Şimdi de hiç gelmiyor. Yine gelirse ararım Dr i eşimde eski kanı atıyordur vücut diyorArasanmı ya acaba
Ya da benmi çok evhamlıyım, böyle durumlarda hastaneye koşuyorum hemen
Normal demişmiydi doktorun böyle olmasına
İnşallah önemli bişey yoktur
Ben 12 haftalığım ayakta fazla durunca bel ve kasık ağrım oluyorGunaydın canlarım nasılsınızmaşallah coğunuz cinsiyetleri ögrendiniz Rabbim sağlıkla kucaklarımıza evlatlarımızı almayi nasip etsin inşallah ben 14+3 haftalık oldum 3 gundur sağ kasık ağrım var bu haftalarda normal.olduğunu duşunuyorum ama yinede size bi sorim dedim,Sizde de varmi bu ağrı, ayağıma vuruyao ağrı,ayakta olunca daha fazla hisediliyo
Bildiğim kadarıyla yaptırılmıyor ama bazı doktorlar yapılabilir diyor, bir arkadaşım vardı hamileyken altı ay çekti ağrısını sızısını doktoru yapmadı, sonra başka doktora gidince yaptı bilmiyorum yani istersen doktora sor, geçmiş olsun aksilik işteKızlar yok mu cevap verecek olan ? Gebelikte dolgu yaptırılır mı?
Ben 12 haftalığım ayakta fazla durunca bel ve kasık ağrım olubence normal be
Bence normal.bebişler buyuyolarBen 12 haftalığım ayakta fazla durunca bel ve kasık ağrım oluyor
Aynen birde rahim genişliyor çok normal başlarda korkuyordum ama şimdi rahatımBence normal.bebişler buyuyolarcabucak zaman geçsin doğuralım ya
Bazı diş tedavileri yapılıyor ama buna dolgu dahil mi bilmiyorum. Diş hekimine ve kadın doğuma danışman lazım canım en iyi cevabı o verir şimdi burda yapılır denir yapılmaz riske atma bu tarz şeyleriKızlar yok mu cevap verecek olan ? Gebelikte dolgu yaptırılır mı?
Yo fark etmez. Ben seni ekledim görmedin mi tablodaBuraya mı yazayım tablodaki bilgilerimi
Bildiğim kadarıyla yaptırılmıyor ama bazı doktorlar yapılabilir diyor, bir arkadaşım vardı hamileyken altı ay çekti ağrısını sızısını doktoru yapmadı, sonra başka doktora gidince yaptı bilmiyorum yani istersen doktora sor, geçmiş olsun aksilik işte
benim doktorum da çok rahat , kesin yaptır bi şey olmaz der ama içim rahat etmez. Ağrı sızı olmazsa idare edeceğim mecbur. Sağ ol canım bu aradaBildiğim kadarıyla yaptırılmıyor ama bazı doktorlar yapılabilir diyor, bir arkadaşım vardı hamileyken altı ay çekti ağrısını sızısını doktoru yapmadı, sonra başka doktora gidince yaptı bilmiyorum yani istersen doktora sor, geçmiş olsun aksilik işte
Kardeşim diş hekimi. 2. Trimester de yapılır diyor ama ana yüreğim rahat etmiyor. İnşallah ağrı falan olmadan idare ederim .Bazı diş tedavileri yapılıyor ama buna dolgu dahil mi bilmiyorum. Diş hekimine ve kadın doğuma danışman lazım canım en iyi cevabı o verir şimdi burda yapılır denir yapılmaz riske atma bu tarz şeyleri
Canım bazı Dr lar sıkıntı olmuyor der bazıları karşı olur. Benimde kaç tane dişimin içi oyuk. Birisinin içindeki yaptırdığım şey kaçtıbenim doktorum da çok rahat , kesin yaptır bi şey olmaz der ama içim rahat etmez. Ağrı sızı olmazsa idare edeceğim mecbur. Sağ ol canım bu arada
Erkek bence :)Kızlar bugün ikili tarama testi verdim sizce cinsiyeti nedir tahminleriniz varmı doktor 14 haftadan sonra bakarım dedi
Eki Görüntüle 3570299
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahCinsiyeti öğrendik bugün benimki de erkek :)
Sağol canımMaşallah sağlıkla gelsin inşallah
evet olmazmıı bende aynıyım birkacgundur o ayaga vurma olayı yordu vallaGunaydın canlarım nasılsınızmaşallah coğunuz cinsiyetleri ögrendiniz Rabbim sağlıkla kucaklarımıza evlatlarımızı almayi nasip etsin inşallah ben 14+3 haftalık oldum 3 gundur sağ kasık ağrım var bu haftalarda normal.olduğunu duşunuyorum ama yinede size bi sorim dedim,Sizde de varmi bu ağrı, ayağıma vuruyao ağrı,ayakta olunca daha fazla hisediliyo
bu sene gercekten erkek heralde ya bende bugun ıns ogrenebılırımCinsiyeti öğrendik bugün benimki de erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?