Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Ben de son zamanlarda kimi duysam erkek umarım öğrenirsin çikolata falan ye doktorun yanına girmeden ben hemen girmeden yedim fıkır fıkırdı ultrasonda
evet azonce bir arkadasımda aynısını söyledı yapıcam bunu off cok heyecanlı zaman gecmiyor sanki

benımde herkes erkek oldugundan cok emin:) ama ben kız istiyorum yaa inşallah benım gönlümdeki olur
Benim bi oğlum var bir de kızım olmasını istiyodum açıkcası kız evlat farklı diyor herkes ama nasip böyleymiş kıza kız erkeğe erkeğide çok seviyorum aslında sanki arkadaş gibi oluyolar umarım seninde gönlündeki olur:)

benım kızımda ılk erkek demıstı doktor bıkac hafta sonra kız dedi kordonmus meger o pipi sandıgı
Hadi ya bazen oluyor böyle yanılmalar. Fark etmez kızada erkeğe de razıyım sağlıklı olsunda :)

Canım kahverengi genelde kanama alanı ve eski kan oluyor aktif kan asla kahverengi olmaz rahat ol. Ama bence her halükarda doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Ve lütfen kendini yorma riskli bir gebelik geçiriyorsun bırak her yer pis kalsın

Kahverengi aktif kanama değil önceden olan kanamayla alakalı diye biliyorum kanama alanın varsa belki ondandır ama yine doktoruna söyle bence rahat olursun hem

Lioo benimde son kanamam kahverengi ama baya fazla gelmişti çamaşırıma kadar koştur koştur gittim vücut eski kanı atmış dedi kanama alanı durdu denilmişti çünkü, o gelen son olmuştu umarım seninkide son kalanı atmış olur yinede doktoruna danışmanı öneririm benim o gun normalde progestani kesecektik kanama olunca on gün daha kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…