Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    11
Ülkeler değişince meyveler değişmez heralde lio ya
Yani ben kendimi bildim bileli yani ben doğmadan önce bile annem babam meyve satıyor. Hayatımda hiç görmedim yemedim yeşil erik denen şeyi. Yada buraya gelmiyor bilmiyorum

Yani ben kendimi bildim bileli yani ben doğmadan önce bile annem babam meyve satıyor. Hayatımda hiç görmedim yemedim yeşil erik denen şeyi. Yada buraya gelmiyor bilmiyorum
Aa kız gerçekten mi. Kütür kütür tuzla yenen erik

Bugün 7+2 deyim happy mom da böyle bir madde var nefes almayla alakalı. Bence de doğru hormonlardan dolayı her şey

Eklentiler

• IMG_3416.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 27
bende öyle yapmaya çalışacağım inşallah çok teşekkür ederim canım Rabbim gönlünüze göre versin

Ya ben bu ikili testler ve fetal DNA konusunda kararsızım fetali yaptırırım sanırım ama onu yaptırınca ikili daha önce yaptırılıyor sanırım ikiliyi yaptırmasak mı acaba hiçbi fikrim yok. İlk hamileliğim düşük olduğu için ne olur ne olmaz diye şimdi kimseye de söyleyemedim fikir alamıyorum

Nedense benim içime L luckykus ve eylulesma kız, Lioo ve Merveturann erkek olarak doğuyor
Zaten kız olsa şaşardik bak bak kaç tane kişi erkek dedi sadece 1 kişi kız dedi. ben size diyorum benim eşimin babasının falan kız kromzomu yok diye. Siz inatla söyle düşünüyorsunuz. 2 kromzom var hangisi tutunursa o diye. Eğer buda erkek olursa emin olacam bunlardan kız çıkmayacağını

Canım fetal dna 11. haftadan sonra yaptırılabiliyor. 10 gün içinde de sonuçlar çıkıyor. İkili, üçlü gibi testlere de gerek kalmıyor.

Şurda 1 ay sonra artık cinsiyetler patır patır dökülecek göreceğiz neymiş bebelerimiz

Yaaaa kız bebek istiyoruz eşimle gönlümüzden geçen o elbette sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun ama kız geçiyor ne bileyim inşallah canım hayırlısıyla
İnşallah canımmm Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah hepsiiii de rabbim gönlümüzdekileri hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bizlere

Ya ahahshshdhsh nedense içime öyle doğdu ya rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin liocum öyle deme benim eşimin ailesi de öyle, hiç kız yok eltimde de görümcemde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…