Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Canım ben de adaşım olan bir diyetisyenle anlaştım 2500 tl ayda bir de yüz yüze görüşmemiz var

Merhaba sizi Listeye eklemememi istiyorsunuz
Kendinizi eklemişsiniz ama becerememişsin kız bunu nasıl yaptın
P Petekp
Merhaba evet listeye eklemeniz istiyorum bir şey yaptım ama anlamadım

Arkadaşlar evimde yangın çıktı aslında çıkmadı da. Alt katımda dükkan var soba yakmış bacadan bizim eve is doldu itfaiye geldi. Şuan evim mahvoldu her yer is yerler koltuklarım. Hafif başım dönüyor, halsizim sizce hastaneye gideyimmi ya of Allahom neden başıma geliyor resim koydum bu hafif haliydi tam dışarı çıktığım an. Ne yapayım ne edeyim bebeğime bişey olurmu

Eklentiler

• 1000026752.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu haftalarda normal ben geçen hafta çarşamba 6+2de gittim 5+1 dedi bugün gittim 6+5 dedi. 5 günde benimde 11 gün büyümüş oldu ilk haftalarda çok değişiklik oluyor ilerleyen haftalarda kendi haftalarını tutturuyorlar endişeye gerek yok o yüzden

Çok fazla solumadıysanız sorun olacağını sanmıyorum ama yine bir kadın doğum acile gidin geçmiş olsun

Benimde haftasi haftasınaydı lekelenme başladı gelişimi geriledi doktor ilaç verdi çok şükür düzene girdi bu sefer doktor bu şekilde beslenmeye devam et dedi.

Bide zor dayanirsn kuzum ben normaldede çok çabuk acikan biriyim şimdi daha sik acikiyorum az önce basim dönmeye basladi yemedim bşyler diye hemen atistirdim simdi gözümün önü ışıdı
Doğru diyosun canım

Yaa çok geçmiş olsun

Mervecim çok geçmiş olsun ayyyyy kıyamam be şu kış vakti iş çıktı başına allah beterinden korusun. Kadın doğum acile bi gidebilirsin çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canim. Rabbim beterinden korusun. İs kokusu etkilemiş olabilir mümkünse bir git görün. Ama merak etme korkulacak birşey yoktur. Haberdar et

Kızlar diyetisyen arayışım bugün sonlandı. 4000 tl 6900 tl 5500 tl nasıl nasııııl fiyatlar verdiler 2500 tl olan iyi bir diyetisyenle anlaştım mis gibi başlayacağız inşallah
Ben 1200 e gidiyorum onlar nasıl fiyatlar amanin

Eklerim tabi.
Kaçıncı çocuk
Kese ve kalp atışı Kaçıncı haftada gördün.
Tahmini doğum Tarihi

Eklerim tabi.
Kaçıncı çocuk
Kese ve kalp atışı Kaçıncı haftada gördün.
Tahmini doğum Tarihi
Canım kızın nasıl geçmiş olsun. Acile git kötü hissediyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…