- 9 Ekim 2021
- 6.088
- 12.480
- 198
- 29
Ben de son zamanlarda kimi duysam erkek umarım öğrenirsin çikolata falan ye doktorun yanına girmeden ben hemen girmeden yedim fıkır fıkırdı ultrasondabu sene gercekten erkek heralde ya bende bugun ıns ogrenebılırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de son zamanlarda kimi duysam erkek umarım öğrenirsin çikolata falan ye doktorun yanına girmeden ben hemen girmeden yedim fıkır fıkırdı ultrasondabu sene gercekten erkek heralde ya bende bugun ıns ogrenebılırım
evet, evet benim de oyle isteBöyle öne doğru çıkık yanlarda bir şey yok![]()
Hadi bakalım haftaya kontrolüm var erkekse pipisini gösterir diye düşünüyorumevet, evet benim de oyle istebir de alyans falan sallandirmistik gobegimin uzerinde ileri geri sallanmisti, o da erkek demekmis
![]()
evet azonce bir arkadasımda aynısını söyledı yapıcam bunuBen de son zamanlarda kimi duysam erkek umarım öğrenirsin çikolata falan ye doktorun yanına girmeden ben hemen girmeden yedim fıkır fıkırdı ultrasonda![]()
ayy insallah kocasindan tiksinenlerden olmamEvet aynen öyle oluyorama aksine kocasından iğrenenlerde oluyor gebelik sürecinde kişi ile alakalı sanırım
benım kızımda ılk erkek demıstı doktor bıkac hafta sonra kız dediHadi bakalım haftaya kontrolüm var erkekse pipisini gösterir diye düşünüyorum![]()
Gerçekten cinsiyete giderken insan da farklı bi heyecan oluyor umarım gönlünden geçen olur :)evet azonce bir arkadasımda aynısını söyledı yapıcam bunuoff cok heyecanlı zaman gecmiyor sanki
hadi hayirlisi olsunCinsiyeti öğrendik bugün benimki de erkek :)
O kadar içime kız enerjisi yaymıştım ki ama olsun sağlıklı şükürhadi hayirlisi olsunsaglikla gelsin minnos
biz boyle erkek, erkek diye diye, erkek enerjisi yaydik galiba iyice![]()
benımde herkes erkek oldugundan cok emin:) ama ben kız istiyorum yaa inşallah benım gönlümdeki olurO kadar içime kız enerjisi yaymıştım ki ama olsun sağlıklı şükür![]()
Benim bi oğlum var bir de kızım olmasını istiyodum açıkcası kız evlat farklı diyor herkes ama nasip böyleymiş kıza kız erkeğe erkeğide çok seviyorum aslında sanki arkadaş gibi oluyolar umarım seninde gönlündeki olur:)benımde herkes erkek oldugundan cok emin:) ama ben kız istiyorum yaa inşallah benım gönlümdeki olur![]()
Hadi yabenım kızımda ılk erkek demıstı doktor bıkac hafta sonra kız dedikordonmus meger o pipi sandıgı
![]()
Canım kahverengi genelde kanama alanı ve eski kan oluyor aktif kan asla kahverengi olmaz rahat ol. Ama bence her halükarda doktoruna görünmeni tavsiye ederim. Ve lütfen kendini yorma riskli bir gebelik geçiriyorsun bırak her yer pis kalsınKizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.
kacıncı haftandı canımMerhaba kızlar bugün bende gittim doktora çok erken ama erkek gibi dedi çıkarken emin olamadım hiç söylemedim say dedi haftaya daha net belli olur sanırım![]()
Kahverengi aktif kanama değil önceden olan kanamayla alakalı diye biliyorum kanama alanın varsa belki ondandır ama yine doktoruna söyle bence rahat olursun hemKizlar bu gun gece uyurken bir ıslaklık oldu baktım koyu renkte kanamaymis. Ben su sandım çünkü ćamaşirdan kıyafete bile geçti sonra da hiç gelmedi. Hastanedeyken de 2 kere bu şekilde oldu biranlik gelip sonra hiç gelmiyordu. Acaba kanama alani mı çıkıyor. Dün yoruldum pazara falan gittim biraz ağırda taşımış olabilirim. Şuanlık Dr aramicam eğer yine olursa haber ederim.
Sakin ol bebişi görünce rahatlarsın bende geldim şimdi ağrım sık sık olunca doktor gel göreyim dediAyy ölcem heyecandan kız doktordayım suan beklıyorum off kalbım agzımda