• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar çok üzgünüm, 4 gün önce 43 çıkan betam bugün 39 çıktı. Doktor muhtemelen kimyasal birkaç gün içinde adet görürsün dedi. İlk olduğu için çok heveslenmiştik. Çok üzüldüm. Dua edin bizlerede hamişlerin duası kabul olur. Sağlıklı gebelik nasip etsin Allah. 🙏
bu ay çok deneyin kimyasalın ardından hamilelik hızlı olur deniyor üzülme hiç hayırlısı olsun geçen ay benim de tahminen kimyasaldı bir kaç gün net çizgi
çıktı ama sonra adet oldum bu ay yine çift çizgi bakalım daha kan vermedim

Benimde sat 6 ocak. Bat 3 şubat. Aynı 15 Ekim. Ben daha test yapmadım. Buradakilere bir soru soracağım. Benim 3 kızım var. Hiç bir hamileliğimde böyle 24 saat sırt ağrısı görmedim inanın çok kötü. İkiz bebeklerde sırt ağrısı oluyormuş internette gördüm. Sizin fikriniz nedir. Açıkçası ben bekar iken hep ikiz bebeğim olmasını istemişimdir ve halada o dileğim var. 3 çocuğa rağmen

4 çocuk 🙄zor olmuyor mu biz ikinciyi istiyoruz ama tek başınıza mı bakıyorsunuz

Caniko sen hamilemisin. Miniğin 1 yaşamak üzeredir öyle değilmi. Bende mart annelerdeyim belki hatırlarsın.

Ya kızlar bana çok düşük gibi geliyo ilk cocugumda hiç böyle ilerlemiyodu SAT 31 aralik BAT 26 Ocak 27 de beta 12.9 3şubatta 129 çikti keseyi ben ne zaman görcem 3 ay sonra mi böyle yavaşmi ilerlicem ben🤦🏼‍♀️

Merhaba kızlar çok üzgünüm, 4 gün önce 43 çıkan betam bugün 39 çıktı. Doktor muhtemelen kimyasal birkaç gün içinde adet görürsün dedi. İlk olduğu için çok heveslenmiştik. Çok üzüldüm. Dua edin bizlerede hamişlerin duası kabul olur. Sağlıklı gebelik nasip etsin Allah. 🙏
Yüksek ihtimal kimyasal. Bende çok kez geçirdim. Ardından hemen hamile kalmıştım. Bol bol degerlendirin sonraki ayları

Doktora

Benim de; ne sırtım ne belim, ikisini arası ağrıyor:)
Bir de kasık agrım var.
İkizler konusunda bir bilgim yok ama beta hcg daha yüksek çıkar bence testte
Adet sancım geçti bel ağrım var ama testim de tek çizgi çıktı. Ve adet olmadın

Bunu hiç sevmiyorum sanki 3 4 5 yapınca başkaları bakıyor belki çocuk seviyorum belki ben bakabiliyorum ilk yorum 3 tane çok 4 tane nasıl olur bu her yerde öyle sanki biz 5 7 8 9 çocuklu ailelerde doğmadık. Bu yorum her zaman bana itici geldi tercih meselesi istek meselesi. Burda bile kendimi rahat hissedemiyorum ben 4 üncü çocuğu istemedim ama ihtimal vardı öyle hissettim ve paylaştım. Kötü birşey söylemedin kendince belki ama sorundan ve koyduğun emoji den bir yargı var ve o rahatsız edici neden insan yargılamayı hiç bırakmaz hamile olsam Bili çok rahatsız oldum Burda. Rabbim anne olacak bütün adaylara sağlıklı hayırlı evlat kolay hamilelik diliyorum hepiniz Allaha emanet olun

Kan verdn mi. benm adetim bir hafta gecti sata gore 5+0 gitmedm hala. Evde kaset test yaptm iki defa o kadr. Hastane korkum olustu sanirim 6 hafta olunca giderm hic kan vermeden direkt kese var mi ona bakarim. Sezaryenim yeni insallh doktorlar sorun cikarmaz.
Kan verdm pazar günü 24 çıktı bu gün öğleden sonra yine verecem 17 şubatada randevu aldım
Bi tanıdıgım 8 ay önce doğum yaptı oda şu an hamile vok şükür onun sezeryan yerine uzak bir yere tutunmuş

Merhaba kızlar en kısa sürede burada olacağım inşallah 🥰 💓 bugün erken gebelik testim pozitif çıktı en kısa sürede kan verip netlestiginde bilgilerimi paylaşacağım

Bunu hiç sevmiyorum sanki 3 4 5 yapınca başkaları bakıyor belki çocuk seviyorum belki ben bakabiliyorum ilk yorum 3 tane çok 4 tane nasıl olur bu her yerde öyle sanki biz 5 7 8 9 çocuklu ailelerde doğmadık. Bu yorum her zaman bana itici geldi tercih meselesi istek meselesi. Burda bile kendimi rahat hissedemiyorum ben 4 üncü çocuğu istemedim ama ihtimal vardı öyle hissettim ve paylaştım. Kötü birşey söylemedin kendince belki ama sorundan ve koyduğun emoji den bir yargı var ve o rahatsız edici neden insan yargılamayı hiç bırakmaz hamile olsam Bili çok rahatsız oldum Burda. Rabbim anne olacak bütün adaylara sağlıklı hayırlı evlat kolay hamilelik diliyorum hepiniz Allaha emanet olun
kusura bakmayın sizi gücendirmek istemedim sadece kendi korkumdan yazdım yok bir şekilde büyüyorlar diye yazabilirdiniz inşallah hayırlı sağlıklı mutlu şanslı çocuklarınız olur çok şanslınız hepsini Allah bağışlasın şahane bir sey 🧿❤️sizi yargılamak haddime değil zaten olamaz da

Back