Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
Ya benim de aynısı😂 ben hariç herkes erkek diyor ben başından beri kız diyorum ama artık ben de erkeğe dönmek üzereyim o derece😂 zaten akşam da rüyamda gördüm bildiğin ultrasonda pipisini gördüm benim oğlum oluyor diye herkese yayıyordum😂 artık ne hikmetse bilemiyorum😂 sağlıkla gelsinler de🥰
Ben de erkeğe döndümmmm çok iyi anlıyorum hislerini en başından bu yana eşimle kız kız dedik eşim de dahil olmak üzere çevremde herkes erkeğe döndü 😂 ama ultrason fotoğrafında kız gibi duruyordu böyle kibarcık minnoş bir şeydi 😂 rüyalar tersine de çıkabilir canım 😍 ah aynen aynennn pipili de olsa sanki sevmeyecek miyiz kızmış erkekmiş hepsi boş sağlıklı olsunlar kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim yeter

Ben de erkeğe döndümmmm çok iyi anlıyorum hislerini en başından bu yana eşimle kız kız dedik eşim de dahil olmak üzere çevremde herkes erkeğe döndü 😂 ama ultrason fotoğrafında kız gibi duruyordu böyle kibarcık minnoş bir şeydi 😂 rüyalar tersine de çıkabilir canım 😍 ah aynen aynennn pipili de olsa sanki sevmeyecek miyiz kızmış erkekmiş hepsi boş sağlıklı olsunlar kucağımıza alıp sağlıkla büyütelim yeter
Aynen öyle önemli olan sağlıkla gelmeleri🥰 aşırı merak ediyorum artık öğrensek keşke

Sen yine yanlış okumadıysam haftaya öğrenmiş olursun ben de haftaya gidicem 11 inde ama öğrenemem çünkü burada söylemiyorlarmış bu haftalarda🥲 13 haftalık olacağım halbuki tahmin etse eder ama işte sistemleri farklı😒 20 de söylüyorlarmış burada🙄 ama ben 20 ye kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum belki 16 da kesin görmek için özele giderim artık kısmet🤭

Kızlar ben aşırı gergin ve çabuk sinirleniyorum ya bu normalmi ahahahha sonra bebeşi geriyorum diye üzülüyorum . Ama hormonel bence bu sinir normal bir sinir değil

İkizde sanırım karın biraz erken büyüyor. benımde gergin suan. Ama ıkı gundur sag alt göbeğimde agrı sızı degısık bişey var. Bende uyuyamıyorum daha sımdıden. Cumaya randevu aldım bi gidicem içim rahat etmedı. Adet sancısı gibi sancım var:(
Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah şuan nasılsınız acaba

Sen yine yanlış okumadıysam haftaya öğrenmiş olursun ben de haftaya gidicem 11 inde ama öğrenemem çünkü burada söylemiyorlarmış bu haftalarda🥲 13 haftalık olacağım halbuki tahmin etse eder ama işte sistemleri farklı😒 20 de söylüyorlarmış burada🙄 ama ben 20 ye kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum belki 16 da kesin görmek için özele giderim artık kısmet🤭
Canım ben 2 gün önce fetal dna verdim haftaya inşallah çıkacak sonucum 1 hafta 10 gün dediler ama haftaya gelir diye düşünüyorum. Oyyyy 20 çok ya insan nasıl beklesin o zamana kadar inşallah hemen bir şekilde öğrenirsin kuşum. Özele gidebilirsen mükemmel olur net şekilde söylerse

Kızlar ben aşırı gergin ve çabuk sinirleniyorum ya bu normalmi ahahahha sonra bebeşi geriyorum diye üzülüyorum . Ama hormonel bence bu sinir normal bir sinir değil
Normal normal hahha kıyamam üzülme 😂😍 bende de bi hafta sinir oldu geçti iyi ki bir hafta sürdü. Gerçi ben ne yaşadıysam hepsi 1 hafta şeklinde sürdü 😂

O hormonel bir durum oluyo bazen sıkıntı yapma zaman la geçer 🥰

Canım ben 2 gün önce fetal dna verdim haftaya inşallah çıkacak sonucum 1 hafta 10 gün dediler ama haftaya gelir diye düşünüyorum. Oyyyy 20 çok ya insan nasıl beklesin o zamana kadar inşallah hemen bir şekilde öğrenirsin kuşum. Özele gidebilirsen mükemmel olur net şekilde söylerse
Ya Türkiye’ye gelicem ya da özele gidicem canım mecbur🤭 dayanamam 20 ye kadar😂

Merveturann Merveturann canım ben de kiloluyum hem de çok. Şöyle diyim 6 7 aya kadar belli olmaz bebeğim ☺️ perinetalog şu bu o kadar dr a gittim bazı dr şak bakalım kilodan görebilecek miyim diyor😒 üzülüyorum ben biraz nezaketsiz buluyorum. Kendi dr um kilonun hiç lafını etmedi valla zor da olsa bastırdı bayağı uğraştı göreceğini gördü. Bazı dr sığınıyo o kilo işine bence. Oooo bunun cihazı çok iyi dediğim dr da hemen kilo diyo. Kendi dr umun cihazı kapkara bişi anlamıyorum ama tecrübe kiloyu da hallediyo bence ☺️
Seni çok çok iyi anlıyorum canımm
Peki sen öğrenebildin mii ne yaptın
Özelede gittim bende aynı sorunu yaşadım cihazı iyidir dediğim kişiden
Perinatolojideki doktorum yine bi tahminde bulunmuştu mesela
Yine ondan randevu almaya çalışıyorum ama düşmüyor

Ne zaman bırakacaksın canım ? Bende hala iğne ve fitile devam doktor elindekile birtir dedi 13+4 e felan kadar gidiyor . Doktorumda zaten 13/14 haftalık olana kadar devam et dedi . Sen kaç haftalık oldun ? @GulizAli de vardı bizim topikte onda nasıl gidiyor aceba
Aşkım 10. Haftada bırakacaktım normalde ufak bi kanama alanım varmış o yüzden devam ettim kontrole gittim geçen, doktorum dedi yani zorlamıyorsa seni bi sonraki kontrole kadar devam et hafif bi kanama alanı devam ediyor kanaman olmasın dedi 3 hafta daha kullanacağım:/

Ne zaman bırakacaksın canım ? Bende hala iğne ve fitile devam doktor elindekile birtir dedi 13+4 e felan kadar gidiyor . Doktorumda zaten 13/14 haftalık olana kadar devam et dedi . Sen kaç haftalık oldun ? @GulizAli de vardı bizim topikte onda nasıl gidiyor aceba
Aşkım ultrasonu baz aldı doktorum en son önden gidiyorum diye 13+1 im o yüzden suan evet acaba guliz naptı

Back
X