Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Kızlar Doktor sizi bi sonraki kontrole ne zaman çağirdi beni 1ay sonra çagirdi yani mart sonu gidicem ben Bu arada ikili tarama yaptiracakmisiniz
Benim erken doğum öyküm olduğu için iki haftada bir gidicem ben ikili tarama testi yaptırmıştım önceki gebeliğimde de, ne olursa olsun kabulüm büyük ihtimalle bunda da yaptırırım.

Hayırlısı canım Rabbim tez vakit nasip etsin sana ne kadardır istiyorsun olmasını her şeyde vardır hayir
Çoktandır istiyoruz ama maalesef olmuyor eşim gurbette çalışıyor her geldiğinde değerlendiriyoruz ve istemsizce sıtres yapıyorum hakkımızda hayırlısı rabbim sizlerinki bağışlasın inşallah

Kızlar ya sizde de nefes nefese kalma durumu var mı. Sanki 8.9 aylık hamile gibiyim neden böyle oluyor. Özellikle Kur'an okurken, kızıma masal okurken falan nefes nefese kalıyorum resmen bunun hamilelikle bi alakası olabilir mi ya

Bide benim diğer iki gebeliğimde mide bulantım olurdu çok fena hep yatardım ondan bilirdim yani hamile olduğumu. Şuan bulantı vs yok bugün kasık ve bel ağrısı vardı. Açıkcası biraz kafama takıyorum. Keseyi gördük ama bebek ve kalp atışını henüz görmedim. Bugün 7+1
Böyle durumlarda acaba diyorum bişey oldu mu, yani olsa ağrı yada kanama vs bişey olur mu bunu anlayabilir miyiz.

Kızlar Doktor sizi bi sonraki kontrole ne zaman çağirdi beni 1ay sonra çagirdi yani mart sonu gidicem ben Bu arada ikili tarama yaptiracakmisiniz
Ben 15 haftada gitmeyi düşünüyorum. Hem cinsiyetinide görürüm umarım. 15. Haftam 10 nisana denk geliyor.

Kızlar hep hafif çok küçük lekelenmem vardı şimdi lavaboda kıpkırmızı oldu ve ağrımda var alt karnımda hastaneye gidicem acile. Doktorum yurt dışında çünkü dua edin
Canım gittinmi Dr a

Ben ilk gebeliğimde de böyleydim şimdi de böyleyim. Düşükten sonra gitmiştim kardiyolojiye bir sorun gözükmemişti. Şimdi hamileliğin başından bu yana böyleyim hareket edemiyorum sanki ve hep nefes nefeseyim. 2. trimesterde geçer belki diye bekliyorum paniklemeden

Hayıııııır böyle düşünme ben de geçen hafta gördüm 6+3 te bak bugün 7+1 benim de böyle düşüneceğimiz bir şey yok. İlerleyen zamanlarda ayda bir çağıracak doktor böyle düşünmeyelim

Evettt bende bunu düşündüm bu gün. Gebelik uygulamasında bile 3. Ayın içinde diye gösteriyor. İlk trimester 2 3 haftaya bitiricem inşallah.

Öyle mi ya gidince bende sorsan bi doktora garip geliyor bu durum
Yani sanki ilkmiş gibi davranıyorum ama dediğim gibi diğerlerinde bulantıdan anlıyordum. Ama işte insan düşünmeden edemiyor neyse Rabbim hayırlısını versin

Ben ayın 26sinda kalp atışını dinledim yoğunluktan daha yeni yazabiliyorum. Doktora gittiğimde sata göre 7+1di ama ultrason ölçümü 6+5 dedi kalp atışıni duymuş olduk.
Merhaba canım galiba seni Listeye eklememişim. Eğer bilgileri yazarsan ekleyeyim

Stres yapmayın her şeyi akışına bırakın inan ki stres olunca her şey daha zor bizim için. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canınızı sıkmayın şu mübarek günlerde dua edelim biz de sana

Hayır hayır belirtinin olması her şeyin yolunda gittiğini ifade etmeyeceği gibi olmaması da etmezmiş. Doktorun açıklamasında dinlemiştim YouTubedan. O yüzden gönlümüzü ferah tutup allaha emanet edip bekleyeceğiz ne yapalım? inşallah güzel ilerleyecek her şey ben böyle düşünüyorum. Gittiğimde soracağım benim de 2 hafta var kontrolüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…