Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    36
ayy insallah kocasindan tiksinenlerden olmam 😨 simdiye kadar olmadi gerci de, bu hormonlarin sagi solu belli degil malum. 😬
Iyy ben tiksiniyorum adamda sorun yok ki mesela parfüm kokusu, sigarayla karışık falan geliyo, işten gelince hele aaaaaa kaçıyorum, üzülüyor o da beni sevmiyorsun diye de alakası yok 😀😀

Kızlar kalp çarpıntısı olan var mı ? Tansiyon aleti ile olctugumde tansiyon normal ama nabız 105 fln çıkıyor

Ben hamileliğimin en başından bu yana nefes nefeseyim 😅 sanırsın maraton koştum öyleliyim
Bende öyleyim ya aslında gecenlerde yazmistim şiddetli baş ağrısı vardı ama delirten cinsten kadın doğum doktorum dahiliye ve KBB ye gitmemi önerdi sinüzit iltihabı olmuşum dahiliye de TSH yüksek çıktı ama çarpıntı için kardiyolojiye görünmeni isterim dedi birde kiloluyum onunda etkisi var holter takılsın dedi öyle işte 😅

Kızlar göbek şekli cinsiyeti belli ediyor mu 😅 siz cinsiyet konuştukça heyecandan ölüyorum ediyorsa atıcam gruba göbüşümü hahah
bunlarin hepsi hurafe tabii ama annem senin gobegin yuvarlak degil asagiya dogru ve sivri, erkek olacak bence demisti, tuttu 😂

onun disinda gobegimin ustunde alyansimi sallandirdik iple; ileri geri sallandi bu da erkek demekmis 😂 daire cizerse kiz oluyormus.

bir de koltugun minderinin altina bi’ tarafa catal bi’ tarafa bicak koymuslar, benim haberim yoktu, bicak olan tarafa oturmusum bu da erkek demekmis 😂

bunlarin hepsi hurafe tabii ama annem senin gobegin yuvarlak degil asagiya dogru ve sivri, erkek olacak bence demisti, tuttu 😂

onun disinda gobegimin ustunde alyansimi sallandirdik iple; ileri geri sallandi bu da erkek demekmis 😂 daire cizerse kiz oluyormus.

bir de koltugun minderinin altina bi’ tarafa catal bi’ tarafa bicak koymuslar, benim haberim yoktu, bicak olan tarafa oturmusum bu da erkek demekmis 😂
Kızın hurafesi ne oluyor peki? Siz baya bir şey yapmışsınız hahah süper ya

Kızın hurafesi ne oluyor peki? Siz baya bir şey yapmışsınız hahah süper ya
kiz olursa gobus yuvarlak, yayginca oluyormus, ustten baslayip boyle top gibi olurmus ☺️

alyansi da ipe baglayip gobege tuttugunuzda daire cizermis.

hamile kisinin haberi olmadan catal olan tarafa oturmayi tercih ederse kiz olurmus. 😊

hepsi isin eglencesi tabii, saglikli olsunlar da. 🙏🏻 ben ilk evde test sonucunu gorunce kiz hissetmistim, sonra nedense erkek olmasini istedi icimde bi’ ses, vardir elbet bir hikmeti. ☺️

Back
X