Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Ben ayın 26sinda kalp atışını dinledim yoğunluktan daha yeni yazabiliyorum. Doktora gittiğimde sata göre 7+1di ama ultrason ölçümü 6+5 dedi kalp atışıni duymuş olduk.

Kızlar chat gpt ye ramzi teorisini soranlar olmuş karindan mi vajinal mi olduğunu belirtin ve karindan ultrasonun ayna goruntusu verdiğini söyleyin cunku oldugu gibi yorumluyor doğrusunu size söyler.
Karından (transabdominal) ultrason ayna görüntüsü oluşturur, yani sağda görünen aslında sol, solda görünen aslında sağ olur. Vajinal ultrasonda ise görüntü olduğu gibi yansır.
bana kiz dedi.

Bende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı
Kanama alanı yoksa iyi canım progestan başlattımi doktor kırmızı olmadıkça korkmayın diyo doktor
Bende çarşamba günü kontrole gittim hiç kanama alanı vs yoktu dün akşam önce pembe sonra kahverengi gelmeye başladı
Pembe geliyor
Canım sen yine ihmal. Etme doktoruna. Tekrar görün veya acil. Kadın doğum varsa Bi baksınlar progestan baslatirlar

Merhaba sizi Listeye eklemememi istiyorsunuz
Kendinizi eklemişsiniz ama becerememişsin kız bunu nasıl yaptın
P Petekp

Ben hiç bir testi yaptrmicam zaten yaşımdan dolayı 2li 3lu testler riskli cikar diğer ücretli olanda yaptırmam hakkımda hayırlısı artik
Fetal dna konusunda biz çok kararsızız ya ben istiyorum ama eşim gerek yok diyor, siz nasıl anlaştınız?

Gun gun gebelik
Aa geçmiş olsun. Evet 1 ay daha bekleyelim geçer inşallah çoğu sorunlar

Merhaba hanımlar ben bugün hasta oldum maalesef yapılan idrar testleri yanlış çıktı kandaki doğru çıktı
Hayırlısı canım Rabbim tez vakit nasip etsin sana ne kadardır istiyorsun olmasını her şeyde vardır hayir

Kizlar 3-4saat ac kalinca hemen karnim agriyor bnm yemek yiyince geciyor sizdede öyle durum varmizaman hemen geçsede minnoslarimza kavuşsak saglicakla
Benim karın ağrısı değil de fena midem bulanıyor başım dönüyor gözlerim kararıyor falan. Diyorum nasıl bu kadar etki edebiliyor hemen minicik daha ya

Ben 600gr almişim sadece siz kilo aldinizmi yavrum acikinca karnimi agritiyor akilli bidik

Fetal dna konusunda biz çok kararsızız ya ben istiyorum ama eşim gerek yok diyor, siz nasıl anlaştınız?
Biz eşimle aşılama tedavileri alırken karar vermiştik hiç kafamızı bulandırmayalım ikili taramayla vs direkt yaptıralım demiştik. En çok eşim istiyor zaten yaptırıp rahat etmeyi.

Kizlar ayvanin hamilelere mide bulantısına iyi geliyormuş. Aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…