- 4 Aralık 2024
- 3.467
- 3.200
- 48
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #8.901
Amin canım benim allah razı olsun galiba nisan transferini kaçırmadım![]()
Maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım benim allah razı olsun galiba nisan transferini kaçırmadım![]()
Her gün hem yürüyüp hem masaj yapıyorumAy evet geceleri zorlanıyorum uyumakta acısından oturduğumda yattığımda çok ağrıyortaş gibi oldu sanki iğne yerleri
allah razı olsun canım benim. iyiki varsın insan seninle konuşunca rahatlıyor. rabbim seninde islerini kolaylastırsın hayırla güzellikle sonuclandırsın insallahKorkma canım dilerim Rabbim güzel müjdeli haberler almanı nasip eylesin inşallah bebişin seninledir iyi çok şükür az kalmış bizi de haberdar edersin inşallah![]()
Aaaaaa görünüyor var ikinci çizgi10 dkka sonra böyle olmustu. ben cekerken silik görmüştüm tabi kameradan dolayı olmus olabilir
Aynen öyle oluyor mecbur dayanıyoruzHer gün hem yürüyüp hem masaj yapıyorumo beni biraz rahatlatıyor. Oturunca yine aynı oluyor gerçi de anlık rahatlıyorsun
Ne bilim hani adetin yaklastiysa oncesinden recete yazip bak tatil giriyor tatilde adet olursan ilaclara kullan kontrole de bir doktora git degerler iyise tatil bitene kadar devam et deselerdi keşke bir ay boşuna gitti belki de. Neyse geç olsun güç olmasinCanım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?
Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişş
Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelen
Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktı
Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demişti
Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.
Ay kızlar sayfaların hepsini okuyum derken anca gelebildim ya ben![]()
Noldu ki neyi stres yaptin. Bu ilaçların zaten ayni bir stresi var birde başka şeylere stres yapma lütfen. Bak yumurta gelistirme surecindesin lütfen kötü etkilemesin seniAmin canım sabırlı olmak bence her daim iyidir diğer türlü stresten başka birşey değil
Evet ben sakin kalmasan onun gibi yapsam ancak doktorlarla kavga etmemiz gerekiyorbugün yaşadığımız stresi görsen başım ağrıyor
zaten ilaçlardan dolayı gerginim birde bir aksilik yaşanınca eşim de üstüne söylenip duruyor başımı çatlattı
![]()
Ay kist haricinde çok şükür tedaviye başladın yani çok sevindimKuzum büyük yumurtam kiste dönüşmüş içini boşalttı doktorum. Bugün iğnelere başlıyorum çarşamba tekrar kontrole gidicem![]()
10 Nisan. 12 gün sonrası için verdiAynen öyle oluyor mecbur dayanıyoruzsizin test gününüz ne zaman?
Ya güzel az kalmış10 Nisan. 12 gün sonrası için verdi
Bende ayni sekilde kullaniyorum canim. Eskiden prolaktin mi Progesteron mu ne yüksekti ağızdan kullanmıştım başımı çok kötü yapti sarhoş gibi dolaniyordum etrafta. Fitil şeklinde öyle birşey olmadi çok şükür. Ama ben fitil sevmiyorumBen progestan dex iğne olarak kullanıyorum.Progestani fitil olarak kullanıyorum .Progestan fitil olarak kullanmak daha iyiymiş diye duymuştum ilaç olarak çok agirmis tansiyon vs etkiliyormus
İnşallah amin aşkımay allahım tama yatıyoz kalkıyoz embriyo
hadi inşallah sağlıcakla inşallah ilerler sürecin Amin
![]()
İnşallah canım. İnsan gün yaklaştıkça çok korkuyorYa güzel az kalmışinşallah pozitif sonuçları alırız
benimde 16 nisan
Ben şimdiden korkuyorumİnşallah canım. İnsan gün yaklaştıkça çok korkuyor![]()
AA öyle mi tansiyon etkilediğini bilmiyordum ki tansiyonum da bazen yükselir. Hap olarak etkili olmadığını söylediler bana da ve hap olarak içince çok sersemletiyor baş dönmesi yapıyor fitil olarak kullanınca bı yan etki yaşamadım henüz çok şükürBen progestan dex iğne olarak kullanıyorum.Progestani fitil olarak kullanıyorum .Progestan fitil olarak kullanmak daha iyiymiş diye duymuştum ilaç olarak çok agirmis tansiyon vs etkiliyormus
allah razı olsun canım benim. iyiki varsın insan seninle konuşunca rahatlıyor. rabbim seninde islerini kolaylastırsın hayırla güzellikle sonuclandırsın insallah![]()
Noldu ki neyi stres yaptin. Bu ilaçların zaten ayni bir stresi var birde başka şeylere stres yapma lütfen. Bak yumurta gelistirme surecindesin lütfen kötü etkilemesin seni![]()
Ah kuzum ya amin aminNazli kizim rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dün saydım sabah 8 den gece 01:00 kadar toplam 18 olmak üzere hap, fitil, iğne kullanmışım.![]()
Oo sürprizlii sonuçç o zamannnYoook ben bu defa gidip doktorumdan öğrenmek istiyorum sonucu![]()