Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kız ben daha sabırlıyım ve çok pimpirik yapmamaya çalışırım eşim hem sabırsız hem de herşeyi düşünür onun için dedim sen beni çok geriyorsun artık muayenelere gelme ben tek gider gelirim öyle yaptık bu sefer tek o gün kan vermesi gerekiyordu geldi o gün de allahtan hızlı bitti yoksa çok stres yapıyor 😁
Bacim valla sendeki sabır ve sükunetten istiyorum ben kendim kontrole gidicem de herşeyi tek başıma yapicam da birde akşama kadar aramalarini beklicem yok yok bana imkansiz resmen 🤣🤣🤣 bence siz tam birbirinizi tamamliyorsunuz ne güzel en azindan biriniz sakin 🥰🥰🥰🥰

Kuzum bugün gonal f ve pergorovis miydi ay reçetem arabada kaldı ona başlayacağım. Çarşamba sabahtan kontrole çağırdı. Zaten ben geçen hafta estrofem kullandığım için foliküllerim baskılanmış. Doktorum dedi ki adette başlamamızın sebebi foliküllerin tam gelişme evresi olması yani benim şu an zaten adetli gibiymiş. Çarşamba kontrolden sonra gelişime göre ya iğneye devam edilecek ya da opuya hazırlık yapılacak. Çatlama önleyici bir iğne daha yazdı onu foliküller büyüdükten sonra kullanacağım. Ovitrelle aldım bir de. Paketli gıdalardan, sigara ve alkolden uzak durmamı istedi. Benim için paketli gıdayı bırakmak çok zor😂 ama bende hiç heyecan falan yok duygularımı aldırmış gibiyim. 4-5 folikül görüldü bu arada

Maşallah 🧿 hayırlı olsun inşallah şifa olsun sana Allah’ın işi belli olmaz belki daha fazla folükül de büyür hadi bakalım şans 🍀 senden yana olsun sürecin su gibi geçsin sonunda gebelik 🤰 müjdesiyle müjdelendirsin Rabbim inşallah 🤲👼💕

Eklentiler

• IMG_5560.webp
    IMG_5560.webp
    125,8 KB · Görüntüleme: 35
Bacim valla sendeki sabır ve sükunetten istiyorum ben kendim kontrole gidicem de herşeyi tek başıma yapicam da birde akşama kadar aramalarini beklicem yok yok bana imkansiz resmen 🤣🤣🤣 bence siz tam birbirinizi tamamliyorsunuz ne güzel en azindan biriniz sakin 🥰🥰🥰🥰

Amin canım sabırlı olmak bence her daim iyidir diğer türlü stresten başka birşey değil 😅
Evet ben sakin kalmasan onun gibi yapsam ancak doktorlarla kavga etmemiz gerekiyor 😁🤭 bugün yaşadığımız stresi görsen başım ağrıyor 🤕 zaten ilaçlardan dolayı gerginim birde bir aksilik yaşanınca eşim de üstüne söylenip duruyor başımı çatlattı 😀🥲

amin canım testlerle basım belada hep silik. ilacların etkisi olabilir mi kafam karıstı iyice

Ovitrelle vurmadıysan ilaçlardan dolayı silik çıkmaz bence var dünde atmıştın onda da vardı dilerim sağlıcakla katlanarak artsın değerlerin Amin 🤲💕
Kan testi günün ne zaman ? İnşallah hayırlı güzel haberler almak nasip olsun 🤲

Ovitrelle vurmadıysan ilaçlardan dolayı silik çıkmaz bence var dünde atmıştın onda da vardı dilerim sağlıcakla katlanarak artsın değerlerin Amin 🤲💕
Kan testi günün ne zaman ? İnşallah hayırlı güzel haberler almak nasip olsun 🤲
amiiin canım insallah. allah razı olsun. yok ovitrelle tedavide bile kullanmadım gonapeptly kullanmıstım. ne bileyim silik silik çıkınca negatif cıkacak diye korkuyorum. nasipse pazartesi kan testi vereceğim.

Maşallah 🧿 hayırlı olsun inşallah şifa olsun sana Allah’ın işi belli olmaz belki daha fazla folükül de büyür hadi bakalım şans 🍀 senden yana olsun sürecin su gibi geçsin sonunda gebelik 🤰 müjdesiyle müjdelendirsin Rabbim inşallah 🤲👼💕
Amin canım benim allah razı olsun galiba nisan transferini kaçırmadım ☺️🩷

Siz böyle deyince benim korkular başladı yine bana da illa fitil olarak kullan dedi bugün başladım daha transfer olmadım ben bu arada 😂 merkezle pazarlık yaptım fitil olmaz yutarim ben bunu benim dusuklerimde hep leke kanama yaşadığım için psikolojim bozuldu lekelenme yapar diye kullanmak istememiştim yapmiyormus rahat ol dediler sorun yasarsan ara iğneye ceviririz dediler zaten iğnede oluyoruz anlamadım kaç iğne olacaz böyle 😅 inşallah önemli birşey yoktur sağlıkla geçsin gebeliginiz 🤲🏻
Ben progestan dex iğne olarak kullanıyorum.Progestani fitil olarak kullanıyorum .Progestan fitil olarak kullanmak daha iyiymiş diye duymuştum ilaç olarak çok agirmis tansiyon vs etkiliyormus

amiiin canım insallah. allah razı olsun. yok ovitrelle tedavide bile kullanmadım gonapeptly kullanmıstım. ne bileyim silik silik çıkınca negatif cıkacak diye korkuyorum. nasipse pazartesi kan testi vereceğim.

Korkma canım dilerim Rabbim güzel müjdeli haberler almanı nasip eylesin inşallah bebişin seninledir iyi çok şükür az kalmış bizi de haberdar edersin inşallah 🤲🥰

Back
X