Bir de plesentanın yeri önemli. Benim üst ön duvarda mesela doktor buradan cok bebeği hissetmezsin dediEvet evet benim de oralarda iyi bari sevindim. Hep orada hissediyorum su an otekileri daha hissedemedim.
Ay iyi bari rahatladim. Yerine baktigimda normal gorunuyor ama tam katlanan bolge bir sey olmayacagini aklim kabul etse de kalbim endiselibenim hic yukarida hissetmedim hep dikey duruyo galiba ayaklar asagida.
Canim sen tetanozla birlkte boğmaca aşısı da oldun mu,yalnzca tetanoz mu oldun?Ay nedense bu sfer ck taktm Aşı işini kafama erken cagrdgi icn galibaBen yaptıracağım canım. İlk gebeliğimde dde yaptırmıştım. 24/28 haftalar arası yapılıyor. Ben 24. Haftaya aldım randevumu. Eğitim araştırma hastanesinde yaptıracağım.
Gebelik şekeri önemli bir rahatsızlı, her zaman belirti de vermeyebiliyor. O yüzden bence obenli bir test.
Cıkar ya yada yukardadır seninki ayakları aşağıya sarkıttıgı için aşagıda sanıyosundurAhaha yicem ya minicik ayaklarini. Evet o kadar asagidaki niye cikmiyo ya yukari diyorum bazen
Ben günün de oldum yinede cok gerdi aşı olayı beni okadar çok video cıktıki karşıma olumsuz cok şey duydum. İkinci dozu olmak istemiyorum şimdiden. He bide boğmaca filan da eklencekse hiç düşünmek istemiyorumCanim sen tetanozla birlkte boğmaca aşısı da oldun mu,yalnzca tetanoz mu oldun?Ay nedense bu sfer ck taktm Aşı işini kafama erken cagrdgi icn galiba
Bnmde oyle ck olumsuz video gördüm, o yüzden tereddüt ediyor insanBen günün de oldum yinede cok gerdi aşı olayı beni okadar çok video cıktıki karşıma olumsuz cok şey duydum. İkinci dozu olmak istemiyorum şimdiden. He bide boğmaca filan da eklencekse hiç düşünmek istemiyorum
Yani bilemiyorum yıllarca herkes oldu sonuçta yeni bir şey değil yine de insan tedirgin oluyor Rabbim korktuğumuza uğratmasınBnmde oyle ck olumsuz video gördüm, o yüzden tereddüt ediyor insan
Oldum canım tetanoz difteri boğmaca beraber. 18. Hafta itibariyle vuruyorlar zaten endişe etmene gerek yokCanim sen tetanozla birlkte boğmaca aşısı da oldun mu,yalnzca tetanoz mu oldun?Ay nedense bu sfer ck taktm Aşı işini kafama erken cagrdgi icn galiba
Benim nerede olduguna dair bir fikrim yok ama bayadir hissediyorumBir de plesentanın yeri önemli. Benim üst ön duvarda mesela doktor buradan cok bebeği hissetmezsin dedi
Ahahahah sallaniyo gibi icerideCıkar ya yada yukardadır seninki ayakları aşağıya sarkıttıgı için aşagıda sanıyosundur
Tam 3 gün sürüyor 3. Gün azalarak kesiliyo benimde öyle oldu.Bende dün vuruldum kolumu yukarı kaldıramıyorum ağrı yaptı spor yaparsın da kasların ağrır ya öyle ağrıyor kolum
Amin canım inşallahYani bilemiyorum yıllarca herkes oldu sonuçta yeni bir şey değil yine de insan tedirgin oluyor Rabbim korktuğumuza uğratmasın
Ben uçak yolculuğu yapmadım ama, arabamızla Bursa-Rize arası yolculuk yaptım, biraz yorucu ve hamilelikten dolayı daha uzun oldu. Çok oturunca bel ağrısı ve tuvalet isteği olduğu için.. ortalama 2 saatte bir durduk 10-15 ar dakika, biraz da yürüdüm. Ayaklarım son saatler şişmeye başladı sadece o da artık normaldi.Bu konuda ben de biraz kaygılıyım. Cuma günü uçağa binmem gerekiyor. 23. haftamdayım. Tecrübesi olan oldu mu sakıncası var mı ya
Hadi gözün aydın lattecim çok sevindimmmGünaydın kızlar. Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti her şey yolunda elhamdülillah darısı sizlerin başına
Sağol canım benim sağolHadi gözün aydın lattecim çok sevindimmm
Seker yüklemeyle ilgili biz şöyle bir yol takip edeceğiz: kronik hastalığım (ankilozan spondilit) olması ve kilolu bir hamiş olmam sebebiyle biraz dikkatli ilerliyorum endokrin ve romatoloji takibinde. Dr.um yükleme yapmadan evde seker ölçüm cihazı varsa evde takip yapıp not etmemi istedi. Ölçümler de şu sekilde: 8 saat açlık sekeri: sınır 92 / 2 saat tokluk şekeri: sınır 120Sevgili tecrübeli annelerim
Şeker yüklemesi konusunda ne yapmak lazım? Ne önerirsiniz? Kimisi yaptır diyor, kimisi açlık tokluk şekerine baktırıp sonuca göre yaptır diyor. Bi de kaçıncı haftada yapılıyor genelde?
Maşallah maşallahGünaydın kızlar. Detaylı ultrasonumuz çok güzel geçti her şey yolunda elhamdülillah darısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?