Gittim canım Nöbetçi kadın doğum vardı onlar da burada pek iyi değiller ama kalp atışları var dedi kanama alanı görmüyorum dedi sonra kendi kadın doğum doktoruma mesaj attım o da riskli yatman gerekiyor dedi iğnemi biraz çoğaltı. Kabızdan olabilir dedi çünkü birkaç gündür lavaboya çıkamıyorum ne kullandıysam da olmuyor basınç vermiş büyük ihtimal dediCanım gittinmi Dr a
Amin canım Rabbim sanada tez vakit nasip etsin... Bu arada ovulasyon testide kullanabilirsin yumurtalama günlerini bilirsin şehir dışında ya eşin zor olabilirÇoktandır istiyoruz ama maalesef olmuyor eşim gurbette çalışıyor her geldiğinde değerlendiriyoruz ve istemsizce sıtres yapıyorum hakkımızda hayırlısı rabbim sizlerinki bağışlasın inşallah
Bunları bilmek güzel ama işte iş icraate gelinceHayır hayır belirtinin olması her şeyin yolunda gittiğini ifade etmeyeceği gibi olmaması da etmezmiş. Doktorun açıklamasında dinlemiştim YouTubedan. O yüzden gönlümüzü ferah tutup allaha emanet edip bekleyeceğiz ne yapalım?inşallah güzel ilerleyecek her şey ben böyle düşünüyorum. Gittiğimde soracağım benim de 2 hafta var kontrolüme
Gelsin canım icraate de kendine zehir etme günleriBunları bilmek güzel ama işte iş icraate gelince
Ben aynı durumdayımKızlar ya sizde de nefes nefese kalma durumu var mı. Sanki 8.9 aylık hamile gibiyim neden böyle oluyor. Özellikle Kur'an okurken, kızıma masal okurken falan nefes nefese kalıyorum resmen bunun hamilelikle bi alakası olabilir mi ya
Anladım. Sevindim iyi olduklarına kendine iyi bak canım. Bebeklerin kal atışını kaçıncı haftada duydun Listeye ekleyimGittim canım Nöbetçi kadın doğum vardı onlar da burada pek iyi değiller ama kalp atışları var dedi kanama alanı görmüyorum dedi sonra kendi kadın doğum doktoruma mesaj attım o da riskli yatman gerekiyor dedi iğnemi biraz çoğaltı. Kabızdan olabilir dedi çünkü birkaç gündür lavaboya çıkamıyorum ne kullandıysam da olmuyor basınç vermiş büyük ihtimal dedi
İnşallah canımGelsin canım icraate de kendine zehir etme günleri
Ya demekki olabilecek bişey çoğu kişide olduğuna göre :)Ben aynı durumdayım
Hafta sonu göğüs hastalıklarına yönlendirdi doktorum bir şey çıkmadı, hormonlar ilk 3 ay adapte olmaya çalışıyor sonrasında düzene girecek dedi
Ben sabahları iyi oluyorum ama akşama doğru pilim resmen bitiyor nefes nefese kalınca da panik yapıp daha kötü oluyorum
MaşallahOoo siz bişey almamışsınız ben yaklaşık 3 kilo
Bnde yprrcm Rabbm saglikli yavrular versin hepimize inşallahBenim erken doğum öyküm olduğu için iki haftada bir gidicem benikili tarama testi yaptırmıştım önceki gebeliğimde de, ne olursa olsun kabulüm büyük ihtimalle bunda da yaptırırım.
Bende 3 kilo aldımOoo siz bişey almamışsınız ben yaklaşık 3 kilo
Aç karnına yeşil elma yiyin iyi gelir ya da elmayı rendeleyin reçel pişirir gibi pişirin onu yiyin iyi gelir. Ben öyle çözdüm kabızlık sorununu ilk gebeliğimde. Mercimek çorbası da iyi geliyor.Gittim canım Nöbetçi kadın doğum vardı onlar da burada pek iyi değiller ama kalp atışları var dedi kanama alanı görmüyorum dedi sonra kendi kadın doğum doktoruma mesaj attım o da riskli yatman gerekiyor dedi iğnemi biraz çoğaltı. Kabızdan olabilir dedi çünkü birkaç gündür lavaboya çıkamıyorum ne kullandıysam da olmuyor basınç vermiş büyük ihtimal dedi
Çok normal ben ilk kalktığım uykudan uyandığım an bende de oluyor:) doktorum normal demiştiKızlar ya sizde de nefes nefese kalma durumu var mı. Sanki 8.9 aylık hamile gibiyim neden böyle oluyor. Özellikle Kur'an okurken, kızıma masal okurken falan nefes nefese kalıyorum resmen bunun hamilelikle bi alakası olabilir mi ya
Aynıyız seninle korkma ilacını kullan uzan dinlen geçer inşallah. Ağrın ve kanaman çoğalırsa acile git beklemeGittim canım Nöbetçi kadın doğum vardı onlar da burada pek iyi değiller ama kalp atışları var dedi kanama alanı görmüyorum dedi sonra kendi kadın doğum doktoruma mesaj attım o da riskli yatman gerekiyor dedi iğnemi biraz çoğaltı. Kabızdan olabilir dedi çünkü birkaç gündür lavaboya çıkamıyorum ne kullandıysam da olmuyor basınç vermiş büyük ihtimal dedi
İyi bari ben son aylarda olunca normal sanıyordumÇok normal ben ilk kalktığım uykudan uyandığım an bende de oluyor:) doktorum normal demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?