Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?

Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişş

Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelen

Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktı

Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demişti

Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.

Ay kızlar sayfaların hepsini okuyum derken anca gelebildim ya ben :KK49:
Ah yaa vardır bunda da bir hayır diyip yolumuza devam edicez mecbur. Belki de bu süre içinde kendiliğinden oluverir

Hayırlısı olsun canım. İğne tedavisi nasıl ilerliyor ne zaman bitip OPU planlanıyor böyle olunca peki?
Kuzum bugün gonal f ve pergorovis miydi ay reçetem arabada kaldı ona başlayacağım. Çarşamba sabahtan kontrole çağırdı. Zaten ben geçen hafta estrofem kullandığım için foliküllerim baskılanmış. Doktorum dedi ki adette başlamamızın sebebi foliküllerin tam gelişme evresi olması yani benim şu an zaten adetli gibiymiş. Çarşamba kontrolden sonra gelişime göre ya iğneye devam edilecek ya da opuya hazırlık yapılacak. Çatlama önleyici bir iğne daha yazdı onu foliküller büyüdükten sonra kullanacağım. Ovitrelle aldım bir de. Paketli gıdalardan, sigara ve alkolden uzak durmamı istedi. Benim için paketli gıdayı bırakmak çok zor😂 ama bende hiç heyecan falan yok duygularımı aldırmış gibiyim. 4-5 folikül görüldü bu arada

Canım naptın hangi hastanede tedavi görüyorsun sürecin ne durumdaa?

Benim 2 yılda 1.71 den 0.57 ye düştü diye tüp bebeğe başlıyoruz kuzum ama amhdan ziyade az olsa da yumurtaların kaliteleri önemliymişş

Canım 29-30 nisan gibii olurum regl muhtemelen

Aynen öyle canım şehir hastanesi olunca öyle oldu maalesef zaten 9 gün birleştirmedelerde bayramın 2. Günü regl oldum yine taril olacaktı

Canım şehir hastanesi daha ilk kez kontrole gitmiştim teglin 2. Günü gel demişti

Artımedin hepsi yalancı kuzu bende geçtiğimiz aylarda bariz çift çıkmıştı ama negatifti başka testle tekrarlanmalı.

Ay kızlar sayfaların hepsini okuyum derken anca gelebildim ya ben :KK49:
Bu gün farklı markayla test yaptım negatif çıktı ya artımed hayatta almam bı daha

Canım varsa bana da söyle 🤣 hiç sevmem şu fitil olayını. Uzun aplikorlu jel vardi sıkıyorsun o mis ama ayni mg olmadığı için doktorum yazmadı. İlla fitil de fitil 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ kız ağızdan da kullanılıyor ama sen yine de doktor nasil dediyse öyle kullan bacım iş çıkarma kendine 🤣🤣🤣
Aa bana da aplikatör zor gelmişti önceden 😂bu daha iyi geldi😂😂

Hep öyle olur zaten kiz bu adam senden de mi pimpirikli yoksa 🤣🤣🤣

Kız ben daha sabırlıyım ve çok pimpirik yapmamaya çalışırım eşim hem sabırsız hem de herşeyi düşünür onun için dedim sen beni çok geriyorsun artık muayenelere gelme ben tek gider gelirim öyle yaptık bu sefer tek o gün kan vermesi gerekiyordu geldi o gün de allahtan hızlı bitti yoksa çok stres yapıyor 😁

Kızlar günaydın bugün kontrole geldim ben de. Geçen hafta foliküllerden biri çok büyüdüğü için tedaviye başlayamamıştık. Estrofem kullanarak küçültmeye çalışmıştık. Bakalım ne olmuş ☺️

İnşallah hayırlı güzel haberler alırsın herşey gönlünce olsun canım benim 🥰🫶🏻

Kızlar geçen hafta 14 mm olan folikülüm bu hafta 26 mm olmuş kiste dönüşmüş yani. Ama geride 4’e yakın folikül gördüğümüz için doktorum bu ayı değerlendirmek istedi. Sedasyonla kisti boşaltıp iğne tedavisine başlayacağız

İnşallah canım herşeyin hayırlısı olsun 🤲❤️

Back
X