Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Maalesef öyle herkesin bütçesi yetmiyor çok pahalı Rabbim herkese yardım etsin inşallah

Zaten hangi doktora gidersem tüp bebekte çok normal dedi keserler de olduğu gibi yerinde duruyor kalp atışları da var tüp bebek de zaten lekelenmeler üç aya kadar devam ediyormuş ikizlerde de dokuz aya kadar devam edebiliyor. Kan sulandırıcı kullanmıyorum dört gündür lekelenme tamamen bitmeden kullanamam progesteron aynı şekilde devam ediyorum

Ya öyle gerçekten zaman çok hızlı geçiyor geçmiyor geçmiyor diyoruz ama geçmişe bir bakıyoz anlamıyoruz bile bugüne nasıl geldigimizi ben dedim durup dururken ağladım ilk defa öyle oldu normalde kolay ağlayan biri de değilim

Kızlar ara ara tek taraflı bacak ağrısı sızlaması yaşıyorum sizdede varmı hamile kaldığımdan berri ara ara yokluyor bu sızı beni tuaf bir ağrı nasıl desem romatizma sızısı gibi ama tek taraflı hep sol tarafta oluyor..

Fetal dna konusunda biz çok kararsızız ya ben istiyorum ama eşim gerek yok diyor, siz nasıl anlaştınız?
Ay çok gerekli, bilimsel gelişmelerden faydalanmak gerek. Hem %100 doğru sonuç veriyor aklınızda soru işareti kalmaz tüm gebeliğiniz rahat gecer

Kızlar kanama yazanlar olmuş. Ben 5. Haftadan beri kahverengi lekelenmeler yaşıyordum geçen hafta bi anda ağrısız kanama başladı 3 ped dolacak kadar kıpkırmızı kanamam oldu. Hastanede yattım 3 gün ve şimdi gala lekelenmelerim var. Çocuğun nasibi varsa bence ne kadar kanama olursa olsun o bebek dünyaya geliyor. Korkmayın

Canım gebelikte olabiliyor ama vitamin değerlerini kontrol et özellikle magnezyum ve kalsiyum doktorun bunlarla ilgili test yapsın ben cuma günü yaptım

Canım gebelikte olabiliyor ama vitamin değerlerini kontrol et özellikle magnezyum ve kalsiyum doktorun bunlarla ilgili test yapsın ben cuma günü yaptım
Magnezyum baktırmıştım aslında normal çıkmıştı

Kizlar 3-4saat ac kalinca hemen karnim agriyor bnm yemek yiyince geciyor sizdede öyle durum varmizaman hemen geçsede minnoslarimza kavuşsak saglicakla
Benim de öyle ve ara öğün asla kesmiyor baya baya ana öğün yemek istiyorum
Tek olumlu şey ben normalde tatlıya ve çaya aşırı düşkünümdür ikisinden de soğudum özellikle tatlı görünce midem bulanıyor resmen. Tatlıya da düşsem bin kilo olmuştum

Kızlar son adet tarihim 02.01.2025 ti femara ile hazırlanarak 25.01.2025 te 5. Gün embriyo transferi yapıldı. Sonucum pozitif oldu doktorum yaptığı ilk kontrolde adet tarihimi 11.01.2025 olarak güncelledi bu hesaba göre 7 haftalık olması gereken bebeğim ultrasonda 6 hafta 1 günlük görünüyor kese var bebek var kalp atışını da gördük ancak dinleyemedik doktorum bir hafta sonra tekrar çağırdı korkmalı mıyım çok endişelendim bunu daha önce yaşayıp süreci yoluna giren var mı acaba ?

Bu uygulamayı hala kullanmayan varmı ya. Muhteşem ötesi bir şey bu
Uygulmanın adı neydi Lioo
Bir süredir bakamadım buraya 3-4 gün baya nefes darlığı ve hızlı kalp çarpıntısı sorunu yaşadım haftasonu göğüs hastalıklarına gittim bir sorun görmedi şükür , 3.aydan sonra rahatlayacaksın vücut adapte olacak gebeliğe dedi bakalım inşallah

kızlar ikili tarama testlerini nerede yaptırıyorsunuz, devlet mi özel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…