- 18 Eylül 2024
- 213
- 138
- 18
Iyy ben tiksiniyorum adamda sorun yok ki mesela parfüm kokusu, sigarayla karışık falan geliyo, işten gelince hele aaaaaa kaçıyorum, üzülüyor o da beni sevmiyorsun diye de alakası yokayy insallah kocasindan tiksinenlerden olmamsimdiye kadar olmadi gerci de, bu hormonlarin sagi solu belli degil malum.
Sağlıklı olsunda nerden tahmin ettiniz pekiErkek bence :)
Hayırlı olsunCinsiyeti öğrendik bugün benimki de erkek :)
Bende arada bir oluyor ama hiç doktora söylemedim benim trioid biraz yüksek ondan olduğunu düşünüyorum ilaç kullanıyorumKızlar kalp çarpıntısı olan var mı ? Tansiyon aleti ile olctugumde tansiyon normal ama nabız 105 fln çıkıyor
Maşallah sağlıkla mutlulukla doğsun inşallahCinsiyeti öğrendik bugün benimki de erkek :)
Dahiliyeye gitmiştim bana da başlandı, pazartesi her ihtimale karşı kardiyolojiye randevu aldımBende arada bir oluyor ama hiç doktora söylemedim benim trioid biraz yüksek ondan olduğunu düşünüyorum ilaç kullanıyorum
Maşallah sağlıkla gelsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahCinsiyeti öğrendik bugün benimki de erkek :)
Ee ne güzel canım diş hekimiyse bilir işte kardeşinKardeşim diş hekimi. 2. Trimester de yapılır diyor ama ana yüreğim rahat etmiyor. İnşallah ağrı falan olmadan idare ederim .
Bana kadın doğum doktoru ilacı başlattı bende randevu bulabilirsem giderim belki ama normal olduğunu düşünüyorumDahiliyeye gitmiştim bana da başlandı, pazartesi her ihtimale karşı kardiyolojiye randevu aldım
Saçlarınız çok dökülüyor mu acabaDahiliyeye gitmiştim bana da başlandı, pazartesi her ihtimale karşı kardiyolojiye randevu aldım
Ben hamileliğimin en başından bu yana nefes nefeseyimKızlar kalp çarpıntısı olan var mı ? Tansiyon aleti ile olctugumde tansiyon normal ama nabız 105 fln çıkıyor
Ay bende hala ogrenmedim cinsiyeti merakta ediyorum benim göbeğim o kadar belirgin değil sizin çok belirgin miKızlar göbek şekli cinsiyeti belli ediyor musiz cinsiyet konuştukça heyecandan ölüyorum ediyorsa atıcam gruba göbüşümü hahah
Bakalım bizim bebeler neAy bende hala ogrenmedim cinsiyeti merakta ediyorum benim göbeğim o kadar belirgin değil sizin çok belirgin mi
Saçlarım aşırı dökülüyor vede keçe gibi derler ya o şekildeSaçlarınız çok dökülüyor mu acaba
Bende öyleyim ya aslında gecenlerde yazmistim şiddetli baş ağrısı vardı ama delirten cinsten kadın doğum doktorum dahiliye ve KBB ye gitmemi önerdi sinüzit iltihabı olmuşum dahiliye de TSH yüksek çıktı ama çarpıntı için kardiyolojiye görünmeni isterim dedi birde kiloluyum onunda etkisi var holter takılsın dedi öyle işteBen hamileliğimin en başından bu yana nefes nefeseyimsanırsın maraton koştum öyleliyim
bunlarin hepsi hurafe tabii ama annem senin gobegin yuvarlak degil asagiya dogru ve sivri, erkek olacak bence demisti, tuttuKızlar göbek şekli cinsiyeti belli ediyor musiz cinsiyet konuştukça heyecandan ölüyorum ediyorsa atıcam gruba göbüşümü hahah
Kızın hurafesi ne oluyor peki? Siz baya bir şey yapmışsınız hahah süper yabunlarin hepsi hurafe tabii ama annem senin gobegin yuvarlak degil asagiya dogru ve sivri, erkek olacak bence demisti, tuttu
onun disinda gobegimin ustunde alyansimi sallandirdik iple; ileri geri sallandi bu da erkek demekmisdaire cizerse kiz oluyormus.
bir de koltugun minderinin altina bi’ tarafa catal bi’ tarafa bicak koymuslar, benim haberim yoktu, bicak olan tarafa oturmusum bu da erkek demekmis
kiz olursa gobus yuvarlak, yayginca oluyormus, ustten baslayip boyle top gibi olurmusKızın hurafesi ne oluyor peki? Siz baya bir şey yapmışsınız hahah süper ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?