Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Bir de plesentanın yeri önemli. Benim üst ön duvarda mesela doktor buradan cok bebeği hissetmezsin dedi

Canim sen tetanozla birlkte boğmaca aşısı da oldun mu,yalnzca tetanoz mu oldun?Ay nedense bu sfer ck taktm Aşı işini kafama erken cagrdgi icn galiba

Canim sen tetanozla birlkte boğmaca aşısı da oldun mu,yalnzca tetanoz mu oldun?Ay nedense bu sfer ck taktm Aşı işini kafama erken cagrdgi icn galiba
Ben günün de oldum yinede cok gerdi aşı olayı beni okadar çok video cıktıki karşıma olumsuz cok şey duydum. İkinci dozu olmak istemiyorum şimdiden. He bide boğmaca filan da eklencekse hiç düşünmek istemiyorum

Bnmde oyle ck olumsuz video gördüm, o yüzden tereddüt ediyor insan

Bende dün vuruldum kolumu yukarı kaldıramıyorum ağrı yaptı spor yaparsın da kasların ağrır ya öyle ağrıyor kolum

Bende bgn gitmedim aşıya 20den sonra gidicem inşallah kızlar.Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsn inşallah

Bu konuda ben de biraz kaygılıyım. Cuma günü uçağa binmem gerekiyor. 23. haftamdayım. Tecrübesi olan oldu mu sakıncası var mı ya
Ben uçak yolculuğu yapmadım ama, arabamızla Bursa-Rize arası yolculuk yaptım, biraz yorucu ve hamilelikten dolayı daha uzun oldu. Çok oturunca bel ağrısı ve tuvalet isteği olduğu için.. ortalama 2 saatte bir durduk 10-15 ar dakika, biraz da yürüdüm. Ayaklarım son saatler şişmeye başladı sadece o da artık normaldi.

Seker yüklemeyle ilgili biz şöyle bir yol takip edeceğiz: kronik hastalığım (ankilozan spondilit) olması ve kilolu bir hamiş olmam sebebiyle biraz dikkatli ilerliyorum endokrin ve romatoloji takibinde. Dr.um yükleme yapmadan evde seker ölçüm cihazı varsa evde takip yapıp not etmemi istedi. Ölçümler de şu sekilde: 8 saat açlık sekeri: sınır 92 / 2 saat tokluk şekeri: sınır 120

Arkadaşlar merhaba, ferritin demir seviyeleriniz nasıl? Ben ilaç kullandığım halde düşüyor. Doktorum demir serumu önerdi.. hic yaptıran oldu mu? Herhangi bir yan etki yaşadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…