm ben de üstünden geçeyim dedim hanımlar bir çevremde de duydum bilmeyen olabiliyor özel devlet farketmeksizin çalışma yasaları iş hukuku vs neyse artık buna göre gebe çalışan günde kendi isteği ile dahi olsa 7:30 saatten fazla çalıştırılamaz, gebe ve yeni doğum yapan çalışan akşam 20:00 den sonra çalıştırılamaz. Hatta doktor raporu ile daha hafif işlere geçebilir bunu da sağlamak zorunda işveren mesela fiziksel yoğun bir iş ise ağırlık kaldırma ne biliyim bütün gün ayakta çalışıyorsanız falan daha kolay bir iş vermeli. Doğum öncesi 8 sonrası 8 hafta ücretli izni vermek zorunda yine sonrasında 6 ay ücretsiz izin isterseniz vermeli bu sürede işten çıkaramaz sizi bir de emzirme iznini yine vermeli çocuk 1 yaşına gelesiye kadar
3 günlük yapay zeka mı kaç yıllık deneyimli doktorlar mı daha iyi biliyor diye düşün öneriyorlarsa bir bildikleri vardır rahat tut içiniBen 26 haftalık doğum yaptım yağla falan alakası yok kullanmak istiyorum çünkü enfeksiyonla başım belaya giriyo, sizlerin doktorları benim doktorum kullan kullan diyo ya beynim kabul etmiyor sizlerden görüyorum içim rahatlıyor
Evet vizite diye geçiyor bizde mesela. Haklarınızı bilin hanımlar bunlar yasal haklarımız hepimizinBir de gebelik sürecinde rutin doktor kontrolleri için izin vermeli ve bu iznin parasını kesemez ücretli izin olmalı yani
Evet vizite diye geçiyor bizde mesela. Haklarınızı bilin hanımlar bunlar yasal haklarımız hepimizin
neden öğle arası? yani ben söyleyince erken mi çıkmak istersin yoksa geç mi gelmek istersin dediler. İstanbul şartlarında 1,5 saat erken çıkmak bir nimet olduğu için onu seçtimEvet canım ben şirkete bildirdiğimde öğle aram otomatik olarak 1 saatten 1.5 saate çıktı. Keşke bunun yerine yarım saat erken çıkabilsem ama olsun bu da bir şeydir.
Yok onu demiyor bu zaten 2025’te doğuran herkese verilecek olan yardım. Arkadaş sigortalı çalışan kadınlar için olan başka bir yardımı sormuş bu yıllardır zaten ve 65k’ya kadar falan diye biliyorum.
işi bilen birilerine denk gelmek çok önemli. çok yakın arkadaşım ik'cı olmasa ve bana bunu söylemese asla haberim olmayacaktı. sadece doktor kontrollerinde sıkıntı olmayacağını söylemişti bizimkiler. hatta öyle ki ben söyleyince aa öyle miymiş bir avukata soralım diyecek kadar bir haberlerdiEvet canım, mesela bizim şirkette bir arkadaşımın arkadaşına doktoru demiş ki o izni 10. Haftadan sonra oluyor diye bana dedi arkadaşım böyle diye yoo öyle bir şey yok dedim ben 7. Haftada verdim işe direk hamilelik belgemi günlük iznim başladı hemen bilmeyince doktorda yanlış yönlendirmiş mesela beklemiş boşuna bunları bilmek önemli o yüzden
işi bilen birilerine denk gelmek çok önemli. çok yakın arkadaşım ik'cı olmasa ve bana bunu söylemese asla haberim olmayacaktı. sadece doktor kontrollerinde sıkıntı olmayacağını söylemişti bizimkiler. hatta öyle ki ben söyleyince aa öyle miymiş bir avukata soralım diyecek kadar bir haberlerdi
Yani canım tabi haklısın herkes o kadar çok konuşuyor ki etrafımda böyle bazen kendimi kafese falan sokasım geliyor. Seninle aynı zamanlarda doğum yapacakmışız yeni fark ettim, sen nasılsın? İyi misin?3 günlük yapay zeka mı kaç yıllık deneyimli doktorlar mı daha iyi biliyor diye düşün öneriyorlarsa bir bildikleri vardır rahat tut içini
Hamileler ve emzirenler için uygundur diyo gayet chatgbt çok bilmişlik yapmasınÇok sevindim valla çünkü nioli yağı her şeyimhakkında araştırma yok ve bebeğe ulaşabilir dedi o yüzden kullanma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?