Sizin dediğinizi bilmiyorum ama hani şu Dr larin dinlediği şey var ya hani hastaları ciğerlerini sırtını falan dinliyor ya kulağına takıp. Bir kadın onunla dinliyordu karnını bence mantıklıayy ciddi misin?!var var, denesene bi’ oluyor mu, tam nasil yapiliyor, airpodsu bi’ bulup deneyeyim ben de sabah, cok buyuk sevaba gectin su an, doktor kontrolleri bir aya cikardi zira nasil sabredecegim diye delirmecelerdeydim, duyabilirsem manyak gibi dinlerim ben artik bol bol ahahah
Aa çok iyisin maşallah :) ilk günler bende yarım kilo vermiştim sonra almışım ama yeme düzenim aynıydı yani şaşırdım açıkcası ne kadar az kilo alsak o kadar iyi bence benim 2. Gebelik diğerinde 18 kilo almıştım ama çok şükür hepsini verdim inşallah bundada verebilirimYok canım gayet iyisin. Doktorum 2-3 kilo normal suan dedi bana. Ama ben yemek yememe rağmen bir kilo vermişim anlamadım normalde kiloya da elverişliyim. Ama tatlı yemezsem almam tatlıda midemi bulandırır
Canım bizdemi terslik var acaba 4. Seneyi geçti evleneli. Ama hiç adet dönemi olsun lohusalik dönemi olsun bu tatmin etme olayını yaşamadık. Çok isterdim ama eşim istemiyor. O heyecanla kesin ilişkiye geçiyor bizimkiYa çoğunuz ablam, küçüklerimde kız kardeşim ama ilişki bebeğe zarar vermeden de yaşanır yani kocanızı memnun etmek açısından diyorum
Aslında özel konular bunlar ama herşeyi konuşuyoruz sonuçta
İlişki olmadanda karşılıklı tatmin mümkünböyle durumlarda eşlerimizden uzak kalmamak bence çok önemli
Canım bizdemi terslik var acaba 4. Seneyi geçti evleneli. Ama hiç adet dönemi olsun lohusalik dönemi olsun bu tatmin etme olayını yaşamadık. Çok isterdim ama eşim istemiyor. O heyecanla kesin ilişkiye geçiyor bizimkiYa çoğunuz ablam, küçüklerimde kız kardeşim ama ilişki bebeğe zarar vermeden de yaşanır yani kocanızı memnun etmek açısından diyorum
İlişki olmadanda karşılıklı tatmin mümkünböyle durumlarda eşlerimizden uzak kalmamak bence çok önemli
Artık hissedebilirz. MaşallahBen baya bebeği hissediyorum ya113 gram çıktı bu günki kontrolümde. Yani 17 hafta gebelikteki büyüklükde şuan ileriden gidiyor hafiften
Az önce çok net karnında hareket ettiğini hissettim
Neyse Hamiş göbeği severim yani inşalalh hamiş göbeğidir löp löp et değildirBilmiyorum ya genetik desem annemin 8.aya kadar belli olmazmış ben kime çektim acaba
İyi bari bunu duyduğuma sevindim çünkü benim ki tek bebek o kadar yer kaplamıyor benim göbek aldı başını gittiBen kilo vermeme rağmen göbek 6 aylık gibi alttan çıktı. Hem ikiz diye hemde herkesin göbeği aynı değilmiş. Bazılarının geç çıkarken bazılarının erken çıkıyormuş
benzer sekilde mi gobusBenimki de mi erkek acaba
ara ara deneriz.Sana dedikten sonra dinledim de daha çok küçük sanırım bunun için, 20. Haftadan sonra falan duyulur diye tahmin ediyorum çünkü bu şekilde yapan çok var. Ultrason olmadığı için de daha az tehlikesiz bebek için
oyy maasallah ikisine deBabası 1.95kızımda ilk doğduğunda kocaman ayakları vardı doktorlar şaşırıyodu uzun boylu olcak diyee
Şuan yaşıtlarına göre boyu uzun mesela
Sağlıkla gelsinde boyda atar, kiloda alınır inşallah
kesinlikle katiliyorum. doktor riskli derse boynumuz kildan ince tabii, once saglik ama bir problem olmadigi surece de normal hayata devam etmeli sanki. ben cok ozluyorum da mesela artik hormonlardan mi nedir bilmiyorum daYa çoğunuz ablam, küçüklerimde kız kardeşim ama ilişki bebeğe zarar vermeden de yaşanır yani kocanızı memnun etmek açısından diyorum
cok cok gecmis olsunKizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.
Canım benimde başıma bir kere geldi meğer rahim ağzında polip varmış alttan muyene oldun mu hiç? İyi bakıldı mı?Kizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.
Böyle öne doğru çıkık yanlarda bir şey yokbenzer sekilde mi gobusolabilir vallahi hurafe tabii ama bende butun hurafeler tuttu maasallah o yuzden inanmaya basladim sanirim
İnşallah hepimizin öyleoyy maasallah ikisine deboylari gibi uzun saglikli omurleri olsun umarim
Evet aynen öyle oluyorkesinlikle katiliyorum. doktor riskli derse boynumuz kildan ince tabii, once saglik ama bir problem olmadigi surece de normal hayata devam etmeli sanki. ben cok ozluyorum da mesela artik hormonlardan mi nedir bilmiyorum dabir de tebrubeli anneler daha iyi bilir ama hamilelik donemi ilerledikce kadinlarda libido artisi oluyormus deniyor, daha o gunlere gelecegiz
Kişi ile alakalı olabilir ya:) bazılarının tercihi değil, bazıları da sevebilirCanım bizdemi terslik var acaba 4. Seneyi geçti evleneli. Ama hiç adet dönemi olsun lohusalik dönemi olsun bu tatmin etme olayını yaşamadık. Çok isterdim ama eşim istemiyor. O heyecanla kesin ilişkiye geçiyor bizimki
Artık hissedebilirz. Maşallah
Arasanmı ya acabaKizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.
Geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildirKizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?