Yani ben kendimi bildim bileli yani ben doğmadan önce bile annem babam meyve satıyor. Hayatımda hiç görmedim yemedim yeşil erik denen şeyi. Yada buraya gelmiyor bilmiyorumÜlkeler değişince meyveler değişmez heralde lio ya
Ne oldugunu anlamaya çalışıyorum işteÜlkeler değişince meyveler değişmez heralde lio ya
Aa kız gerçekten mi. Kütür kütür tuzla yenen erikYani ben kendimi bildim bileli yani ben doğmadan önce bile annem babam meyve satıyor. Hayatımda hiç görmedim yemedim yeşil erik denen şeyi. Yada buraya gelmiyor bilmiyorum
Hiç bilmiyorumAa kız gerçekten mi. Kütür kütür tuzla yenen erik
bende öyle yapmaya çalışacağım inşallah çok teşekkür ederim canım Rabbim gönlünüze göre versinStres yapmayın her şeyi akışına bırakın inan ki stres olunca her şey daha zor bizim için. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canınızı sıkmayın şu mübarek günlerde dua edelim biz de sana
Allah’ın izniyle onuda denerim inşallahAmin canım Rabbim sanada tez vakit nasip etsin... Bu arada ovulasyon testide kullanabilirsin yumurtalama günlerini bilirsin şehir dışında ya eşin zor olabilir
Yaaaa kız bebek istiyoruz eşimle gönlümüzden geçen o elbette sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun ama kız geçiyor ne bileyim
Zaten kız olsa şaşardik
Canım fetal dna 11. haftadan sonra yaptırılabiliyor. 10 gün içinde de sonuçlar çıkıyor. İkili, üçlü gibi testlere de gerek kalmıyor.Ya ben bu ikili testler ve fetal DNA konusunda kararsızım fetali yaptırırım sanırım ama onu yaptırınca ikili daha önce yaptırılıyor sanırım ikiliyi yaptırmasak mı acaba hiçbi fikrim yok. İlk hamileliğim düşük olduğu için ne olur ne olmaz diye şimdi kimseye de söyleyemedim fikir alamıyorum
Şurda 1 ay sonra artık cinsiyetler patır patır dökülecekZaten kız olsa şaşardikbak bak kaç tane kişi erkek dedi sadece 1 kişi kız dedi. ben size diyorum benim eşimin babasının falan kız kromzomu yok diye. Siz inatla söyle düşünüyorsunuz. 2 kromzom var hangisi tutunursa o diye. Eğer buda erkek olursa emin olacam bunlardan kız çıkmayacağını
İnşallah canımmm Hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah hepsiiii deYaaaa kız bebek istiyoruz eşimle gönlümüzden geçen o elbette sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun hayırlı evlat olsun ama kız geçiyor ne bileyiminşallah canım hayırlısıyla
Ya ahahshshdhshZaten kız olsa şaşardikbak bak kaç tane kişi erkek dedi sadece 1 kişi kız dedi. ben size diyorum benim eşimin babasının falan kız kromzomu yok diye. Siz inatla söyle düşünüyorsunuz. 2 kromzom var hangisi tutunursa o diye. Eğer buda erkek olursa emin olacam bunlardan kız çıkmayacağını
Hmm anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirmen içinCanım fetal dna 11. haftadan sonra yaptırılabiliyor. 10 gün içinde de sonuçlar çıkıyor. İkili, üçlü gibi testlere de gerek kalmıyor.
aa öylemi çok sevindimBenim de annem cerkesvalla corumlular her yerde buluyoruz birbirimizi
bebişlerde güzel oluyorKizlar ayvanin hamilelere mide bulantısına iyi geliyormuş. Aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?